2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

dondurulmuş embriyoların var değil mi? hemencecik geçsin inşallah hemen transfere ardından mutlu habere kavuş canım
var canım son 2 adet dondurulmuş kaldı. 3. gün embrıyoları bir öncekilerle aynı kalıtede.
pek umutlu değilim insan ust ust negatıfı gorunce hıc olmayacakmıs gıbı gelıyor. bu sebeple suan transfer olacakmısım gıbı bır heyecanım olusmadı henuz. bu kez gercekten korkuyorum çünkü bundan sonrası sıfırdan başlamak olacak. maddi zor manevı desen artık gücüm kalmadııı .

Evet herkeste olmazmıs ama tutmus olma ihtimali arttığı için insan korkuyor leke olmayınca. İnsallah bizde lekesiz pozitifleri görenlerden oluruz.
bernisko canım benımde tutmustu ama kımyasal oldu ya benımde kanamam olmamıstı.
doktor zaten olmasına gerek yok dedı.
ona takılma canım ne zaman öğrenicez sonucunu sanki zaman hiç gecmiyor gibii

devam eden içerde kalan birikinti olabilir mi? benim kanamam bir günlük pedi kısmen dolduracak kadardı sonrasında ise gün içinde lekelenme olarak devam etmişti.
Benimki de dun aksama kadar ara ara daha az olacak sekilde devam etti, cok sukur sanki aksamdan beri durmus gibi gorunuyor İnsallah bir daha olmaz

Bir sorayim bakalim canim insan gormek istiyor tabi

Allah yardimcin olsun canim iyi dusun 3 transferde basari yuzde 85 lere cikiyor..gittigin merkeze guvenmiyorsan baska yere tasitsaydin embriyolarini

Doğru söylüyorsun canm yine iyi embriyo varmış. Benim 4 tane vardı doktor transfer ederken hepsini çözdü nedense onu anlamadım.hepsini beşinci güne götürdü iki tane si yaşamamış. İki taneyi bana koydu. Allah'tan tuttu. Tutmasa herşey en baştan . Çok zor . Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun.

Allah yardimcin olsun canim iyi dusun 3 transferde basari yuzde 85 lere cikiyor..gittigin merkeze guvenmiyorsan baska yere tasitsaydin embriyolarini
bahçeciye gittim hafta sonu tüm raporlarımı yapılan işlemleri alarak .
ordakı doktor şunu söyledi:
'' yapılan hersey yapılmıs senın problemın az yumurta... sayısıcaz deneyeceksınn ta kiii o mükemmel yumurtayı bulana kdar. cunku herseyın cok normal ve uygulanan tedavın cok basarılı.''
biz tabı sok olduk :) olumsuzluk beklerken bize sımdıkı yerı kotulemesını ve bıze gelın yaparız her turlu demelerını beklerken boyle bıseyler karsılastık. ve sonra devam etti doktor :
''embrıyolarını bize taşıman hiçbirşeyi değiştirmez. egerkı tutarsa bizim BAŞARIMIZI değil, yine tutmaz ise bizim BAŞARISIZLIĞIMIZ değil... bizim yapacagımız tek sey rahmi hazırlamak olacak. tedavıyı ve yumuırtayı bız olusturmadıgımız ıcın bu yaptırıgınız merkezın basarısı yada basarısızlıgı sayılacak mesulıyet kabul edılmez.... sıfırdan bize gelmek istersenız buyrunn.... ''

EVET EVET DELİRMİŞ DURUMDAYIZ DURUMUM COK VAHIM SAYISIZCA DENEME DEDİ YAAA sanırım aranızdakı en umutsuz vaka benim

Benimki de dun aksama kadar ara ara daha az olacak sekilde devam etti, cok sukur sanki aksamdan beri durmus gibi gorunuyor İnsallah bir daha olmaz
Benim de sabah çok yoğun kanamam oldu, çok korktum çok Dün gidip kalp atışını duymuştuk herşey yolunda demişti doktor apar topar hastaneye gittim sabah, kese arkasında kanama alanı oluşmuş kan sulandırıcıdan dolayı. Hemen kestiler, evde bol istirahat dedi doktor. İnşallah bişey olmaz

İnşallah canım geçmiş olsun

ÇALIŞIYORMUSUN CANIM RAPOR MU YAZDI DOKTOR
BEN CALISIYORUM ARTRIK İŞTEN KOVACAKLAR GERCEKTEN 1 YILDIR IZIN IZIN RAPOR RAPOR NE KADAR ZOR GUNLER GECIRIYORUZ BIZI NORMAL KADINLAR ASLA ANLAMIYORLAR

Gecmis olsun canim herhalde bu haftalarda oluyor bu baksana cogumuzun basina geliyor ben de cok korktum dun gercekten, ama yok denecek kadar azalmis olmasi icimi rahatlatti. Senin kesildi mi simdi kanaman?
Bir de hem corasprini hem enoxu mu kestiler? Bende dun sadece corasprini kes dedi doktor, Enox u bugun tekrar soracagim ama ben ultrasona gitmedim…

merhabalar; tup bebek ıkız bebeklere hamıleyım 18. haftamdayım bı kız bır erkek ..
10 kılo kaybım var hala kusmaya devam edıyorum .. zofer 8 mg kullanıyorum onerılerı olan ıkız bebek annelerı
yardımcı olabılırmısınız

op dr cihan karadağ arastırmanı onerırım . sendne daha kotu durumdaydım . ıkızlere hamıleyım suan cok sukur .. bu doktor bı mucızeee

Niye oyle diyorsun cnm. Bunu Allahtan baska kim bilebilir. Surec uzun ve yorucu. Ama en azindan yasin genc diye biliyorum. Saglikli yumurtan illaki vardir. Insanlar 43-44 yasinda saglikli yumurta ariyor. Daha stresli bir durum Ve basariya ulasanlar oluyor. Insallah tekrar basa donmeden kavusursun. Olumsuz dusunme, Saglikli yasamaya devam. Ben tatildeyim, bu sureci donem icerisinde asla kaldiramazdim. Calisirken cok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…