- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.961
hakkaten kaç farklı hesap bu böylegerçekten bu hafta hesaplamaları çok karışık ama benim doktorumda transfere 15 gün ekle dedi at bakalım ultrason görüntüne
Yanımda değil, dün çekmiştim bu çok net değilhakkaten kaç farklı hesap bu böylegerçekten bu hafta hesaplamaları çok karışık ama benim doktorumda transfere 15 gün ekle dedi at bakalım ultrason görüntüne
Evet iki tane kese görüldüMerhaba
Ben kararsızım şu an
Sizin de çoğul gebelik mi şu an
Öncekiler de çoğul muydu
Benim de olmadı cnm lekelenmem. Beta 370 lerde ama keseyü görmedik henüz. Herkez şekerlenme yaşayacak diye birşey yok bence yani inşallah yokturBenim olmadı lekelenme, o yuzden tutmadı gibi geliyor. Öncekinde de olmamıstı ve tutmamıstı.
merhabaEvet iki tane kese görüldüöncekiler tekti.hatta 2 doktora bile gitmeyi düşünüyorum
öyle zaten yapacak bisey yoköyle düşünüp moralini bozma.bende de başka belirti yok zaten.bugün 16.gün ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne karın ağrısı
hiçbir şey yok yani.öyle düşünüp canını sıkma hiç. hayırlısı de ve bekle
İnşallah yoktur, bi umut bekliyorum işteBenim de olmadı cnm lekelenmem. Beta 370 lerde ama keseyü görmedik henüz. Herkez şekerlenme yaşayacak diye birşey yok bence yani inşallah yoktur
Evet ya transferim en zor yani beklemek yani sabah olumlu heralde diyorsun akşam olumsuz heralde diyisun acayip stresli bişi .bende dayanamicam 9 una kadar o kesin ama ne kadar daha beklerim bilmiyorumben transfer gününü saymazsan 7.gün beta ya baktırdım .pozitifi gördüm.
varsa mutlaka çıkar 7.günden sonra.fazla bekleyip daha da strese girmeyin bence
Yok bende leke gelmedi sizde geldi mi ?Benimde 8. Sizde lekelenme oldu mu?
Hayır gelmediYok bende leke gelmedi sizde geldi mi ?
Yapın gitsin kızlarEvet ya transferim en zor yani beklemek yani sabah olumlu heralde diyorsun akşam olumsuz heralde diyisun acayip stresli bişi .bende dayanamicam 9 una kadar o kesin ama ne kadar daha beklerim bilmiyorum
Canım sende durum ne kese için ne zaman gideceksinmerhaba
öncelikle gözünüz aydın.
trasnfer sonrası kaçıcncı gün keseleri gördünüz. kalp atışı da duyabildi mi doktor keseye baktığı gün.
bir de değerleriniz nasıldı kaçıncı gün nasıl çıktı
bilgi verebilir misiniz
Çok teşekkür ederimmmmerhaba
öncelikle gözünüz aydın.
trasnfer sonrası kaçıcncı gün keseleri gördünüz. kalp atışı da duyabildi mi doktor keseye baktığı gün.
bir de değerleriniz nasıldı kaçıncı gün nasıl çıktı
bilgi verebilir misiniz
İnşallah pozitif sonuç alırsınızMerhaba kızlar bende yarın kan vericem 10.günüm olacak yarın. Bu zamana kadar hiç test falan yapmadım 10.güne kadar bekleme sözü vermiştim kendime. Çok heyecanlıyım. Ama bi okadar umutsuzum çünkü belirtim yok
Ben yapılmaması taraftarıyım canım.ben transfer gününü saymazsan 7.gün beta ya baktırdım .pozitifi gördüm.
varsa mutlaka çıkar 7.günden sonra.fazla bekleyip daha da strese girmeyin bence
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah pozitif sonuç alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?