2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Merektan ölsem de direnmeye devam edicem Kese ne zaman gozukuyo biliyomusunuz
Bana 12.günümün testinden 10 gün sonra kese için gün verdi 12 ağustosta gidicem 11 ağustosda doğum günüm inşallah güzel bir süpriz olur benim için Allahım isteyip dileyen herkeslere nasip etsin inşallah bizlerede

Ayy ne güzel yaa rabbim sagsalim kavuştursun sizi inşallah.pozifi girmussuunuz ya arkası gelir Allah'ın izniyle darısı basimiza

Canım senin leke daha yeni geldi biraz daha bekle hemen pozitif cıkmaz 2 gun sonra tekrarla senden umutluyum ben pozitif olacak.
biraz aceleci davrandım gece uyuyamayınca amaaann nolacaksa olsun diye kalktım ben de ikimizden umutluyum beraber göreceğiz güzel sonucu

Kizlar bu sabah aktif kirmizi kanama oldu bende. Boyle gunluk pedin 4’te 3’unu kaplayacak kadar. Doktorumla telefonda gorustuk hemen gobekten de progesteron ekledi, vurduk. O andan beri yatiyorum saatlerdir ama kanama azar azar devam ediyor. Azligi yattigimdan olabilir bilmiyorum. Bir yandan ishal basladi ogleden sonra o yuzden surekli de tuvalete gidiyorum. Kendi doktorum 3 saat mesafede oldugu icin gelmeyin dinlenin dedi ama burda bir gidip ultrasonda gostersem mi acaba

8. gün canım yok yok normal kaset test vardı evde
amaaann sakın canını sıkmaa onda cıkmaz zatenn
no panikkk :) beklemeye devam
cok merak edıyorsan erken gebelık all
yada beklee yaaaa ben sımdı boyle sıze bekleyın dıyorum yaaa ben bırdaha yapmıcam dıyorumyaaa yanıı 3.de yıne yaparmıyım bılmıyorum .
şu iki hafta bır an evvel gecsın istiyoruumm transfer günü için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…