2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Cok gecmis olsun endiselenme her sey yolundadir eminim.vitamin konusunda bana doktorjm hamileligim kesinlesince ekstra vitamin verdi folik asit ve dvit zaten aliyodum.omegran diye bir vitamin verdi icinde pmega 3 kapsulu ve ayrica bi vitamin var onun icinde de yok yok selenyum b vit c vit cinko iyot... sasrdim senin doktorun oyle demesine

Yemin ediyorum sok oldum okuyunca bu saka mi kac gundur sol isaret parmagimi sanki bisey ezmis gibi agrisiyla uyaniyorum

Cok tsk ederim cnm, cok sagol

yetişir inşallah diğeride canım bence sende iki var karından baktıysa ondan net görünmemiştir kese boyutu kaç çıktı peki haftası ile uyumunu söyledi mi?
Karından baktı, alttan bakmıyor doktor canım. Kese boyutunu da bilmiyorum. Heyecandan öyle kal geldi. Haftasıyla uyumu da ayrı bir kafa karışıklığı oldu. Doktorum 4+4 diyor i, ultrasonda 4+2 çıktı ama ultrason ölçümleri birkaç gün oynar diyor. Ben de son adet tarihine göre 5+5 olmam lazım dedim. Ama doktor transfer tarihini baz alıp iki hafta ekliyorum ben dedi. Yani yine uymuyor. Tüp bebek doktorum tatilde, merkezdeki başka doktorla görüştüm, sen 5+5 sin diyor göndersem ultrason görüntüsünü kese boyutu yazıyordur heralde, anlayan varsa baksın bari

Cnm yaptim ya, inanmiyorum. Diger ilaclardan mi kolay oldu. Akinti kolaylastirdi belki de cunku benim neredeyse hic olmaz normalde. Ayy Allahim ya dun aksam tansiyonum dustu benim aplikatoru gorunce Agladim durdum. Benim fobim var nedense. Korkacak bisey yokmus. Insallah boyle devam eder. Cok cok tsk ederim.

Bak yaaa panik sumuhallebim benim ben de denedi de yapamadı ağladı sandım.. meğer denemeden karalar bağlamış bu yolda geri vites yok tam gaz ileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…