- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.581
Yaaa cook tatli kuzum benimki de oyle ben de hic almadim ongundur yalniz egilme hareketi yapmiyorum diyosun ya ben dikkatli bi sekilde mesela yerde bi sac var egilip atiyorjm sikinti olur mu ya da comelerek aliyorum egilmemem gerektogini bilmuyordumCanim benimki de 4,5 kiloya yakin. Zaten egilme hareketini de yapmadigim icin egilip yerden kucagima almiyorum ama koltuga yanima atladiginda mesela kaldirip hemen kucagima aliveriyorum
Transferin ilk 10 gununde hic almadim ama. O surede iste ben ona karsi normal davranmadigim icin bence o da tribe girdi, resmen trip yapti kustu filan. Ama sonra kucagima alinca baristikSu an cok farkli bir davranis kalibi yok. Hala koridorda gobegini acip gidip onu seveyim diye bekliyor yerde. Ben onu yapamayinca da neden yapmadigima hayretler icerisinde sasiriyor
Yessss beeee benimde içime doğdu aynı belirtileri yaşadık maşallah süphanAllah çok çok çok tebrik ederim Allahım sağlıklı ilerletsin inşallahKizlarrrrrrt sukurler olsun dayanamadim yaptim ve pozitiigffff
Amin canim hepimizinnn cook tesekkur ederim canimYessss beeee benimde içime doğdu aynı belirtileri yaşadık maşallah süphanAllah çok çok çok tebrik ederim Allahım sağlıklı ilerletsin inşallah
Amiiiiiin inşallahAminnnnnn canim hepinize dua ediyorum hepimiz saglilkla alalim bebislerimizi kucagimiza
Buarada eşinin tepkisi ne oldu resim atar mısın bakalım benimkinden net çıkmıştırAmin canim hepimizinnn cook tesekkur ederim canim
Canim nasik atiliyor fotoBuarada eşinin tepkisi ne oldu resim atar mısın bakalım benimkinden net çıkmıştır
Eşim beni gaza getrdi basta yapma diodu sonra yap dedi soka girdi bi kendine gelemedi yazik inanamiyoBuarada eşinin tepkisi ne oldu resim atar mısın bakalım benimkinden net çıkmıştır
Canim nasik atiliyor fotodosya ekledim aslinda ilk mesajda gorunmuyor mu o
Buarada eşinin tepkisi ne oldu resim atar mısın bakalım benimkinden net çıkmıştır
Canım bende de opuda progestan düşüktü. Transfer öncesi 1.04 gibi bir rakamdı. Doktorun haklı yumurtalıkla transferin hiç alakası yok önemli olan rahim.Benim rezervim dusuk cnm. 7-8 folikul gormustu en son doktorum. Ama onlarin goruntusu boyle degildi. 6 tane toplandi opuda. Adetle birlikte transfer hazirligina basladik. Dedigin gibi cok sayida birbirine yapisik bi suru yuvarlak gorunuyor su an. Bunlar yumurta degildir, o kadar yumurtam yok zaten. Doktor da net bisey soylemedi. Hani dese ki evet yan etki olarak bazen boyle bir hastalik orta cikabiliyor, takibi yapilir vs. demedi. O transfere odaklanmis durumda, onu etkileyecek bisey yok diyor. Ama ben hastaliktan korkuyorum. Bana progesteronun yukselmedigi surece transferde sikinti olmaz dedi. Ama opu yapildiginda progesteronun 1den kucuk diyerek taze transferi iptal etmisti ki zaten kucuk olmasi gerekir. Bayramin ilk gunune denk geldigi icin iptal etti diye dusunuyorum. O yuzden doktorlara da bazen guvenemiyorum. Karsidaki anlamaz nasil olsa diye ugrasmamak icin top ceviriyorlar bazen. Saglik konusunda cok korkak bi insanim hemen panikliyorum. Valla is aldim basima gibi geliyor bu yastan sonraSagol cvbin icin
Yumuşağını bulursam onlar daha iyi oluyor olgunluk olarak.bu arada gözünüz aydın rabbim kucağınıza almayı nasip etsinRica ederim sifa olsun bebislere bir tane de yesen faydasi olur zarari olmaz ama olgunlastirmak biraz zor oluyo
Evet ben de oyle secmeye calisiyorum canim.Tabiki ederimYumuşağını bulursam onlar daha iyi oluyor olgunluk olarak.bu arada gözünüz aydın rabbim kucağınıza almayı nasip etsinhamilelerin duası kabul olurmuş banada dua edermisiniz rabbim gayretimizi boşa çevirmesin
6. Haftada bir sey var herhalde kac kisi kanama/ lekelenme yasadi.Herkese merhaba 6.haftaya girdim bugün ve gece inanılmaz bşr karın ağrısıyla tuvalete kalktığımda kırmızı kanamam oldu ve ara ara devam etti. Canım çok sıkkın çok ta korkuyorum. Heeşey çok iyiydi hiçbir sıkıntım yoktu. Çokta dikkat etrim. Birden regl oldum sanki. Doktoruma yazdım cvp beklıyorum. Umarım herşey yolundadır.
Geçmiş olsun canımHerkese merhaba 6.haftaya girdim bugün ve gece inanılmaz bşr karın ağrısıyla tuvalete kalktığımda kırmızı kanamam oldu ve ara ara devam etti. Canım çok sıkkın çok ta korkuyorum. Heeşey çok iyiydi hiçbir sıkıntım yoktu. Çokta dikkat etrim. Birden regl oldum sanki. Doktoruma yazdım cvp beklıyorum. Umarım herşey yolundadır.
Günaydın benim ilk denemeden bir kızım var Allah a çok şükür bir kardeşi olsun dedik dondurulmuşlar vardı tek embriyo transfer ettirdik cuma transfer oldum ağustosun 10unda test yaptır dediler bakalım çok heyecanlıyım o duyguyu o kadar iyi biliyorum ben teste inanmamıştım eşim sonucu almıştı telefonda söylemişti iş yerindeydim oturup ağlamıştımEvet ben de oyle secmeye calisiyorum canim.Tabiki ederimbu sureci yasamayan bilemez o kadar cok istiyorum ki burdaki herkesin kucagi dolsun her hamilelik habrrine kendiminmis gibi seviniyorum guzel haberlrrinizi bekliyorum sizin jacinci gununuz havuc suyu da icseniz her gun super olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?