- 28 Temmuz 2022
- 187
- 353
- 33
- 39
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #4.021
İnşallah hepinizi sevindirsin RabbimAyy ne güzel yaa rabbim sagsalim kavuştursun sizi inşallah.pozifi girmussuunuz ya arkası gelir Allah'ın izniyle darısı basimiza
beni de o gaza getirdi neyse zaten erken diyo şimdiMoralini bozma hiç cunku birde kaset testmis
İnsallah guzel olacakEşim test yap diyor yapmıyorum ben
sanırım cumayı bekleyeceğim hemşireyi aradım kan bile vermemelisin daha çok erken dediHatta şimdi al yap bakalım erken gebelik . Benimde kasette negatif çıktı . Ertesi sabh Erken gebelik te pozitif çıktı .
dondurulmuş embriyoların var değil mi? hemencecik geçsin inşallah hemen transfere ardından mutlu habere kavuş canımamaaann sakın canını sıkmaa onda cıkmaz zatenn
no panikkk :) beklemeye devam
cok merak edıyorsan erken gebelık all
yada beklee yaaaa ben sımdı boyle sıze bekleyın dıyorum yaaa ben bırdaha yapmıcam dıyorumyaaa yanıı 3.de yıne yaparmıyım bılmıyorum .
şu iki hafta bır an evvel gecsın istiyoruumm transfer günü için
Tamm canm inşallah pozitif i görürsün hayırlısıyla kandasanırım cumayı bekleyeceğim hemşireyi aradım kan bile vermemelisin daha çok erken dedi
canım benimde 2 kez oldu kırmızı kanama, ikincisinde doktorum vajinanın iç kısmımda yara gibi birşey var kanamayı o yapıyor dedi fitili koyaarken ıslatarak koymayı dene belki sende de aynı şey vardır tahrişten kanama oluyordurKizlar bu sabah aktif kirmizi kanama oldu bende. Boyle gunluk pedin 4’te 3’unu kaplayacak kadar. Doktorumla telefonda gorustuk hemen gobekten de progesteron ekledi, vurduk. O andan beri yatiyorum saatlerdir ama kanama azar azar devam ediyor. Azligi yattigimdan olabilir bilmiyorum. Bir yandan ishal basladi ogleden sonra o yuzden surekli de tuvalete gidiyorum. Kendi doktorum 3 saat mesafede oldugu icin gelmeyin dinlenin dedi ama burda bir gidip ultrasonda gostersem mi acaba
Canim dusundum aynisini olabilir mi diye ama oyle olsa bir kanayip biterdi gibi dusundum. Benimki hafif hafif devam ediyor sabahtan beri. Senin kanamanin miktari ne kadar oldu?canım benimde 2 kez oldu kırmızı kanama, ikincisinde doktorum vajinanın iç kısmımda yara gibi birşey var kanamayı o yapıyor dedi fitili koyaarken ıslatarak koymayı dene belki sende de aynı şey vardır tahrişten kanama oluyordur
En iyisi canım fazla dusunme rahat olbeni de o gaza getirdi neyse zaten erken diyo şimdicumayı beklemeye karar verdim
Ben çalışıyorum. Isyerinde merdiven var arada cikip iniyorumYok ya yorulma hissim yok gerçi yorulcak bısi yapmıyorum.siz neler yapiyosunuz mesela nasıl yoruluyosunuz
Benim de 7. Günüm karın kisminda agrilarim var bas agrisi hafifKızlar aşırı baş ağrısı yaşıyorum bugün 7. Günüm transferimin parol içtim geçmiyor baş ağrısında neler deniyorsunuz
Benimde az önce karın ağrısı olmaya başladı sizin kaçıncı gün embriyosu ?Benim de 7. Günüm karın kisminda agrilarim var bas agrisi hafif
belki bir duş almak iyi gelebilir çok geçmiş olsun. badem de baş ağrısına iyi geliyor.Kızlar aşırı baş ağrısı yaşıyorum bugün 7. Günüm transferimin parol içtim geçmiyor baş ağrısında neler deniyorsunuz
Gitmisken neden bakmadi anlamadim. Normalde karindan kesenin gorunmesi lazim bu degerinleMerhaba kizlar bugün 14.günüm doktor kontrolum vardi..12.gun 2117 olan kan degerim 5460 olmus bugun.Doktor artisin saglikli bi gebelik oldugunun gostergesi oldugunu soyledi col sukur.Ultrason muayenrsi yapmadi ama bana kese icin de gun vermedi 15 Agustosta kalp atimina randevu vrrdi okdr .sizler kalp atisindan once kese icin ayri muayene oldunuz mu
Bu arada bir de fitile devam ediyor musun peki?canım benimde 2 kez oldu kırmızı kanama, ikincisinde doktorum vajinanın iç kısmımda yara gibi birşey var kanamayı o yapıyor dedi fitili koyaarken ıslatarak koymayı dene belki sende de aynı şey vardır tahrişten kanama oluyordur
Bilmiyorum ki cok yogun sanirim hep bu sskilde yapiyor..Zaten 15 agustos ta gittigimizde artik muayene ucreti verecrkmisiz bu surece kadar hic vermemistik ayrica muayene ucretiGitmisken neden bakmadi anlamadim. Normalde karindan kesenin gorunmesi lazim bu degerinle
Bilmiyorum ki cok yogun sanirim hep bu sskilde yapiyor..Zaten 15 agustos ta gittigimizde artik muayene ucreti verecrkmisiz bu surece kadar hic vermemistik ayrica muayene ucretiGitmisken neden bakmadi anlamadim. Normalde karindan kesenin gorunmesi lazim bu degerinle
Bilmiyorum ki cok yogun oluyor orasi. herkese boyle yapiyor sanirim 12 gunluk geri sayim basladi simdi de yeter ki saglikli olsunGitmisken neden bakmadi anlamadim. Normalde karindan kesenin gorunmesi lazim bu degerinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?