- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.501
Her doktorun yorumu farkli olabiliyor. Bu da guvensizlik yaratiyor haliyle. Bir de cok yogun calisiyorlar gercekten. Herkesle tek tek ugras zor tabi. Ama hasta da anlamak istiyor durumu nedir ne degildir. Cok soru soran biri degilim ama bu mesele korkuttu gozumu. Insallah bisey cikmaz sonunda. Allah isteyen herkese evlat kokusunu nasip etsin insallahKesinlikle bende bazen güvenemiyorum haklıda çıkıyorum. Biyerde takılı kalmıyorum. Bi kere takılı kaldım gerek olmayan ameliyatı yaptılar. Başka yerde mesela rahminde ben var dedi bi doktor öteki öyle bişey yok dedi kesinlikle dedi. Ama işte mecburuz.Kiminin istemeden evladı oluyor biz çok istiyoruz olmuyo Allah yardımcımız olsun sağlıklı evlatlar versin
Amiiiin inşallahCanim sana mesaj atacaktim telastan, daha dogrusu keyif sarhoslugundan atamadimaslinda sen benden 1 gun once transfer oldun, senin 5+6 olman gerekmiyor mu? Keseye gore mi 5+4 dediler? Bana cunku transfer tarihine gore yorum yaptilar sadece.. Hem de nasil rahatladim anlatamam, cunku o ihtimalden cok korkuyordum hele de degerlerim basta bir tuhaf artinca. Ama cok sukur dogru yere yerlesmisler Allah’in izniyle hersey insallah saglikla ilerler bundan sonra da
Di mi bi farklilik yani insan fark ediyor canim sen hala fitil.kullaniyor mysun peki gecti mi yani o sislik hissiTam hangi gunler hatirlamiyorum ama bunu ben de hissettim 1-2 gun. Neden oldugunu bilmiyorum
Yaaa cok sevindim sizlerin testler pozitif oluncaİşte bende öyle hissettim dün bugun geçti bu durum
He bi de netflixteki butun dizileri bitirdim1Ben her sabah mutlaka 2 tane ceviz organik yumurta ve yarim avakado yedim kahvaltida cok acik yarim yamalak bi cay icersem jahvaltida onun disinda cay kahve soda kola bitki cayi vb. Kesinlikle icmedim sonra gun icinde enaz 2 porsiyon meyve ,kuru dut her gun bi avuc yedim,cig badem arada kabak cekirdegi her gun mutlaka sebze yemegi zeytinyagli gunasiri et kofte veya somon et yemedigim zaman protein iceren bir yemek yemege calistim ama yanina ev yogurdu ve karabugday pilavi veya basmati pirinci ve her gece yatmadan bir bardak taze sķilmis havuc suyu ictim..kesinlikle paketli gida cikolata vb yemedim sadece 2 kere kulah dondurma yedimyuruyuse ben de cikmadim apartmanin kapisi cok agir oyuzden hapis gibiyim bazen esim geldiginde aksam kisa yuruyoruz arada o kadar buarada en onemlisi gunde belki 3 litre su ictim cok sukur hic kabiz olmadim
Çok güzel canm kabak çekirdeği faydalı diye duymuştum bende üç gündür yiyorum. Avokado balla karıştırıp yiyorum ben zorlaBen her sabah mutlaka 2 tane ceviz organik yumurta ve yarim avakado yedim kahvaltida cok acik yarim yamalak bi cay icersem jahvaltida onun disinda cay kahve soda kola bitki cayi vb. Kesinlikle icmedim sonra gun icinde enaz 2 porsiyon meyve ,kuru dut her gun bi avuc yedim,cig badem arada kabak cekirdegi her gun mutlaka sebze yemegi zeytinyagli gunasiri et kofte veya somon et yemedigim zaman protein iceren bir yemek yemege calistim ama yanina ev yogurdu ve karabugday pilavi veya basmati pirinci ve her gece yatmadan bir bardak taze sķilmis havuc suyu ictim..kesinlikle paketli gida cikolata vb yemedim sadece 2 kere kulah dondurma yedimyuruyuse ben de cikmadim apartmanin kapisi cok agir oyuzden hapis gibiyim bazen esim geldiginde aksam kisa yuruyoruz arada o kadar buarada en onemlisi gunde belki 3 litre su ictim cok sukur hic kabiz olmadim
Bende de eski dizilere sardım. Aşkı memnu yaprak dökümü öyle bir geçer zaman ki. Korku filmi çok seviyorum ama izlemedim . Korkarsam birşey olur diyeHe bi de netflixteki butun dizileri bitirdim1
Mysize canımmmm seninki içime doğuyo pozitifi görcen inşallah Allahımın izniyle ama nolur bi kaset test yapıver benim seninkinden bir gün önceydi ona rağmen bugun yaptım ve yaptığım sabah ilk idrar değildi tam 1 lt su içmiştim kahvaltımı yapmıştım yani öğlen 12ye doğruydu bence varsa herharukulade çıkar hadiiiiYaaa cok sevindim sizlerin testler pozitif oluncahayra alamet diyorum o zaman bakalim benim gececek mi yarina
Amin canım inşallah birşey çıkmaz. söylediği n herşeye katılıyorum .Her doktorun yorumu farkli olabiliyor. Bu da guvensizlik yaratiyor haliyle. Bir de cok yogun calisiyorlar gercekten. Herkesle tek tek ugras zor tabi. Ama hasta da anlamak istiyor durumu nedir ne degildir. Cok soru soran biri degilim ama bu mesele korkuttu gozumu. Insallah bisey cikmaz sonunda. Allah isteyen herkese evlat kokusunu nasip etsin insallah
Yürüyüş yapın bence yavaş tempo 15 dakikalık felan sıkıntı olmuyo çok şükürÇok güzel canm kabak çekirdeği faydalı diye duymuştum bende üç gündür yiyorum. Avokado balla karıştırıp yiyorum ben zorlakabız bi kere olur gibi oldu hiissettiğim anda ilaç verdi doktor onu içtim. Sadece maden suyu içtim kaç gündür mineral li diye ama zararı olmaz umarım ben de evde hapis gibiyim yürüyüş yapsak olur mu ki. Birde havuç suyu neye faydalı
Aynen canim kabaj cekirdegi faydali avakado ve havuc suyu tutunmayi kolaylastiriyor saracoglunun sitesinde yaziyor canim ve bi arkadasim fayda gormustu buarada maden suyu icme bir daha lutfen beni ozellikle uyardi hemsireler soda kahve cay kola ananas nar hurma bunlar rahmin kalinligini yapisini fln bozuyor sanirim bana verdikleri kagtta yaziyi hatta opu obcesi de soda yasaktii hemen ictin diye bisi olcak degil herseyin fazlasi zarar sonucta ama bi daha icme..Çok güzel canm kabak çekirdeği faydalı diye duymuştum bende üç gündür yiyorum. Avokado balla karıştırıp yiyorum ben zorlakabız bi kere olur gibi oldu hiissettiğim anda ilaç verdi doktor onu içtim. Sadece maden suyu içtim kaç gündür mineral li diye ama zararı olmaz umarım ben de evde hapis gibiyim yürüyüş yapsak olur mu ki. Birde havuç suyu neye faydalı
Yuruyus bencede hafif tempolu ve kisa bi yuruyus yapmak iyi bile olur dedigim gibi kapi agir diye cikamiyorum ben arada evde dolaniyorumÇok güzel canm kabak çekirdeği faydalı diye duymuştum bende üç gündür yiyorum. Avokado balla karıştırıp yiyorum ben zorlakabız bi kere olur gibi oldu hiissettiğim anda ilaç verdi doktor onu içtim. Sadece maden suyu içtim kaç gündür mineral li diye ama zararı olmaz umarım ben de evde hapis gibiyim yürüyüş yapsak olur mu ki. Birde havuç suyu neye faydalı
Senin pozitif mi canımMysize canımmmm seninki içime doğuyo pozitifi görcen inşallah Allahımın izniyle ama nolur bi kaset test yapıver benim seninkinden bir gün önceydi ona rağmen bugun yaptım ve yaptığım sabah ilk idrar değildi tam 1 lt su içmiştim kahvaltımı yapmıştım yani öğlen 12ye doğruydu bence varsa herharukulade çıkar hadiiii
Yaaa ne guzel soyluyorsun amaaa cok tirsiyimMysize canımmmm seninki içime doğuyo pozitifi görcen inşallah Allahımın izniyle ama nolur bi kaset test yapıver benim seninkinden bir gün önceydi ona rağmen bugun yaptım ve yaptığım sabah ilk idrar değildi tam 1 lt su içmiştim kahvaltımı yapmıştım yani öğlen 12ye doğruydu bence varsa herharukulade çıkar hadiiii
Peki idrarinin rengi nasil canim seninMysize canımmmm seninki içime doğuyo pozitifi görcen inşallah Allahımın izniyle ama nolur bi kaset test yapıver benim seninkinden bir gün önceydi ona rağmen bugun yaptım ve yaptığım sabah ilk idrar değildi tam 1 lt su içmiştim kahvaltımı yapmıştım yani öğlen 12ye doğruydu bence varsa herharukulade çıkar hadiiii
Tamm canm doktoruma sordum şimdi merak etme sorun olmaz dedi . Bida içmem amaAynen canim kabaj cekirdegi faydali avakado ve havuc suyu tutunmayi kolaylastiriyor saracoglunun sitesinde yaziyor canim ve bi arkadasim fayda gormustu buarada maden suyu icme bir daha lutfen beni ozellikle uyardi hemsireler soda kahve cay kola ananas nar hurma bunlar rahmin kalinligini yapisini fln bozuyor sanirim bana verdikleri kagtta yaziyi hatta opu obcesi de soda yasaktii hemen ictin diye bisi olcak degil herseyin fazlasi zarar sonucta ama bi daha icme..
Aynen olcagi varsa zaten biz ne yapsak o tutunur canim bi arkadasim bilmeden hamileliginin ilk 3 ayi nar yemisti hem de baya bol aslinda dusuge sebwp olurmus nar. ama bisi olmadi allahin izniyle.Buarada avakadoyu kahvaltida limonlu sumakli yiyebilirsin guzel oluyor ya da aksamlari sarimsakli limonluTamm canm doktoruma sordum şimdi merak etme sorun olmaz dedi . Bida içmem ama. Havuç suyu nu akşam içeyim
Çok güzel maşallah bizede dua et canım hepimiz kavuşalımŞükürler olsun canım evet
Benim sabah idrarım bile çok açık sarı hiç koyu renk olmadıki yaklaşık 3 litreye yakın içiyorum ondan olabilirPeki idrarinin rengi nasil canim senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?