2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Her doktorun yorumu farkli olabiliyor. Bu da guvensizlik yaratiyor haliyle. Bir de cok yogun calisiyorlar gercekten. Herkesle tek tek ugras zor tabi. Ama hasta da anlamak istiyor durumu nedir ne degildir. Cok soru soran biri degilim ama bu mesele korkuttu gozumu. Insallah bisey cikmaz sonunda. Allah isteyen herkese evlat kokusunu nasip etsin insallah

Amiiiin inşallahBen 6 Temmuz’da transfer oldum, transfer tarihinden 15 gün önceyi son adet tarihi olarak kabul edeceksiniz dedi Eğitim hemşirem Doktor muayeneye göre değil direkt tarihe göre 5+3 tesin dedi. Senin 7 Temmuz’da mıydı?

He bi de netflixteki butun dizileri bitirdim1

Çok güzel canm kabak çekirdeği faydalı diye duymuştum bende üç gündür yiyorum. Avokado balla karıştırıp yiyorum ben zorla kabız bi kere olur gibi oldu hiissettiğim anda ilaç verdi doktor onu içtim. Sadece maden suyu içtim kaç gündür mineral li diye ama zararı olmaz umarım ben de evde hapis gibiyim yürüyüş yapsak olur mu ki. Birde havuç suyu neye faydalı

Yaaa cok sevindim sizlerin testler pozitif olunca hayra alamet diyorum o zaman bakalim benim gececek mi yarina
Mysize canımmmm seninki içime doğuyo pozitifi görcen inşallah Allahımın izniyle ama nolur bi kaset test yapıver benim seninkinden bir gün önceydi ona rağmen bugun yaptım ve yaptığım sabah ilk idrar değildi tam 1 lt su içmiştim kahvaltımı yapmıştım yani öğlen 12ye doğruydu bence varsa herharukulade çıkar hadiiii

Amin canım inşallah birşey çıkmaz. söylediği n herşeye katılıyorum .

Yürüyüş yapın bence yavaş tempo 15 dakikalık felan sıkıntı olmuyo çok şükür

Aynen canim kabaj cekirdegi faydali avakado ve havuc suyu tutunmayi kolaylastiriyor saracoglunun sitesinde yaziyor canim ve bi arkadasim fayda gormustu buarada maden suyu icme bir daha lutfen beni ozellikle uyardi hemsireler soda kahve cay kola ananas nar hurma bunlar rahmin kalinligini yapisini fln bozuyor sanirim bana verdikleri kagtta yaziyi hatta opu obcesi de soda yasaktii hemen ictin diye bisi olcak degil herseyin fazlasi zarar sonucta ama bi daha icme..

Yuruyus bencede hafif tempolu ve kisa bi yuruyus yapmak iyi bile olur dedigim gibi kapi agir diye cikamiyorum ben arada evde dolaniyorum

Senin pozitif mi canım

Yaaa ne guzel soyluyorsun amaaa cok tirsiyim

Peki idrarinin rengi nasil canim senin

Tamm canm doktoruma sordum şimdi merak etme sorun olmaz dedi . Bida içmem ama . Havuç suyu nu akşam içeyim

Tamm canm doktoruma sordum şimdi merak etme sorun olmaz dedi . Bida içmem ama . Havuç suyu nu akşam içeyim
Aynen olcagi varsa zaten biz ne yapsak o tutunur canim bi arkadasim bilmeden hamileliginin ilk 3 ayi nar yemisti hem de baya bol aslinda dusuge sebwp olurmus nar. ama bisi olmadi allahin izniyle.Buarada avakadoyu kahvaltida limonlu sumakli yiyebilirsin guzel oluyor ya da aksamlari sarimsakli limonlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…