- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.481
Masallah darisi basimiza sen ilk idrarla yapmadin ozaman di mi canim ay simdi gsza gelip yapcam vllhi sizin ilk tup bebek denemesi miydi canim4 yıldır bende hep negatif görüyodum valla transferin 7.günü gittim kan verdim dedim iki saat bunun sonucunun çıkmasını bekleyemem gittim gebelik testi aldım yaptım hemen iki çizgide kıpkırmızı sonra kan sonucuda çıktı 186ydı 7.gün 5.gün embriyoları erken çıkıyo genelde
Kizzz yapma. Ben sana engel olayim, bu kadar sabrettinMasallah darisi basimiza sen ilk idrarla yapmadin ozaman di mi canim ay simdi gsza gelip yapcam vllhi sizin ilk tup bebek denemesi miydi canim
Ya çok güzel bişeyKizzz yapma. Ben sana engel olayim, bu kadar sabrettin
Ben de yapmadim test gunune kadar, benim de 2 hafta once pazartesi gunuydu test gunum. Kani verdim pozitifi gordum, sonra eve gelip 3 cesit idrar testi yaptimerken gebelik, kaset ve ovulasyon. Bak 3 unun de fotosunu ekliyorum. En eglenerek yaptigim idrar testi oldu bugune kadarki. Sen de oyle yaparsin, zaten birsey kalmadi
Hahah cok tatlisinKizzz yapma. Ben sana engel olayim, bu kadar sabrettin
Ben de yapmadim test gunune kadar, benim de 2 hafta once pazartesi gunuydu test gunum. Kani verdim pozitifi gordum, sonra eve gelip 3 cesit idrar testi yaptimerken gebelik, kaset ve ovulasyon. Bak 3 unun de fotosunu ekliyorum. En eglenerek yaptigim idrar testi oldu bugune kadarki. Sen de oyle yaparsin, zaten birsey kalmadi
Aynenn oyleeeekızlar yanlış okumadıysam biriniz 8 biriniz 10.gündesiniz ve bu zamana kadar hiç test yapmamış olmanızı alkışlıyorum
Sizin durumlar nedir buarada siz test yaptiniz mikızlar yanlış okumadıysam biriniz 8 biriniz 10.gündesiniz ve bu zamana kadar hiç test yapmamış olmanızı alkışlıyorum
Ya çok güzel bişeyinşallah tutmuştur da biz de böyle yaparız
insallah darisi basiniza kizlarHahah cok tatlisinvallahi masallahh kopkoyu cikmis hee darisi basimiza bekle diyosunnn bu uc testten de var suan elimde hahsh
benim daha 4. günümSizin durumlar nedir buarada siz test yaptiniz mi
Dpgru soyluyorsun hep birseyleri bekleyecegiz sabirli olmak iyiinsallah darisi basiniza kizlar, zaten pazartesiye birsey kalmadi sabredin, sonra daha 9 ay sabredicez hep bisiler cikacak onumuze sabir gostermemiz gereken:) bunu ilk sinav gibi dusunun
Dpgru soyluyorsun hep birseyleri bekleyecegiz sabirli olmak iyiinsallah darisi basiniza kizlar, zaten pazartesiye birsey kalmadi sabredin, sonra daha 9 ay sabredicez hep bisiler cikacak onumuze sabir gostermemiz gereken:) bunu ilk sinav gibi dusunun
Canim bugun daha iyisindir umarim? Kanamalar yasayip sonrasinda saglikla dogum yapan cok arkadasim oldu. O yuzden cok endiselenmeden, onlemlerini alip dikkat et sadece, Allah’ın izniyle hepsi gecer insallah
Canim yapma allah askinaben de pimpirikliyim ama biraz abartiyoruz bazi seyleri. Ben dolu surahiyi bile kaldirmiyordum agir diye. Dun doktora sordum agir kaldirmayin derken ne kadar bir agirliktan bahsediyoruz diye? 15 kilo dedi kendimden utandim
Hadi gozun aydin canim, ben de cok sukur dun gordum keseyikalp atisi icin ben 2 hafta sonra cuma gidecegim adete gore 5+4’tum ben de dun, ama uyum hakkinda birsey demedi. Keseyi dogru yerde gordum ya, bana yetti acikcasi Allahima sukurler olsun Darisi kalp atislarini duymamiza insallah
Insallah cnm hepimiz icin. Yani dengem de altust oldu. Hicbiseye odaklanamaz oldum. Hep bi korku. Yumurta olacak mi, dollenecek mi, yasayacak mi, rahim kalinlasacak mi? Transferden sonra da artarak devam edecek sorular. Allah sabrimizi, gucumuzu arttirsinMerhabaO kadar çok hormon yüklemesi alıyoruz ki bence hepimizde bu tür sıkıntılar oluyordur,Kimi doktor bunu dillendiriyor kimi normal görüp dillendirmiyordur belki.Ve dinlenmiş bi rahimle transfer olmak sizin için daha hayırlı olabilir.Dilerim tez zamanda her şey gönlünüzce olsun
Canim sana mesaj atacaktim telastan, daha dogrusu keyif sarhoslugundan atamadimmaviespumante canım Çok sevindim Gözümüz Aydın ben de dün gördüm keseyi 5+4 teyim bugün aramızda 1 gün var Keseyi olması gereken yerde görünce nasıl bir rahatlama geldi değil mi, ben de öyle oldum Bir de doktor muayene etmeden dış gebeliğin belirtilerini sordu bana şu şu sıkıntılar var mı diye aklım çıktı
Ben her sabah mutlaka 2 tane ceviz organik yumurta ve yarim avakado yedim kahvaltida cok acik yarim yamalak bi cay icersem jahvaltida onun disinda cay kahve soda kola bitki cayi vb. Kesinlikle icmedim sonra gun icinde enaz 2 porsiyon meyve ,kuru dut her gun bi avuc yedim,cig badem arada kabak cekirdegi her gun mutlaka sebze yemegi zeytinyagli gunasiri et kofte veya somon et yemedigim zaman protein iceren bir yemek yemege calistim ama yanina ev yogurdu ve karabugday pilavi veya basmati pirinci ve her gece yatmadan bir bardak taze sķilmis havuc suyu ictim..kesinlikle paketli gida cikolata vb yemedim sadece 2 kere kulah dondurma yedimNeler yaptığımızı günlerimizi nasıl geçirdğimizide yazalımmı . Bana kahve çay çok içmeyin dediler
Kahve ,asitli şeyler .bitki çayları, içmedim. Yürüyüş yaptınız mı ben korkudan yapmadm evde yürüdüm yinede biraz kilo aldım. Dua ettim kuran okudum. Bide telefon TV bakmaktan gözlerim acıdı. İğnelere ilaçlara dikkat ettim. Sağlıklı beslenmeye çalıştım ama arada tatlı krizleri tuttu olanlar oldu
Tam hangi gunler hatirlamiyorum ama bunu ben de hissettim 1-2 gun. Neden oldugunu bilmiyorumBugun transferimin 10.gunu 7.8 .gun acik pembe kahve lekelenmem oldu ve kesildi..bisi fark ettim progestan fitil kullaniyorum vajinaya ..sanki bugun vajinam cok daralmis sismis ici gibi zor sokuyorum fitili benzer durum yasayan veya sebebini bilen var mi arkadaslar
İşte bende öyle hissettim dün bugun geçti bu durumBugun transferimin 10.gunu 7.8 .gun acik pembe kahve lekelenmem oldu ve kesildi..bisi fark ettim progestan fitil kullaniyorum vajinaya ..sanki bugun vajinam cok daralmis sismis ici gibi zor sokuyorum fitili benzer durum yasayan veya sebebini bilen var mi arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?