2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Benim arkadasim Gecenay yaptirdi pozitif . Ve lekelenme yasamamis. Bende transferin 7. Günü bende de leke yok. Test günüm gelmedi. Fakat lekelenme herkeste olmazmış
Evet herkeste olmazmıs ama tutmus olma ihtimali arttığı için insan korkuyor leke olmayınca. İnsallah bizde lekesiz pozitifleri görenlerden oluruz.

Neden vermedi acaba. Bence doktoruna ben kese içinde gelmek istiyorum diye belirt bence. Ben 16. Günde kan verdikten sonra merkez kese görmeye gidebilirsin dedi. 2 kere gittim. 1. Kese net. 2.kese de daha küçük. Doktor 15 gün sonra kalp atışına çağırdı. Bende 2. Kesenin durumunu o zaman öğreneceğim. Belki de yine giderim görmek için

Benim arkadasim Gecenay yaptirdi pozitif . Ve lekelenme yasamamis. Bende transferin 7. Günü bende de leke yok. Test günüm gelmedi. Fakat lekelenme herkeste olmazmış
Bende hiç lekelenme olmadı. Pozitifi gördüm şükür allahım hepimizin yüzünü güldürsün, emeklerini boşa çıkarmasın, sağlıklı bebekler versin

Bende hiç lekelenme olmadı. Pozitifi gördüm şükür allahım hepimizin yüzünü güldürsün, emeklerini boşa çıkarmasın, sağlıklı bebekler versin
Valla lekelenme yaşamak da kötü bilemiyosunki yerleşme lekesimi.daha test günüme var mesela lekelenme olmasaydı kafam daha rahat olabilirdi .of beklemek çok zor

Canim dusundum aynisini olabilir mi diye ama oyle olsa bir kanayip biterdi gibi dusundum. Benimki hafif hafif devam ediyor sabahtan beri. Senin kanamanin miktari ne kadar oldu?
devam eden içerde kalan birikinti olabilir mi? benim kanamam bir günlük pedi kısmen dolduracak kadardı sonrasında ise gün içinde lekelenme olarak devam etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…