- 13 Mart 2019

- 1.731

- 7.413

- 158

- Konu Sahibi kahvetutkunu1
 - 

- #3.941

İlaç kullanırken adet olunmuyor diye biliyorum canımbenim adet başlangıcı da hep böyle olur ufaktan korkuyorum
hakkaten kaç farklı hesap bu böyleKarından baktı, alttan bakmıyor doktor canım. Kese boyutunu da bilmiyorum. Heyecandan öyle kal geldi. Haftasıyla uyumu da ayrı bir kafa karışıklığı oldu. Doktorum 4+4 diyor i, ultrasonda 4+2 çıktı ama ultrason ölçümleri birkaç gün oynar diyor. Ben de son adet tarihine göre 5+5 olmam lazım dedim. Ama doktor transfer tarihini baz alıp iki hafta ekliyorum ben dedi. Yani yine uymuyor. Tüp bebek doktorum tatilde, merkezdeki başka doktorla görüştüm, sen 5+5 sin diyorgöndersem ultrason görüntüsünü kese boyutu yazıyordur heralde, anlayan varsa baksın bari 
Sevindim canım merak etme hep öyle yap rahat edersin. sonra ılık suyla yıkayıp kurulayıp yerine koydum ben.Cnm yaptim ya, inanmiyorum. Diger ilaclardan mi kolay oldu. Akinti kolaylastirdi belki de cunku benim neredeyse hic olmaz normalde. Ayy Allahim ya dun aksam tansiyonum dustu benim aplikatoru gorunceAgladim durdum. Benim fobim var nedense. Korkacak bisey yokmus. Insallah boyle devam eder. Cok cok tsk ederim. 
Yerleşme dir canm o. Arkadaşım dediği gibi ilaç. Kullanırken adet olunmuyor kesinliklekızlar minicik pembemsi bir lekelenme oldu şu an nasıl hissetmeliyim
Yok ya yorulma hissim yok gerçi yorulcak bısi yapmıyorum.siz neler yapiyosunuz mesela nasıl yoruluyosunuzBel agrisi oluyor
Bende arada bel ağrısı batma da oluyo cabuk yorulma varmi sizde
Bende var canim bulamazsan gonderebilirimEvet canim kullaniyorum ama Estrofem i bulmak gercekten cok zor oluyor
Canim bende var 17 kutu istersen gonderebilirimF
Farklı farklı eczanelerden buluyorum canım bazı kuytu köşedekilerde kalmış oluyor
Canım bugün 7. Günüm az kaldıSon duzlukteyim cnm. Sen nasilsin. Kacinci gundesin. Pozitifleri gorelim insallah
Benimde 8. Sizde lekelenme oldu mu?Canım bugün 7. Günüm az kaldıİnşallahhhhh 
yok canım değildir adet.Kızlar lütfen yardımmm , estroferm duphaston ve lutinus fitil kullanıyorum 9. Günüm ve kahve rengi leke gelmiş adet oluyor olabilir miyim? Bu ilaçları kullanırken adet olunuyor mu ?
merhbaa canım.benim de 5.günü başladı lekelenme.10 gün sürdüBenimde 8. Sizde lekelenme oldu mu?
merhaba canımKizlar merhaba .28 temmuzda transferim oldu.test tarihim 9 Ağustos .ben çok heyecanlıyım dün bı gün boyyu bas dönmem oldu baskada hiçbir belirtim yok .sizin nasıl durumlar
ben transfer gününü saymazsan 7.gün beta ya baktırdım .pozitifi gördüm.Taze transfer mı oldunuz .benim 9 ağustosta test tarihim.qbende mi yapsam ki
1.ve 2.denemede tek koyuyolar 35 yaş altındaysak maaleseftekyaaa bana sormadı bile 
Hayırlısı olsn inşallah bu sefer tutar insallah hepimizin bebekleri olur insallah bu son tedavilerimiz olurda kucaklarımıza alırız.sizin transferde rahim duvarınız kactı? Estrofemin 10.günü başka bi hastanede merak edip ölctürdüm üç ayrı ölçüm verdiler şu şekilde kavitenin alt kısmı 8.4 kavitenin tepe kısmı 6.8 kavitenin orta kısmıda 2.7 ve rahimde 3 çizgi görüntüsüde var hafta sonu kontrolüm var acaba transfere gidermi bu ölçüler cnk hepsi eşit kalınlıkta degil 3 kez histereskopi oldum yapısıklıktan dolayı ve rahim inceligi içinde kök hücre oldummaalesef o kadar maliyet vs. olmadı canım artık yeni transfer tedavisi için 2. adeti bekliyoruz . Evet hergün euronun artmasıyla da sizin maliyet daha da şişmiştir( 02 temmuz transferimde 13.840 TL ödedik 5yıl embriyo dondurma transfer rahim kasılması çözme+yapıştırma vs. ne varsa yaptırdık ama maalesef olmadı Onlar için olmadı demek çok kolay ama bizim psikoloji vs. çok zor oluyor atlatması 
Benim olmadı lekelenme, o yuzden tutmadı gibi geliyor. Öncekinde de olmamıstı ve tutmamıstı.merhbaa canım.benim de 5.günü başladı lekelenme.10 gün sürdü
Sizin emriyolar kaç tane transfer edildi ?sayısını biz belirleye biliyormuyuz?birde genetik taramaya yolladınız mı kaçıncı gün embriyosuydu sizinki ve neden tutmadı bi sebeb dendimi mahsuru yoksa yasınız kaç cok soru sordum kusura bakmayınmaalesef o kadar maliyet vs. olmadı canım artık yeni transfer tedavisi için 2. adeti bekliyoruz . Evet hergün euronun artmasıyla da sizin maliyet daha da şişmiştir( 02 temmuz transferimde 13.840 TL ödedik 5yıl embriyo dondurma transfer rahim kasılması çözme+yapıştırma vs. ne varsa yaptırdık ama maalesef olmadı Onlar için olmadı demek çok kolay ama bizim psikoloji vs. çok zor oluyor atlatması 
öyle düşünüp moralini bozma.bende de başka belirti yok zaten.bugün 16.gün ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne karın ağrısıBenim olmadı lekelenme, o yuzden tutmadı gibi geliyor. Öncekinde de olmamıstı ve tutmamıstı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?