- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.541
Evet canim mesela ananasi icin cok yanlis ve tagin hatali bilgi vR transferden sonra yenilmesi ile ilgili ananas odem atrici bi meyve zaten beni hemsireler uyardi mesela yemeyin diye..ilk gunler ben de keten tohumu yemistim sonradan baktim i da hormonlari etkiliyomus bi daha yemedimKızlaaaar sakın ha hurma yemeyin.https://www.hurma.com/diyetisyenden-hamilelikte-hurma
Hurmayı çok seviyorum ama transferden beri hiç hurma yemedim doğumu kolaylaştırıyo diye duymuşrum.Kanamanın olduğu gün perşembe akşamı ilk defa 1 tane yedim bi kaç saat sonra kırmızı kanamam oldu. Her yiyip içtiğinizi araştırın derim
Yaygin hatali bilgi var diycektimEvet canim mesela ananasi icin cok yanlis ve tagin hatali bilgi vR transferden sonra yenilmesi ile ilgili ananas odem atrici bi meyve zaten beni hemsireler uyardi mesela yemeyin diye..ilk gunler ben de keten tohumu yemistim sonradan baktim i da hormonlari etkiliyomus bi daha yemedim
Gerçekten ya herşeye çok dikkat etmek lazım. Birşey yok dimi şimdi canmKızlaaaar sakın ha hurma yemeyin.https://www.hurma.com/diyetisyenden-hamilelikte-hurma
Hurmayı çok seviyorum ama transferden beri hiç hurma yemedim doğumu kolaylaştırıyo diye duymuşrum.Kanamanın olduğu gün perşembe akşamı ilk defa 1 tane yedim bi kaç saat sonra kırmızı kanamam oldu. Her yiyip içtiğinizi araştırın derim
Bana da sadece detoks ürünleri kullanmayın demişlerdiEvet canim mesela ananasi icin cok yanlis ve tagin hatali bilgi vR transferden sonra yenilmesi ile ilgili ananas odem atrici bi meyve zaten beni hemsireler uyardi mesela yemeyin diye..ilk gunler ben de keten tohumu yemistim sonradan baktim i da hormonlari etkiliyomus bi daha yemedim
Çok şükür dinleniyorum iyiyimGerçekten ya herşeye çok dikkat etmek lazım. Birşey yok dimi şimdi canm
Cogumuz bu durumdayız inan,transfer öncesi ve sonrası.Burada o kadar guzel seyler yaziliyor ki insan psikolojisi gidip en negatifi cekip ona odaklanıyor maalesef.Dilerim hangi zaman dogruysa,biz ve evladımiz icin o zaman olsun.Sağlıkla inşallahInsallah cnm hepimiz icin. Yani dengem de altust oldu. Hicbiseye odaklanamaz oldum. Hep bi korku. Yumurta olacak mi, dollenecek mi, yasayacak mi, rahim kalinlasacak mi? Transferden sonra da artarak devam edecek sorular. Allah sabrimizi, gucumuzu arttirsin
Paramedik csnim senin de mi kedin varBen ilk idrarla yapmamıştım valla akşam üzeri gibiydi
Transferin 15. gunundeyim ve son 3 gundur bende de ayni problem var,Hem daralma ve biraz da acima hissediyorum.Progestan atiliminda cok fazla akinti oluyor gün icinde ve surekli nemli kalıyoruz.Tahminimce tahriş oluyorDi mi bi farklilik yani insan fark ediyor canim sen hala fitil.kullaniyor mysun peki gecti mi yani o sislik hissi
Benim varParamedik csnim senin de mi kedin var
Yaaa peki degosti mi davranislari kedinin sen aliyo musun kucagina canimBenim var
Doktorunla görüş belki değiştirir muadilleriAnladim canim bana kan sulandirici clexane verdi onu da karsilamiyo heralde
İki tane kedim var canım benim şimdi ikiz bebekler geliyorParamedik csnim senin de mi kedin var
Bir bütün avokadoyu yiyormusunuz acaba yoksa yarısı bugün yarısı yarın olsa olur mu yani yarısı yarına kadar bozulur mu?Aynen olcagi varsa zaten biz ne yapsak o tutunur canim bi arkadasim bilmeden hamileliginin ilk 3 ayi nar yemisti hem de baya bol aslinda dusuge sebwp olurmus nar. ama bisi olmadi allahin izniyle.Buarada avakadoyu kahvaltida limonlu sumakli yiyebilirsin guzel oluyor ya da aksamlari sarimsakli limonlu
Yarim yiyorum .soyle yapiyorum yariya kesip cekirdegini cikarmiyorum ki kalan yarisi ertesi gune daha taze kalsin ve cekirdegin etrafindaki acik kisma bi damla zeytinyagini suruyorum strec ya da saklama kabi ile ertesi sabaha taze kaliyor ama en fazla bi gun beklerBir bütün avokadoyu yiyormusunuz acaba yoksa yarısı bugün yarısı yarın olsa olur mu yani yarısı yarına kadar bozulur mu?
Yaaaa ne guzellll harika kardesler geliyor onlara degisti mi davranislaro pekiİki tane kedim var canım benim şimdi ikiz bebekler geliyoryani inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Ne tatliii kardesler geliyorrrr onlaraİki tane kedim var canım benim şimdi ikiz bebekler geliyoryani inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Ne tatliii kardesler geliyorrrr onlaraİki tane kedim var canım benim şimdi ikiz bebekler geliyoryani inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Çok teşekkürler bende yarından itibaren başlıyım yemeye mademYarim yiyorum .soyle yapiyorum yariya kesip cekirdegini cikarmiyorum ki kalan yarisi ertesi gune daha taze kalsin ve cekirdegin etrafindaki acik kisma bi damla zeytinyagini suruyorum strec ya da saklama kabi ile ertesi sabaha taze kaliyor ama en fazla bi gun bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?