- 30 Mayıs 2015
- 5.134
- 12.560
- 448
- 33
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #4.001
kanda mı? bugün dayanamayıp idrar testi yaptım negatifmerhaba canım
transfer gününü saymazsak 7.günü ben pozitifi görmüştüm.
Evet evet vajinal baktıVajinal mi görüldü acaba
kanda yapmıştım benkanda mı? bugün dayanamayıp idrar testi yaptım negatif
kanda yapmıştım ben
idrarda hiç bakmadım benkanda mı? bugün dayanamayıp idrar testi yaptım negatif
Merektan ölsem de direnmeye devam edicemYapın gitsin kızlar
7.günmüydü ben 9.günde kaset testte silik çizgiyi gördüm tekrar yap 2 gün sonra yada kanda baktırkanda mı? bugün dayanamayıp idrar testi yaptım negatif
bugün 8.gündü galiba akşam kan vereceğim gece hiç uyuyamadım7.günmüydü ben 9.günde kaset testte silik çizgiyi gördüm tekrar yap 2 gün sonra yada kanda baktır
Bana 12.günümün testinden 10 gün sonra kese için gün verdi 12 ağustosta gidicem 11 ağustosda doğum günüm inşallah güzel bir süpriz olur benim için Allahım isteyip dileyen herkeslere nasip etsin inşallah bizleredeMerektan ölsem de direnmeye devam edicemKese ne zaman gozukuyo biliyomusunuz
Ayy ne güzel yaa rabbim sagsalim kavuştursun sizi inşallah.pozifi girmussuunuz ya arkası gelir Allah'ın izniyle darısı basimizaBana 12.günümün testinden 10 gün sonra kese için gün verdi 12 ağustosta gidicem 11 ağustosda doğum günüm inşallah güzel bir süpriz olur benim için Allahım isteyip dileyen herkeslere nasip etsin inşallah bizlerede
KAÇINCI GÜN CANIMkanda mı? bugün dayanamayıp idrar testi yaptım negatif
8. gün canım yok yok normal kaset test vardı evdeKAÇINCI GÜN CANIM
erken gebelık testı mı yaptın
Canım senin leke daha yeni geldi biraz daha bekle hemen pozitif cıkmaz 2 gun sonra tekrarlabugün 8.gündü galiba akşam kan vereceğim gece hiç uyuyamadım
Erken gebelik yapsana canım kaçıncı günün bidekanda mı? bugün dayanamayıp idrar testi yaptım negatif
biraz aceleci davrandım gece uyuyamayınca amaaann nolacaksa olsun diye kalktımCanım senin leke daha yeni geldi biraz daha bekle hemen pozitif cıkmaz 2 gun sonra tekrarlasenden umutluyum ben pozitif olacak.
Erken gebelik yaparmısın canım pozitif görürsün inşallah8. gün canım yok yok normal kaset test vardı evde
Hatta şimdi al yap bakalım erken gebelik . Benimde kasette negatif çıktı . Ertesi sabh Erken gebelik te pozitif çıktı .Erken gebelik yaparmısın canım pozitif görürsün inşallah
Cok tesekkurler canim sanirim bulduk getirmelerini bekliyoruz ama eger bir sorun cikarsa yazacagimBende var canim bulamazsan gonderebilirim
amaaann sakın canını sıkmaa onda cıkmaz zatenn8. gün canım yok yok normal kaset test vardı evde
Moralini bozma hiç cunku birde kaset testmisbiraz aceleci davrandım gece uyuyamayınca amaaann nolacaksa olsun diye kalktımben de ikimizden umutluyum beraber göreceğiz güzel sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?