- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.521
Buarada erken gebelik testine baktim simdi daha once kullanmisim atmamisim cope..yani testim yok kaset test var normal sadeceMysize canımmmm seninki içime doğuyo pozitifi görcen inşallah Allahımın izniyle ama nolur bi kaset test yapıver benim seninkinden bir gün önceydi ona rağmen bugun yaptım ve yaptığım sabah ilk idrar değildi tam 1 lt su içmiştim kahvaltımı yapmıştım yani öğlen 12ye doğruydu bence varsa herharukulade çıkar hadiiii
Ben de oyle canim benim de cok acik renk ama iki gundur sabah ilk idrar koyu gwliyorBenim sabah idrarım bile çok açık sarı hiç koyu renk olmadıki yaklaşık 3 litreye yakın içiyorum ondan olabilir
İnşallah Allahım herkeslere nasip etsin siz ben hasretle bekleyen bütün kullarını sevindirsin canıgönülden istiyorumÇok güzel maşallah bizede dua et canım hepimiz kavuşalım
Buraya yazdığımız çok iyi oluyor doktora bi onu bi bunu sormaya çekiniyor insan . Sağol canım demesen ben içerim daha halbuki normalde maden suyu içmem çok ama içesim gelmişAynen olcagi varsa zaten biz ne yapsak o tutunur canim bi arkadasim bilmeden hamileliginin ilk 3 ayi nar yemisti hem de baya bol aslinda dusuge sebwp olurmus nar. ama bisi olmadi allahin izniyle.Buarada avakadoyu kahvaltida limonlu sumakli yiyebilirsin guzel oluyor ya da aksamlari sarimsakli limonlu
Izleme kotu iceriklo seyler bosverBende de eski dizilere sardım. Aşkı memnu yaprak dökümü öyle bir geçer zaman ki. Korku filmi çok seviyorum ama izlemedim . Korkarsam birşey olur diye
Amiiiinn canım çok teşekkür ederizİnşallah Allahım herkeslere nasip etsin siz ben hasretle bekleyen bütün kullarını sevindirsin canıgönülden istiyorum
Evet kuzu benim transfer 7sindeydi. Sat da 14 hazirandi. Benim doktorum dun “biz 5. gun embryo transferi olunca, sat tarihini 6 gun gec gibi kabul ederiz” diyip senin sat bu durumda 20 haziran dedi. Ona gore de 5+4 sun dedi. Valla demek ki degisiyor hesap yontemleri, ama zaten arti eksi 1-2 gun de birsey fark ettirmiyordurAmiiiin inşallahBen 6 Temmuz’da transfer oldum, transfer tarihinden 15 gün önceyi son adet tarihi olarak kabul edeceksiniz dedi Eğitim hemşirem Doktor muayeneye göre değil direkt tarihe göre 5+3 tesin dedi. Senin 7 Temmuz’da mıydı?
Kullaniyorum canim aynen devam, o his 1-2 gun oldu gecti sonraDi mi bi farklilik yani insan fark ediyor canim sen hala fitil.kullaniyor mysun peki gecti mi yani o sislik hissi
Allah korusun canım . çocuklar bişey patlatıyor adı aklıma gelmedi odur.Izleme kotu iceriklo seyler bosverbenim 2.gun disardan silah gibi bi patlama sesi geldi 3 kez asljnda cok sakin bi yerde oturuyorz normalde denk geldi tamamen firladim yerimden aklim cikti kedimin bile odu patladi o zamwn endileselenmistim bisi olmus mudur diye
Evet oyle bisiler varmis bildigin silah sesi gibi ne kotu aslinda bak hic satilmamali boyle seylerAllah korusun canım . çocuklar bişey patlatıyor adı aklıma gelmedi odur.Kedileri çok severim bu arada . Öpüyorum onu
Anladim canim bakalim benim ne zaman gecicekKullaniyorum canim aynen devam, o his 1-2 gun oldu gecti sonra
Anladim canim bakalim benim ne zaman gecicekKullaniyorum canim aynen devam, o his 1-2 gun oldu gecti sonra
Bende su an 7.haftadayımve son bir kaç gündür fitili koyarken cok zorlanıyorum girmiylr o kadar şişmişBugun transferimin 10.gunu 7.8 .gun acik pembe kahve lekelenmem oldu ve kesildi..bisi fark ettim progestan fitil kullaniyorum vajinaya ..sanki bugun vajinam cok daralmis sismis ici gibi zor sokuyorum fitili benzer durum yasayan veya sebebini bilen var mi arkadaslar
AminnnnAmiiiinn canım çok teşekkür ederizAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ilginc acaba neden kaynaklaniyorBende su an 7.haftadayımve son bir kaç gündür fitili koyarken cok zorlanıyorum girmiylr o kadar şişmiş
Ben ilk idrarla yapmamıştım valla akşam üzeri gibiydiPeki gebelik testi sabah yapılacak diye bişey yok dimi bu vakitte de yapılabilir mi
Ya çok tatlıEvet oyle bisiler varmis bildigin silah sesi gibi ne kotu aslinda bak hic satilmamali boyle seylerben de kedi aşıgıyim kedim 3.5 kilo hemsire 2 kilodan fazla kaldrma dedi diye kucagima alamiyom minnosumu buarada kediler hissedermis gebeligi ve davranislari degisirmis sahibine diye duymustum ama boyle bisi gozlemleyemedim tam olarak
Canım birinden duymuştum hafif ucuna zeytin yağı sür o zman çok kolay giriyor ama tercih meselesi tabiBende su an 7.haftadayımve son bir kaç gündür fitili koyarken cok zorlanıyorum girmiylr o kadar şişmiş
O ilacı koyduğumuz aparatın uç kısmınaCanım birinden duymuştum hafif ucuna zeytin yağı sür o zman çok kolay giriyor ama tercih meselesi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?