- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #4.041
Bilmiyorum ki cok yogun oluyor orasi. herkese boyle yapiyor sanirim 12 gunluk geri sayim basladi simdi de yeter ki saglikli olsunGitmisken neden bakmadi anlamadim. Normalde karindan kesenin gorunmesi lazim bu degerinle
Benim 5. Gun embriyoBenimde az önce karın ağrısı olmaya başladı sizin kaçıncı gün embriyosu ?
Benim arkadasim Gecenay yaptirdi pozitif . Ve lekelenme yasamamis. Bende transferin 7. Günü bende de leke yok. Test günüm gelmedi. Fakat lekelenme herkeste olmazmışBenim olmadı lekelenme, o yuzden tutmadı gibi geliyor. Öncekinde de olmamıstı ve tutmamıstı.
Evet herkeste olmazmıs ama tutmus olma ihtimali arttığı için insan korkuyor leke olmayınca. İnsallah bizde lekesiz pozitifleri görenlerden oluruz.Benim arkadasim Gecenay yaptirdi pozitif . Ve lekelenme yasamamis. Bende transferin 7. Günü bende de leke yok. Test günüm gelmedi. Fakat lekelenme herkeste olmazmış
Insallah rabbim hepimize nasip ederEvet herkeste olmazmıs ama tutmus olma ihtimali arttığı için insan korkuyor leke olmayınca. İnsallah bizde lekesiz pozitifleri görenlerden oluruz.
Sen 10. Gün test yapacaksın o zamanBenim 5. Gun embriyo
merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitifi görürüz
bende hiç belirti yokbenim de 26 temmuzda olmuşkızlar merhaba pozitif olan var mı aranızda aceba öerak ettim benden 28 tane toplandı bugün 1. Günüm 15 tane döllenmiş. Sizce nasıl çok fazla toplandığı için bendeki yumurta rezervleri düştü mü bazı arkadaşlarım erken menepozdan bahsediyor
İkiz olabilir mimerhaba
ben dün yani 16.günü tekrardan beta yaptrıdım 3.008 çıktı
10 ağustos da kese için gidicem nasipse
Amiinnn yurekten aminnnnnInsallah rabbim hepimize nasip eder
Hayyy masallahhhh 3000 ler cogul gebeliktir canim hele 16.gundeİkiz olabilir mi
Neden vermedi acaba. Bence doktoruna ben kese içinde gelmek istiyorum diye belirt bence. Ben 16. Günde kan verdikten sonra merkez kese görmeye gidebilirsin dedi. 2 kere gittim. 1. Kese net. 2.kese de daha küçük. Doktor 15 gün sonra kalp atışına çağırdı. Bende 2. Kesenin durumunu o zaman öğreneceğim. Belki de yine giderim görmek içinMerhaba kizlar bugün 14.günüm doktor kontrolum vardi..12.gun 2117 olan kan degerim 5460 olmus bugun.Doktor artisin saglikli bi gebelik oldugunun gostergesi oldugunu soyledi col sukur.Ultrason muayenrsi yapmadi ama bana kese icin de gun vermedi 15 Agustosta kalp atimina randevu vrrdi okdr .sizler kalp atisindan once kese icin ayri muayene oldunuz mu
Bende hiç lekelenme olmadı. Pozitifi gördüm şükürBenim arkadasim Gecenay yaptirdi pozitif . Ve lekelenme yasamamis. Bende transferin 7. Günü bende de leke yok. Test günüm gelmedi. Fakat lekelenme herkeste olmazmış
Evet değişir. Her hastanede de yenidoğan yoğun bakım bulunmaz bu aradaKızlar
Yenidoğan yoğunbakım ücretleri hastaneden hastaneye değişiyor mu bilgisi olan var mı
Valla lekelenme yaşamak da kötü bilemiyosunki yerleşme lekesimi.daha test günüme var mesela lekelenme olmasaydı kafam daha rahat olabilirdi .of beklemek çok zorBende hiç lekelenme olmadı. Pozitifi gördüm şükürallahım hepimizin yüzünü güldürsün, emeklerini boşa çıkarmasın, sağlıklı bebekler versin
devam eden içerde kalan birikinti olabilir mi? benim kanamam bir günlük pedi kısmen dolduracak kadardı sonrasında ise gün içinde lekelenme olarak devam etmişti.Canim dusundum aynisini olabilir mi diye ama oyle olsa bir kanayip biterdi gibi dusundum. Benimki hafif hafif devam ediyor sabahtan beri. Senin kanamanin miktari ne kadar oldu?
evet malesef hem fitil hem iğne devam bu cuma konrtolüm var soracağım belki bir değişiklik yapılabilirBu arada bir de fitile devam ediyor musun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?