2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Amin çok teşekkür ederim İğneleri arttırdı progestan dex kullanıyodum 2 ye çıkardı 3 günde bir proluton vurulucam. Corasprini bıraktırdı.10 gün sonra kontrol dedi bakalım.
Canim sen Enox a devam ediyor musun?
Senin tup bebek ilaclarini kesmisler ya da degistirmisler miydi, normalde 3 gunde 1 proluton vardi ya zaten… (ayni merkezde tedavi olmustuk biz yanlis hatirlamiyorsam)

Canim sen Enox a devam ediyor musun?
Senin tup bebek ilaclarini kesmisler ya da degistirmisler miydi, normalde 3 gunde 1 proluton vardi ya zaten… (ayni merkezde tedavi olmustuk biz yanlis hatirlamiyorsam)
Devam ediyorum enox yerine oksapar kullanıyorum, 3 günde 1 proluton yerine her gün kendim yapabileceğim progestan dex aldım ama şimdi onu günde 2 ye çıkardılar prolutonu da eklediler. Estrofeme ve progestan kapsül fitile devam demişlerdi

Kullanıyorum canım estrofem içşn 8. Haftaya kadar dediler progestan iğne, folik asit ve fitiller 12. Haftaya kadar kullanılması gerekiyormuş.
Anladım canım benimde öyle gerçi kan sulandırıcı iğne için kalp atışını duyana kadar yazmışlar. İlaç süreci çok yorucu olmaya başladı Allah hepimize dayanma gücü versin valla Birde progestan dexi karşılamıyor o da çok pahalanmış

Anladim canim, ben ayni sekilde proluton depot ile devam ediyordum da ondan sordum… enox beni mosmor yapiyor o yuzden progesteronu da gobekten yapmak istemedim… Sifa olsun da ne gerekiyorda yapacagiz tabi

Ben de zorlaniyorum bulmakta gunde 6 tane iciyorum bir de..siz yazdirip mi aliyorsunuz ben hep parayla aliyorum
Bende gunde 6 malesef, o yuzden cok da cabuk bitiyor. Yok hic yazdirmadim bu tup bebek isindeki herseyi parayla aldim bugune kadar

Ben de zorlaniyorum bulmakta gunde 6 tane iciyorum bir de..siz yazdirip mi aliyorsunuz ben hep parayla aliyorum
Evet canım yazdırıp alıyorum ben hepsini. Yalnız devletin karşıladığı aylık miktar bazen yeterli olmuyor. Tanıdık eczane varsa ekstradan ilacı verip sonra tekrar yazdırırsın

Bende gunde 6 malesef, o yuzden cok da cabuk bitiyor. Yok hic yazdirmadim bu tup bebek isindeki herseyi parayla aldim bugune kadar
Aynen canim insanin aklina bile gelmiyor yazdirmak dun bitti yenisini aldim dedim acaba saglik ocaginda yazdirirlir mi tek tek alioz diye gozumuze batmiyor ama aslinda dunya para tutuyor..3 tane ignem onlari zaten karsilamiyor devlet biliyorum da bu haplar bi ihtimal dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…