2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucaginizada almayı nasip etsin rabbim belirtileriniz nelerdi 9.gune kadar?

Bak yaaa panik sumuhallebim benim ben de denedi de yapamadı ağladı sandım.. meğer denemeden karalar bağlamış bu yolda geri vites yok tam gaz ileri
Cnm ya, gercekten cok zorlaniyorum. Normalde hic ilac kullanmam, simdi avuc avuc ilac iciyorum ki, hepsinin icinde laktoz var. Midem s.o.s vermeye basladi. Bagirsaklar zaten iptal. Tedaviye kadar toplasan 3 kere vajinal muayene olmusumdur. 2013-2021 hic kadin doguma gitmedim. Simdi 2 gune bir muayene oluyorum. Bazen kolay bazen zor geciyor. Ama ondan bagimsiz ne zaman muayeneye gitsem bir kriz yasiyorum. Panik ataga dogru kosuyorum gibi geliyor. Tam sakinlesiyorum, rahatim, hooop tekrar muayene. Dun gece o kadar kolaydi ki, cok sasirdim. Fakat bu sabah yapamadim cok zordu. Aksamdan sabaha ne degisiyor anlamiyorum. Rahat olmak gerekiyor ama cok kontrol edemiyorum. Virgin river izlemedim ama baby fever izlemistim, kesinlikle alakasiz. Senin anlattigin filme cok benziyor. Ama friends from college izliyordum. Tesadufen orada denk geldi. 1.sezon 4.bolume bak, sadece opuya kadar olan surec var. 5.bolum de sonuc kismi. Belki onu izledigim icin gerildim, halbuki dram filmi degil yani. Ben de sureci normalize etmeye calisiyorum, ama kendimi mario gibi hissediyorum. Zipla, sicra, çök, atla, ilaclari yakala, hepsini hepsini yut Bu sureci işe giderken yasayanlar var ustelik Sonucu guzel olsun, ne diyim

Sabah yapamadim, cok zorlandim cnm. Aksam o kadar kolaydi ki. Ne degisti, ne oldu bilmiyorum. Esimi arayip vazelin, bebe yagi ne buluyorsan al gel dedim
Giriş yerini doğru ayarla en alt yerinden içeri ittir canm . Zeytin yağı ndan başka bişey sürme bence aplikatöre. Bebe yağı yakabilir benim fikrim

Sabah yapamadim, cok zorlandim cnm. Aksam o kadar kolaydi ki. Ne degisti, ne oldu bilmiyorum. Esimi arayip vazelin, bebe yagi ne buluyorsan al gel dedim
Sizin yasadiklariniz banada oluyor.Kontolde arada zorlaniyorum ve benimde elim ayagim buz kesiyor oraya yatinca.Suan kullandigim progestan fitili parmakla itiyorum ve hep tek tedirgin olsamda bi sıkıntı yasamıyorum.Vazelin,yağ gibi seyler yerine acaba oranin florasina uygun bir jel mi yazdirsaniz doktora?Ya da parmakla itebilir misin onu gorusseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…