2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

dondurulmuş embriyoların var değil mi? hemencecik geçsin inşallah hemen transfere ardından mutlu habere kavuş canım

canım benimde 2 kez oldu kırmızı kanama, ikincisinde doktorum vajinanın iç kısmımda yara gibi birşey var kanamayı o yapıyor dedi fitili koyaarken ıslatarak koymayı dene belki sende de aynı şey vardır tahrişten kanama oluyordur

Canim dusundum aynisini olabilir mi diye ama oyle olsa bir kanayip biterdi gibi dusundum. Benimki hafif hafif devam ediyor sabahtan beri. Senin kanamanin miktari ne kadar oldu?

beni de o gaza getirdi neyse zaten erken diyo şimdi cumayı beklemeye karar verdim
En iyisi canım fazla dusunme rahat ol bende suana kadar hic heyecan olmadı, ilk transferimde cok farklı hissetmistim icim icime sığmıyordu. Olumsuz olunca simdi heyecan falan yok. Kan verince heyecan baslar artık

Kızlar aşırı baş ağrısı yaşıyorum bugün 7. Günüm transferimin parol içtim geçmiyor baş ağrısında neler deniyorsunuz

Merhaba kizlar bugün 14.günüm doktor kontrolum vardi..12.gun 2117 olan kan degerim 5460 olmus bugun.Doktor artisin saglikli bi gebelik oldugunun gostergesi oldugunu soyledi col sukur.Ultrason muayenrsi yapmadi ama bana kese icin de gun vermedi 15 Agustosta kalp atimina randevu vrrdi okdr .sizler kalp atisindan once kese icin ayri muayene oldunuz mu

Gitmisken neden bakmadi anlamadim. Normalde karindan kesenin gorunmesi lazim bu degerinle

Bu arada bir de fitile devam ediyor musun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…