2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Geçmiş olsun canım. Ben de bugün gittim, daha çok küçük dedi, değerlerin hızlı artmış, iki kese görünüyor sanki dedi, salı günü idrara sıkışık gel daha net belli olur

Geçmiş olsun canım. Ben de bugün gittim, daha çok küçük dedi, değerlerin hızlı artmış, iki kese görünüyor sanki dedi, salı günü idrara sıkışık gel daha net belli olur dedi canım
Hadi hayırlısı inşallah bnde salı gününü iple çekiyorum

Yaaa peki degosti mi davranislari kedinin sen aliyo musun kucagina canim
Canim benimki de 4,5 kiloya yakin. Zaten egilme hareketini de yapmadigim icin egilip yerden kucagima almiyorum ama koltuga yanima atladiginda mesela kaldirip hemen kucagima aliveriyorum
Transferin ilk 10 gununde hic almadim ama. O surede iste ben ona karsi normal davranmadigim icin bence o da tribe girdi, resmen trip yapti kustu filan. Ama sonra kucagima alinca baristik Su an cok farkli bir davranis kalibi yok. Hala koridorda gobegini acip gidip onu seveyim diye bekliyor yerde. Ben onu yapamayinca da neden yapmadigima hayretler icerisinde sasiriyor

Bende öyle hissediyorum soracaktım utandım

Merhaba transfer oldunuz sanırım hakkınız da hayırlısı olsun bırsey sormak ıstıyorum transfer anestezısiz yapılıyor normalde sizinki neden anestezi altında yapılma kararı alındı
Merhabalar maalesef transferim 1 ay ertelendi ve cuma itibari ile ilaçlara baştan başladım covid testi yapıldı bana operasyonu öncesi ve pozitif olduğumdan dolayı.
Sorunuza gelirsek ben genel anlamda çok hasas bir bünyeye sahip bir insanım normal ultrasonlu muayene de bile cok rahatsız ölüyorum kasılıyorum ve panik yapıyorum diye doktorum ile birlikte aldığım karar sonrası anestezi altında yapmaya karar verdik.
Uyu uyan bitmiş olsun dedi doktorum ben panik olunca o da bir hata yapmak istemediğini belirtti hali ile.
Anestezinin olumsuz hiç bir zararı olmadığından rahat olmamın daha önemli olduğunu söyledi ki bende bu kararı onaylıyorum.

Benimde anesteziyle oldu.Önce kaygımı anlattım ve kontrolde kasılıyor musun dedi evet dedim.O zaman anesteziyle yapalım çünkü problem olabiliyor bazen dedi.Uyandigimda da gayet güzel hissettim

Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama keşke rahim dinlendirme yapsaydı doktorunuz çok yumurtası toplananlara genelde bir ay dinlenme yapılıyor.
Benm 16 tane toplanmıştı doktorum 1 ay bekleyelim istersen. Ohss olabilirsin demişti. Bende ısrarla beklemedim tabi maddi boyutu da var bu işin ki doktor kesin bekleyelim demedi. Çok fazla ağrım oldu. Ohss de oldum ama hafif boyuttaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…