- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.561
Rica ederim sifa olsun bebislere bir tane de yesen faydasi olur zarari olmaz ama olgunlastirmak biraz zor oluyoÇok teşekkürler bende yarından itibaren başlıyım yemeye madem
Geçmiş olsun canım. Ben de bugün gittim, daha çok küçük dedi, değerlerin hızlı artmış, iki kese görünüyor sanki dedi, salı günü idrara sıkışık gel daha net belli olur
Hadi hayırlısı inşallah bnde salı gününü iple çekiyorumGeçmiş olsun canım. Ben de bugün gittim, daha çok küçük dedi, değerlerin hızlı artmış, iki kese görünüyor sanki dedi, salı günü idrara sıkışık gel daha net belli olur dedi canım
Yok canım değişmedi zaten daha 6+4haftalığım belki göbek filan çıkınca değişir bilemiyorum :)Ne tatliii kardesler geliyorrrr onlaradavranislari degisti mi peki canim sana karsi
Salı günü güzel haberleri veririz canımHadi hayırlısı inşallah bnde salı gününü iple çekiyorum
Canim benimki de 4,5 kiloya yakin. Zaten egilme hareketini de yapmadigim icin egilip yerden kucagima almiyorum ama koltuga yanima atladiginda mesela kaldirip hemen kucagima aliveriyorumYaaa peki degosti mi davranislari kedinin sen aliyo musun kucagina canim
Bende öyle hissediyorum soracaktım utandımBugun transferimin 10.gunu 7.8 .gun acik pembe kahve lekelenmem oldu ve kesildi..bisi fark ettim progestan fitil kullaniyorum vajinaya ..sanki bugun vajinam cok daralmis sismis ici gibi zor sokuyorum fitili benzer durum yasayan veya sebebini bilen var mi arkadaslar
Merhabalar maalesef transferim 1 ay ertelendi ve cuma itibari ile ilaçlara baştan başladım covid testi yapıldı bana operasyonu öncesi ve pozitif olduğumdan dolayı.Merhaba transfer oldunuz sanırım hakkınız da hayırlısı olsun bırsey sormak ıstıyorum transfer anestezısiz yapılıyor normalde sizinki neden anestezi altında yapılma kararı alındı
Gözünüz aydın canım artık Ağustos ayında oluyorum ben duanızı beklerim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKizlarrrrrrt sukurler olsun dayanamadim yaptim ve pozitiigffff
Yaaa çok sevindimKizlarrrrrrt sukurler olsun dayanamadim yaptim ve pozitiigffff
Çok sevindimmmmm gözün Aydın canımmm kan testi yaptır bi de orda gör :)Kizlarrrrrrt sukurler olsun dayanamadim yaptim ve pozitiigffff
Benimde anesteziyle oldu.Önce kaygımı anlattım ve kontrolde kasılıyor musun dedi evet dedim.O zaman anesteziyle yapalım çünkü problem olabiliyor bazen dedi.Uyandigimda da gayet güzel hissettimMerhabalar maalesef transferim 1 ay ertelendi ve cuma itibari ile ilaçlara baştan başladım covid testi yapıldı bana operasyonu öncesi ve pozitif olduğumdan dolayı.
Sorunuza gelirsek ben genel anlamda çok hasas bir bünyeye sahip bir insanım normal ultrasonlu muayene de bile cok rahatsız ölüyorum kasılıyorum ve panik yapıyorum diye doktorum ile birlikte aldığım karar sonrası anestezi altında yapmaya karar verdik.
Uyu uyan bitmiş olsun dedi doktorum ben panik olunca o da bir hata yapmak istemediğini belirtti hali ile.
Anestezinin olumsuz hiç bir zararı olmadığından rahat olmamın daha önemli olduğunu söyledi ki bende bu kararı onaylıyorum.
Ya çok sevindim AllahımmmKizlarrrrrrt sukurler olsun dayanamadim yaptim ve pozitiigffff
Aminnnnnn canim hepinize dua ediyorum hepimiz saglilkla alalim bebislerimizi kucagimizaYa çok sevindim Allahımmm. İnşallah bize de bize de
Aminn canim cok tesekkurer dualarim hepinizle hic korkma su gibi akip geciyorGözünüz aydın canım artık Ağustos ayında oluyorum ben duanızı beklerim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Cook tesekkur ederim arkadasim cok sukurrrYaaa çok sevindimben biliyordum zaten tebrik ederim cnm çok mutlu oldum
yaaaa çok sevindimKizlarrrrrrt sukurler olsun dayanamadim yaptim ve pozitiigffff
Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama keşke rahim dinlendirme yapsaydı doktorunuz çok yumurtası toplananlara genelde bir ay dinlenme yapılıyor.Herkese merhaba.
Heyecanlı bekleyiş içindeyim tüp bebekte ilk denemem. 15 haziranda yumurtalarım toplandı. 28 tane toplandı 14 ü döllendi. 5. Güne 2 tane ulaşabildi. Gelişimi geriden gelenler 6.güne kadar takip edildi ve 6. Gün de 6 tane embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra adet oldum. Kontrole gittiğimde her şeyin normal olduğu hormon seviyelerinin normale döndüğü söylendi ve transfere hazırlık için başladık. Estrofem coraspirin ve bir de vitamin verdi doktorum. 1 temmuzda kontrolüm var 5-6 temmuz gibi transfer planlanıyor. Temmuzda transfer yaptıracaklarla beraber bu heyecanlı bekleyişi beraber geçirelim istedim. Allahım bu zorlu yollardan geçen anne olmayı isteyen herkese içinde bana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Cook tesekkur ederim canimyaaaa çok sevindimtebrik ederim
Pazartesi kendi doktoruma gitcem zaten pzt yaptiririm artik cook tesekkur ederim canim sag olÇok sevindimmmmm gözün Aydın canımmm kan testi yaptır bi de orda gör :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?