- 30 Aralık 2021
- 100
- 103
- 18
- 39
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #4.061
Doktor 8 aguatos istedi canim hafta sonu giriyor diye galiba 12. Gun olucakSen 10. Gün test yapacaksın o zaman
Zaten çoğu doktor 12 diyor .benim transfer gününden sonraki gün başlıyor sayım o şekilde 12 gün sonrasına verdi testi .transfer günüyle birlikte 13.gun.beklemek çok zorDoktor 8 aguatos istedi canim hafta sonu giriyor diye galiba 12. Gun olucak
Aynı gün öğreneceğiz o zamanDoktor 8 aguatos istedi canim hafta sonu giriyor diye galiba 12. Gun olucak
var canım son 2 adet dondurulmuş kaldı. 3. gün embrıyoları bir öncekilerle aynı kalıtede.dondurulmuş embriyoların var değil mi? hemencecik geçsin inşallah hemen transfere ardından mutlu habere kavuş canım
bernisko canım benımde tutmustu ama kımyasal oldu ya benımde kanamam olmamıstı.Evet herkeste olmazmıs ama tutmus olma ihtimali arttığı için insan korkuyor leke olmayınca. İnsallah bizde lekesiz pozitifleri görenlerden oluruz.
Benimki de dun aksama kadar ara ara daha az olacak sekilde devam etti, cok sukur sanki aksamdan beri durmus gibi gorunuyordevam eden içerde kalan birikinti olabilir mi? benim kanamam bir günlük pedi kısmen dolduracak kadardı sonrasında ise gün içinde lekelenme olarak devam etmişti.
İnsallah tutunmusturbernisko canım benımde tutmustu ama kımyasal oldu ya benımde kanamam olmamıstı.
doktor zaten olmasına gerek yok dedı.
ona takılma canım ne zaman öğrenicez sonucunu sanki zaman hiç gecmiyor gibii
Bir sorayim bakalim canim insan gormek istiyor tabiNeden vermedi acaba. Bence doktoruna ben kese içinde gelmek istiyorum diye belirt bence. Ben 16. Günde kan verdikten sonra merkez kese görmeye gidebilirsin dedi. 2 kere gittim. 1. Kese net. 2.kese de daha küçük. Doktor 15 gün sonra kalp atışına çağırdı. Bende 2. Kesenin durumunu o zaman öğreneceğim. Belki de yine giderim görmek için
Allah yardimcin olsun canim iyi dusun 3 transferde basari yuzde 85 lere cikiyor..gittigin merkeze guvenmiyorsan baska yere tasitsaydin embriyolarinivar canım son 2 adet dondurulmuş kaldı. 3. gün embrıyoları bir öncekilerle aynı kalıtede.
pek umutlu değilim insan ust ust negatıfı gorunce hıc olmayacakmıs gıbı gelıyor. bu sebeple suan transfer olacakmısım gıbı bır heyecanım olusmadı henuz. bu kez gercekten korkuyorumçünkü bundan sonrası sıfırdan başlamak olacak. maddi zor manevı desen artık gücüm kalmadııı .
Doğru söylüyorsun canm yine iyi embriyo varmış. Benim 4 tane vardı doktor transfer ederken hepsini çözdü nedense onu anlamadım.hepsini beşinci güne götürdü iki tane si yaşamamış. İki taneyi bana koydu. Allah'tan tuttu. Tutmasa herşey en baştan . Çok zor . Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun.var canım son 2 adet dondurulmuş kaldı. 3. gün embrıyoları bir öncekilerle aynı kalıtede.
pek umutlu değilim insan ust ust negatıfı gorunce hıc olmayacakmıs gıbı gelıyor. bu sebeple suan transfer olacakmısım gıbı bır heyecanım olusmadı henuz. bu kez gercekten korkuyorumçünkü bundan sonrası sıfırdan başlamak olacak. maddi zor manevı desen artık gücüm kalmadııı .
bahçeciye gittim hafta sonu tüm raporlarımı yapılan işlemleri alarak .Allah yardimcin olsun canim iyi dusun 3 transferde basari yuzde 85 lere cikiyor..gittigin merkeze guvenmiyorsan baska yere tasitsaydin embriyolarini
Benim de sabah çok yoğun kanamam oldu, çok korktum çokBenimki de dun aksama kadar ara ara daha az olacak sekilde devam etti, cok sukur sanki aksamdan beri durmus gibi gorunuyorİnsallah bir daha olmaz
İnşallah canım geçmiş olsunBenim de sabah çok yoğun kanamam oldu, çok korktum çokDün gidip kalp atışını duymuştuk herşey yolunda demişti doktor apar topar hastaneye gittim sabah, kese arkasında kanama alanı oluşmuş kan sulandırıcıdan dolayı. Hemen kestiler, evde bol istirahat dedi doktor. İnşallah bişey olmaz
ÇALIŞIYORMUSUN CANIM RAPOR MU YAZDI DOKTORBenim de sabah çok yoğun kanamam oldu, çok korktum çokDün gidip kalp atışını duymuştuk herşey yolunda demişti doktor apar topar hastaneye gittim sabah, kese arkasında kanama alanı oluşmuş kan sulandırıcıdan dolayı. Hemen kestiler, evde bol istirahat dedi doktor. İnşallah bişey olmaz
Gecmis olsun canim herhalde bu haftalarda oluyor bu baksana cogumuzun basina geliyorBenim de sabah çok yoğun kanamam oldu, çok korktum çokDün gidip kalp atışını duymuştuk herşey yolunda demişti doktor apar topar hastaneye gittim sabah, kese arkasında kanama alanı oluşmuş kan sulandırıcıdan dolayı. Hemen kestiler, evde bol istirahat dedi doktor. İnşallah bişey olmaz
op dr cihan karadağ arastırmanı onerırım . sendne daha kotu durumdaydım . ıkızlere hamıleyım suan cok sukur .. bu doktor bı mucızeeebahçeciye gittim hafta sonu tüm raporlarımı yapılan işlemleri alarak .
ordakı doktor şunu söyledi:
'' yapılan hersey yapılmıs senın problemın az yumurta... sayısıcaz deneyeceksınn ta kiii o mükemmel yumurtayı bulana kdar. cunku herseyın cok normal ve uygulanan tedavın cok basarılı.''
biz tabı sok olduk :) olumsuzluk beklerken bize sımdıkı yerı kotulemesını ve bıze gelın yaparız her turlu demelerını beklerken boyle bıseyler karsılastık. ve sonra devam etti doktor :
''embrıyolarını bize taşıman hiçbirşeyi değiştirmez. egerkı tutarsa bizim BAŞARIMIZI değil, yine tutmaz ise bizim BAŞARISIZLIĞIMIZ değil... bizim yapacagımız tek sey rahmi hazırlamak olacak. tedavıyı ve yumuırtayı bız olusturmadıgımız ıcın bu yaptırıgınız merkezın basarısı yada basarısızlıgı sayılacak mesulıyet kabul edılmez.... sıfırdan bize gelmek istersenız buyrunn.... ''
EVET EVET DELİRMİŞ DURUMDAYIZ DURUMUM COK VAHIM SAYISIZCA DENEME DEDİ YAAA sanırım aranızdakı en umutsuz vaka benim
Niye oyle diyorsun cnm. Bunu Allahtan baska kim bilebilir. Surec uzun ve yorucu. Ama en azindan yasin genc diye biliyorum. Saglikli yumurtan illaki vardir. Insanlar 43-44 yasinda saglikli yumurta ariyor. Daha stresli bir durum Ve basariya ulasanlar oluyor. Insallah tekrar basa donmeden kavusursun. Olumsuz dusunme, Saglikli yasamaya devam. Ben tatildeyim, bu sureci donem icerisinde asla kaldiramazdim. Calisirken cok zor.bahçeciye gittim hafta sonu tüm raporlarımı yapılan işlemleri alarak .
ordakı doktor şunu söyledi:
'' yapılan hersey yapılmıs senın problemın az yumurta... sayısıcaz deneyeceksınn ta kiii o mükemmel yumurtayı bulana kdar. cunku herseyın cok normal ve uygulanan tedavın cok basarılı.''
biz tabı sok olduk :) olumsuzluk beklerken bize sımdıkı yerı kotulemesını ve bıze gelın yaparız her turlu demelerını beklerken boyle bıseyler karsılastık. ve sonra devam etti doktor :
''embrıyolarını bize taşıman hiçbirşeyi değiştirmez. egerkı tutarsa bizim BAŞARIMIZI değil, yine tutmaz ise bizim BAŞARISIZLIĞIMIZ değil... bizim yapacagımız tek sey rahmi hazırlamak olacak. tedavıyı ve yumuırtayı bız olusturmadıgımız ıcın bu yaptırıgınız merkezın basarısı yada basarısızlıgı sayılacak mesulıyet kabul edılmez.... sıfırdan bize gelmek istersenız buyrunn.... ''
EVET EVET DELİRMİŞ DURUMDAYIZ DURUMUM COK VAHIM SAYISIZCA DENEME DEDİ YAAA sanırım aranızdakı en umutsuz vaka benim
NERDE YERİop dr cihan karadağ arastırmanı onerırım . sendne daha kotu durumdaydım . ıkızlere hamıleyım suan cok sukur .. bu doktor bı mucızeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?