2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Buarada erken gebelik testine baktim simdi daha once kullanmisim atmamisim cope..yani testim yok kaset test var normal sadece

Buraya yazdığımız çok iyi oluyor doktora bi onu bi bunu sormaya çekiniyor insan . Sağol canım demesen ben içerim daha halbuki normalde maden suyu içmem çok ama içesim gelmiş. Avokadoyu öyle de denerim ama eşimle alıştık ballı yoksa hayatta yiyemiyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar

Bende de eski dizilere sardım. Aşkı memnu yaprak dökümü öyle bir geçer zaman ki. Korku filmi çok seviyorum ama izlemedim . Korkarsam birşey olur diye
Izleme kotu iceriklo seyler bosver benim 2.gun disardan silah gibi bi patlama sesi geldi 3 kez asljnda cok sakin bi yerde oturuyorz normalde denk geldi tamamen firladim yerimden aklim cikti kedimin bile odu patladi o zamwn endileselenmistim bisi olmus mudur diye

Evet kuzu benim transfer 7sindeydi. Sat da 14 hazirandi. Benim doktorum dun “biz 5. gun embryo transferi olunca, sat tarihini 6 gun gec gibi kabul ederiz” diyip senin sat bu durumda 20 haziran dedi. Ona gore de 5+4 sun dedi. Valla demek ki degisiyor hesap yontemleri, ama zaten arti eksi 1-2 gun de birsey fark ettirmiyordur

Allah korusun canım . çocuklar bişey patlatıyor adı aklıma gelmedi odur. Kedileri çok severim bu arada . Öpüyorum onu

Allah korusun canım . çocuklar bişey patlatıyor adı aklıma gelmedi odur. Kedileri çok severim bu arada . Öpüyorum onu
Evet oyle bisiler varmis bildigin silah sesi gibi ne kotu aslinda bak hic satilmamali boyle seyler ben de kedi aşıgıyim kedim 3.5 kilo hemsire 2 kilodan fazla kaldrma dedi diye kucagima alamiyom minnosumu buarada kediler hissedermis gebeligi ve davranislari degisirmis sahibine diye duymustum ama boyle bisi gozlemleyemedim tam olarak

Bende su an 7.haftadayımve son bir kaç gündür fitili koyarken cok zorlanıyorum girmiylr o kadar şişmiş

Ya çok tatlı bende öyle duydum canım belki ilerki zamnlrda hisseder . Önce biz hissedelim de

Kızlaaaar sakın ha hurma yemeyin.https://www.hurma.com/diyetisyenden-hamilelikte-hurma
Hurmayı çok seviyorum ama transferden beri hiç hurma yemedim doğumu kolaylaştırıyo diye duymuşrum.Kanamanın olduğu gün perşembe akşamı ilk defa 1 tane yedim bi kaç saat sonra kırmızı kanamam oldu. Her yiyip içtiğinizi araştırın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…