- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.441
Prolutex ignem var benim mesela onu yazdiramiyoruz diye biliyorum sen hangi ilaclari kullaniyorsun canim bari ben de yazdirayim bundan sonra enazindan progestan fitil ve estrofemiEvet canım yazdırıp alıyorum ben hepsini. Yalnız devletin karşıladığı aylık miktar bazen yeterli olmuyor. Tanıdık eczane varsa ekstradan ilacı verip sonra tekrar yazdırırsın
Prolutex i yazmıyorlar evet. Estrofem progestan iğne progestan hap fitil olarak kullandığımız, oksaparProlutex ignem var benim mesela onu yazdiramiyoruz diye biliyorum sen hangi ilaclari kullaniyorsun canim bari ben de yazdirayim bundan sonra enazindan progestan fitil ve estrofemi
Anladim canim bana kan sulandirici clexane verdi onu da karsilamiyo heraldeProlutex i yazmıyorlar evet. Estrofem progestan iğne progestan hap fitil olarak kullandığımız, oksapar
Evet günde 6 tane benim. 3 günde bitiyorEvet canim kullaniyorum ama Estrofem i bulmak gercekten cok zor oluyor
Canım bu görüntü yumurtalıklarında mı? Rahimde mi? Yumurtalıklarda benimde öyle görüntü var polikistik over olduğum için çok yumurta oluyor. Birde tüp bebekte yumurta büyütmek için bir sürü iğne kullandık onların etkisi diğer aylarda devam ediyor sanırım. Böyle yumurtalıklarımda yuvarlak yuvarlak bir sürü şey var. Ama onunla gebeliğin bir alakası yok önemli olan rahim içinin temiz ve kalın sağlıklı olması diye biliyorum benMrb. Tecrubeli arkadaslarin bilgisine ihtiyacim var. 4 temmuzda opu oldum. Ilk tup bebek tedavim. Oncesinde kist, miyom, polip gibi bir sorunum yok. Opudan sonra doktorum muayenede folikul artiklari var demisti. Fakat nedir diye sormamistim. Sonraki kontrolumu baska bi dr.yapti doktorum olmadigi icin. Ve cikolata kisti gibi bisey soyledi. Ben de boyle bir hastaligimin olmadigini soyledim. Tamam oyle sandim ben, onceki aydan kalan folikuller de olabilir dedi. Bugun tekrar kendi dr.um muayene etti. Transfere hazirlaniyorum. O da yine folikul artiklari var filan diye yazdirdi. Hatta oncekinde tek tarafliymis, simdi cift tarafli. Doktora cikolata kistim mi var, yoktu filan diye telasla sorunca, folikul artiklaridir igneyle girdik sonucta islem yaptik, diger dr. de oyle sanmistir dedi. Nasil temizlenecek peki dedim. Sonucta gebelik olursa adet gormeyecegim. Cikolata kisti de olabilir ama endiselenme transfere engel olacak birsey degil dedi. Cok demoralize oldum. Ultrason goruntusu oncekilerden cok farkli. Onceden bombos olurdu ve yumurtalar gorunurdu. Simdi cok sayida yumurta varmis gibi gorunuyor. Bu tup bebek ignelerinden sonra cikolata kisti olusabilir mi. Bildigim kadariyla tedavisi filan da yok. Yani aslinda adet olsam da onunla kaybolacak bisey degil. Transfere engel olmasa da cocuk sahibi olmaya calisirken hastalik sahibi mi oldum simdi. Kafam cok karisik, cok uzgunum.
Çooook teşekkürler Allahım razı olsun hepinizin herkesin yüzü gülsünn inşallah buarada önce güzel Mevlama şükürler olsun sonrada doktorum Halil İbrahim tekin e sonsuz teşekkürleryaaaa tebrik ederiiiimmm
Ben hep parayla aldım 5 kutu falan en son sağlık ocağı yazıyormuş o da 1 kutu yazdı. Bana da bir kutu 3-4 gün gidyor. Şimdi yine bitti gidip alıcam parayla mecburBen de zorlaniyorum bulmakta gunde 6 tane iciyorum bir de..siz yazdirip mi aliyorsunuz ben hep parayla aliyorum
Darısı sana inşallah kalk bi testde sen yapda müjdeli haberi ver bize lütfeeeenGayet belirgin cizgi normal kaset test herhalde di mi bu
Tebrik ederim canim.masallahh
Kolay bulabiliyor musun peki yaBen hep parayla aldım 5 kutu falan en son sağlık ocağı yazıyormuş o da 1 kutu yazdı. Bana da bir kutu 3-4 gün gidyor. Şimdi yine bitti gidip alıcam parayla mecbur
Farklı farklı eczanelerden buluyorum canım bazı kuytu köşedekilerde kalmış oluyorKolay bulabiliyor musun peki ya
Aynen ben de oyle yapiom bi ordan bi ordan benim 10 kutu olmustur aldigimF
Farklı farklı eczanelerden buluyorum canım bazı kuytu köşedekilerde kalmış oluyor
Yaaa cesaret edemiyorum o kadar fobi olmus ki bende kaset test ..Darısı sana inşallah kalk bi testde sen yapda müjdeli haberi ver bize lütfeeeen
Yaaa cesaret edemiyorum o kadar fobi olmus ki bende kaset test ..Darısı sana inşallah kalk bi testde sen yapda müjdeli haberi ver bize lütfeeeen
Bende 2 yıldır şükürler olsun nasip olduYaaa cesaret edemiyorum o kadar fobi olmus ki bende kaset test ..1 bucuk yildir hic ikinci cizgi gormek nasip olmayinca
Masallahh ben once kan testo yapip sonra zevkine kaset test yapayimBende 2 yıldır şükürler olsun nasip oldu
Ben de pazartesi yazdirayim diyorumBen hep parayla aldım 5 kutu falan en son sağlık ocağı yazıyormuş o da 1 kutu yazdı. Bana da bir kutu 3-4 gün gidyor. Şimdi yine bitti gidip alıcam parayla mecbur
Az kaldı zaten bence sende hamilesinMasallahh ben once kan testo yapip sonra zevkine kaset test yapayim
Insallah canim lekelenme biraz umut veriyor insana tabiiAz kaldı zaten bence sende hamilesin
Bugun hiç yok denecek kadar azaldı yada sevinçten bana öyle geliyor bilmiyorumInsallah canim lekelenme biraz umut veriyor insana tabiisenin kasik agrilarin ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?