2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kızlar bugün nasılsınız.benim günler azalıyor azaldıkça korku artıyor.ragli ağrısı gibi ayrılar devam edıyor karnım ağırıypr inanılmaz bugün göğüslerimin kenarları ağırmaya başladı sabahları midem kötü oluyor ama sitresten bence.inşallah tutunmuştur

Merhabalar; ben 2 ay önce kürtaj oldum Temmuz adetimle tekrar dondurulmuş transfer hazırlığına başladık bugün 17. Günü adetimin ama rahim kalınlaşmıyor. Biraz kalınlaşmıştı 9.6 idi 2 gün önce bugün tekrar 6.3e düşmüş doktorum bu şekilde transfer yapamayız 2 gün sonda tekrar bakalım Rahmi uyarmamız lazım çizik atarız dedi başına böyle birşey gelen var mı daha önce böyle birşey yaşamamıştım

Evet iki tane kese görüldüöncekiler tekti.hatta 2 doktora bile gitmeyi düşünüyorum
merhaba
öncelikle gözünüz aydın.
trasnfer sonrası kaçıcncı gün keseleri gördünüz. kalp atışı da duyabildi mi doktor keseye baktığı gün.
bir de değerleriniz nasıldı kaçıncı gün nasıl çıktı
bilgi verebilir misiniz

öyle zaten yapacak bisey yok sizin ki sağlıkla ilerlesin insallah
Benim de olmadı cnm lekelenmem. Beta 370 lerde ama keseyü görmedik henüz. Herkez şekerlenme yaşayacak diye birşey yok bence yani inşallah yoktur
İnşallah yoktur, bi umut bekliyorum işte keseyi, bebegi, kalp atısını hepsini sıkıntısızca görun insallah

ben transfer gününü saymazsan 7.gün beta ya baktırdım .pozitifi gördüm.
varsa mutlaka çıkar 7.günden sonra.fazla bekleyip daha da strese girmeyin bence
Evet ya transferim en zor yani beklemek yani sabah olumlu heralde diyorsun akşam olumsuz heralde diyisun acayip stresli bişi .bende dayanamicam 9 una kadar o kesin ama ne kadar daha beklerim bilmiyorum

Kızlar özel hastane de tedavi olanlar kese görmek için kalp atışı duymak için ücret veriliyor mu . Ne zamandan sonra muayene ücretli oluyo acaba

Canım sende durum ne kese için ne zaman gideceksin

Merhaba kızlar bende yarın kan vericem 10.günüm olacak yarın. Bu zamana kadar hiç test falan yapmadım 10.güne kadar bekleme sözü vermiştim kendime. Çok heyecanlıyım. Ama bi okadar umutsuzum çünkü belirtim yok

Çok teşekkür ederimmm 6. Temmuzdu benim transfer tarihim 26 temmuzda keseleri gördük çok şükür8 agustosa randevu verdiler kalp atışları için.şimdi onu bekliyorum heyecanla
9. Gun 245
11. Gün 749 çıktı kan değerlerim de

ben transfer gününü saymazsan 7.gün beta ya baktırdım .pozitifi gördüm.
varsa mutlaka çıkar 7.günden sonra.fazla bekleyip daha da strese girmeyin bence
Ben yapılmaması taraftarıyım canım.
çünkü değerin cok dusuk cıkacak ve 4 5 kez kanım arttımı acaba dusunceksınız.
ve kan artışı stresıne gıreceksınız
ben bekledım ve ömrümden ömür gitti kan artısını beklerken.
gününde yaptırın derim kendızını strese sokmayın.
ben şimdi 3. ye hazırlanıyorum bu defa ıdrar testı dahı yapmıcam çünkü benım teste poztıfı ıdrar pozıtıfı ama megerse kimyasal gebelıkmıs.
bence onları dusunup strese gırmeyın.
cok denemeli olunca artık olumsuz tecrubelerımı paylasmak ıstedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…