2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Yaaa cook tatli kuzum benimki de oyle ben de hic almadim ongundur yalniz egilme hareketi yapmiyorum diyosun ya ben dikkatli bi sekilde mesela yerde bi sac var egilip atiyorjm sikinti olur mu ya da comelerek aliyorum egilmemem gerektogini bilmuyordum

Eklentiler

• Screenshot_20220730-235348_Gallery.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 80
Canım bende de opuda progestan düşüktü. Transfer öncesi 1.04 gibi bir rakamdı. Doktorun haklı yumurtalıkla transferin hiç alakası yok önemli olan rahim.
Bende opudan sonra gittiğim tüp bebek merkezi ilk adetten sonra transfer yapabiliriz dedi ama bende çok yumurta toplandığı için yumurtalıklarım şişti. Bizim işimiz rahimle önemli olan rahim demişlerdi. Biraz akışına bırak süreci evet güvensizlik oluyor bazen ama şuan tedavinin başarılı olması için doktorun dediklerine güven. Umarım pozitifi görürsün

Rica ederim sifa olsun bebislere bir tane de yesen faydasi olur zarari olmaz ama olgunlastirmak biraz zor oluyo
Yumuşağını bulursam onlar daha iyi oluyor olgunluk olarak.bu arada gözünüz aydın rabbim kucağınıza almayı nasip etsin hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua edermisiniz rabbim gayretimizi boşa çevirmesin

Herkese merhaba 6.haftaya girdim bugün ve gece inanılmaz bşr karın ağrısıyla tuvalete kalktığımda kırmızı kanamam oldu ve ara ara devam etti. Canım çok sıkkın çok ta korkuyorum. Heeşey çok iyiydi hiçbir sıkıntım yoktu. Çokta dikkat etrim. Birden regl oldum sanki. Doktoruma yazdım cvp beklıyorum. Umarım herşey yolundadır.

Evet ben de oyle secmeye calisiyorum canim.Tabiki ederim bu sureci yasamayan bilemez o kadar cok istiyorum ki burdaki herkesin kucagi dolsun her hamilelik habrrine kendiminmis gibi seviniyorum guzel haberlrrinizi bekliyorum sizin jacinci gununuz havuc suyu da icseniz her gun super olur

6. Haftada bir sey var herhalde kac kisi kanama/ lekelenme yasadi.
Kirmiziysa kanaman bir acile mi gitsen? Hem icin rahat eder.

Geçmiş olsun canım Sakin ol sen sırt üstü yat kendini sakinleştir.3 gün önce ben de kanama yaşadım çok korktum, tüp bebek hemşiresi artmıyorsa endişe etme göbek iğneleri arttırdı, dinlen demişti ben sabah soluğu muayne olmaya karar verdiğim kadın doğumcuda aldım. Muayne etti sakin bi şey yok dedi. Ama sen stres yapma bebeği çok etkiler dedi. Doktor tedbir amaçlı 1 gece hastaneye yatırdı, kalp atışını da duyduk çok şükür dün taburcu oldum önemli olan ağrın var mı?

Günaydın benim ilk denemeden bir kızım var Allah a çok şükür bir kardeşi olsun dedik dondurulmuşlar vardı tek embriyo transfer ettirdik cuma transfer oldum ağustosun 10unda test yaptır dediler bakalım çok heyecanlıyım o duyguyu o kadar iyi biliyorum ben teste inanmamıştım eşim sonucu almıştı telefonda söylemişti iş yerindeydim oturup ağlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…