2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Evet canim mesela ananasi icin cok yanlis ve tagin hatali bilgi vR transferden sonra yenilmesi ile ilgili ananas odem atrici bi meyve zaten beni hemsireler uyardi mesela yemeyin diye..ilk gunler ben de keten tohumu yemistim sonradan baktim i da hormonlari etkiliyomus bi daha yemedim

Yaygin hatali bilgi var diycektim

Gerçekten ya herşeye çok dikkat etmek lazım. Birşey yok dimi şimdi canm

Bana da sadece detoks ürünleri kullanmayın demişlerdi

Cogumuz bu durumdayız inan,transfer öncesi ve sonrası.Burada o kadar guzel seyler yaziliyor ki insan psikolojisi gidip en negatifi cekip ona odaklanıyor maalesef.Dilerim hangi zaman dogruysa,biz ve evladımiz icin o zaman olsun.Sağlıkla inşallah

Di mi bi farklilik yani insan fark ediyor canim sen hala fitil.kullaniyor mysun peki gecti mi yani o sislik hissi
Transferin 15. gunundeyim ve son 3 gundur bende de ayni problem var,Hem daralma ve biraz da acima hissediyorum.Progestan atiliminda cok fazla akinti oluyor gün icinde ve surekli nemli kalıyoruz.Tahminimce tahriş oluyor

Bir bütün avokadoyu yiyormusunuz acaba yoksa yarısı bugün yarısı yarın olsa olur mu yani yarısı yarına kadar bozulur mu?

Bir bütün avokadoyu yiyormusunuz acaba yoksa yarısı bugün yarısı yarın olsa olur mu yani yarısı yarına kadar bozulur mu?
Yarim yiyorum .soyle yapiyorum yariya kesip cekirdegini cikarmiyorum ki kalan yarisi ertesi gune daha taze kalsin ve cekirdegin etrafindaki acik kisma bi damla zeytinyagini suruyorum strec ya da saklama kabi ile ertesi sabaha taze kaliyor ama en fazla bi gun bekler

Çok teşekkürler bende yarından itibaren başlıyım yemeye madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…