- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.412
- 133
- 35
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #4.081
SENDE ÖĞRETMENDIN SANIRIM ?Niye oyle diyorsun cnm. Bunu Allahtan baska kim bilebilir. Surec uzun ve yorucu. Ama en azindan yasin genc diye biliyorum. Saglikli yumurtan illaki vardir. Insanlar 43-44 yasinda saglikli yumurta ariyor. Daha stresli bir durum Ve basariya ulasanlar oluyor. Insallah tekrar basa donmeden kavusursun. Olumsuz dusunme, Saglikli yasamaya devam. Ben tatildeyim, bu sureci donem icerisinde asla kaldiramazdim. Calisirken cok zor.
Yok canım öğretmenim tatil olduğu için evde dinleniyorum şimdi. Aynen çok zor günler gerçektenÇALIŞIYORMUSUN CANIM RAPOR MU YAZDI DOKTOR
BEN CALISIYORUM ARTRIK İŞTEN KOVACAKLAR GERCEKTEN 1 YILDIR IZIN IZIN RAPOR RAPOR NE KADAR ZOR GUNLER GECIRIYORUZ BIZI NORMAL KADINLAR ASLA ANLAMIYORLAR
Evet ikisini de kestiler canım. Doktor, coraspini tamamen keselim enoxu da en azından pazartesiye kadar kullanma dedi. Semra hemşireye de yazdım o da kanama alanı geçene kadar kullanmayın dedi. Dün enoxu vurduktan sonra da saatlerce iğne yerim kanadı. Fazla geldi sanırım ya kan sulandırıcılarGecmis olsun canim herhalde bu haftalarda oluyor bu baksana cogumuzun basina geliyorben de cok korktum dun gercekten, ama yok denecek kadar azalmis olmasi icimi rahatlatti. Senin kesildi mi simdi kanaman?
Bir de hem corasprini hem enoxu mu kestiler? Bende dun sadece corasprini kes dedi doktor, Enox u bugun tekrar soracagim ama ben ultrasona gitmedim…
bahçeciye gittim hafta sonu tüm raporlarımı yapılan işlemleri alarak .
ordakı doktor şunu söyledi:
'' yapılan hersey yapılmıs senın problemın az yumurta... sayısıcaz deneyeceksınn ta kiii o mükemmel yumurtayı bulana kdar. cunku herseyın cok normal ve uygulanan tedavın cok basarılı.''
biz tabı sok olduk :) olumsuzluk beklerken bize sımdıkı yerı kotulemesını ve bıze gelın yaparız her turlu demelerını beklerken boyle bıseyler karsılastık. ve sonra devam etti doktor :
''embrıyolarını bize taşıman hiçbirşeyi değiştirmez. egerkı tutarsa bizim BAŞARIMIZI değil, yine tutmaz ise bizim BAŞARISIZLIĞIMIZ değil... bizim yapacagımız tek sey rahmi hazırlamak olacak. tedavıyı ve yumuırtayı bız olusturmadıgımız ıcın bu yaptırıgınız merkezın basarısı yada basarısızlıgı sayılacak mesulıyet kabul edılmez.... sıfırdan bize gelmek istersenız buyrunn.... ''
EVET EVET DELİRMİŞ DURUMDAYIZ DURUMUM COK VAHIM SAYISIZCA DENEME DEDİ YAAA sanırım aranızdakı en umutsuz vaka benim
[/QUOTE
Sana tek bir sey soyluyorum eger bir daha yumurta toplama gerekirse kesinlikle C LİFE Kullan
Lutfen umutsuz olma moralini yuksek tut ph 8 in ustunde gunde enaz 2.5 litre su ic bu transferinden sonra mutlaka gunde yarim avakado ve bir bardak taze sikilmis havuc 2 tane ceviz ..bunlarin disinda da tabi saglikli beslenmeye cok ozen goster ben inaniyorum bu sefer olucak .bahçeciye gittim hafta sonu tüm raporlarımı yapılan işlemleri alarak .
'' yapılan hersey yapılmıs senın problemın az yumurta... sayısıcaz deneyeceksınn ta kiii o mükemmel yumurtayı bulana kdar. cunku herseyın cok normal ve uygulanan tedavın cok basarılı.''
biz tabı sok olduk :) olumsuzluk beklerken bize sımdıkı yerı kotulemesını ve bıze gelın yaparız her turlu demelerını beklerken boyle bıseyler karsılastık. ve sonra devam etti doktor :
''embrıyolarını bize taşıman hiçbirşeyi değiştirmez. egerkı tutarsa bizim BAŞARIMIZI değil, yine tutmaz ise bizim BAŞARISIZLIĞIMIZ değil... bizim yapacagımız tek sey rahmi hazırlamak olacak. tedavıyı ve yumuırtayı bız olusturmadıgımız ıcın bu yaptırıgınız merkezın basarısı yada basarısızlıgı sayılacak mesulıyet kabul edılmez.... sıfırdan bize gelmek istersenız buyrunn.... ''
EVET EVET DELİRMİŞ DURUMDAYIZ DURUMUM COK VAHIM SAYISIZCA DENEME DEDİ YAAA sanırım aranızdakı en umutsuz vaka benim
Ben de 4000 lik oksapar ve coraspirin kullaniyorum bir tane her gun bans da fazla gibi geliyor ama hic birak fln demedi aynen devam ilaclar dedi.Evet ikisini de kestiler canım. Doktor, coraspini tamamen keselim enoxu da en azından pazartesiye kadar kullanma dedi. Semra hemşireye de yazdım o da kanama alanı geçene kadar kullanmayın dedi. Dün enoxu vurduktan sonra da saatlerce iğne yerim kanadı. Fazla geldi sanırım ya kan sulandırıcılar
Buarada eger bir daha yumurta toplama gerekirse ki umarim gerekmez madem yumurta sorunun var mutlaka C LIFE kullan.Arastr bak istersen mucize gibibahçeciye gittim hafta sonu tüm raporlarımı yapılan işlemleri alarak .
Kanaman oldu mu canım? Belki kanaman olmadıysa ondan dememiş olabilirler. Benim çok yoğun oldu sabah, korkudan bayılacaktımBen de 4000 lik oksapar ve coraspirin kullaniyorum bir tane her gun bans da fazla gibi geliyor ama hic birak fln demedi aynen devam ilaclar dedi.
Ben tekrar sordum simdi doktoruma - cok iyi bir perinatologa gidiyorum. Enox devam dedi. Gidip baktirmana da gerek yok dedi. Yani biz kanama alani var mi ne kadar filan gormedik. Ama doktoruma cok guvendigim icin ne derse onu yapacagimEvet ikisini de kestiler canım. Doktor, coraspini tamamen keselim enoxu da en azından pazartesiye kadar kullanma dedi. Semra hemşireye de yazdım o da kanama alanı geçene kadar kullanmayın dedi. Dün enoxu vurduktan sonra da saatlerce iğne yerim kanadı. Fazla geldi sanırım ya kan sulandırıcılar
E Emasilo bir de seyi anlamiyorum, Corasprin Enox dan daha mi guclu? Corasprini kesip Enox u devam ettiriyorlar nedenini anlayamiyorum. Halbuki Enox u kesip corasprine devam etsek hic degilse o igne acilarindan da kurtulurdukBen tekrar sordum simdi doktoruma - cok iyi bir perinatologa gidiyorum. Enox devam dedi. Gidip baktirmana da gerek yok dedi. Yani biz kanama alani var mi ne kadar filan gormedik. Ama doktoruma cok guvendigim icin ne derse onu yapacagim
Tabi ki canım doktorun ne derse onu yap, en doğrusunu o bilir. Benim kanamam çok yoğundu ondan kesti ikisini de.Ben tekrar sordum simdi doktoruma - cok iyi bir perinatologa gidiyorum. Enox devam dedi. Gidip baktirmana da gerek yok dedi. Yani biz kanama alani var mi ne kadar filan gormedik. Ama doktoruma cok guvendigim icin ne derse onu yapacagim
Ya evet iğne çok zor, hep mosmor oldu karnım
Cok yogun derken ne kadar oldu kuzu?Tabi ki canım doktorun ne derse onu yap, en doğrusunu o bilir. Benim kanamam çok yoğundu ondan kesti ikisini de.
Benim normal bir pedi dolduracak kadar oldu, daha bile fazla olabilir, su gibi aktı diyebilirim çok afedersinCok yogun derken ne kadar oldu kuzu?
Benim de bir gunluk ped doldu once, sonra da aksama kadar azala azala devam etti artik 5-6 saat sonra hafif lekelenmeye dönmüstu. Hala devam ediyor mu sende?
Kanamanız kahverengili mi kırmızı mı oluyorKanaman oldu mu canım? Belki kanaman olmadıysa ondan dememiş olabilirler. Benim çok yoğun oldu sabah, korkudan bayılacaktım
Genelde özellikle de tüp bebekte bu sene duyduğum Herkes akıntı kanama yaşıyor. Doktorum tüp bebekte oluyor normal dedi. İĞNE kullanıyor musunuz.Benim normal bir pedi dolduracak kadar oldu, daha bile fazla olabilir, su gibi aktı diyebilirim çok afedersinlavaboya gittim kasık ağrısıyla birlikte geldi, kesin düştü dedim şu an yatarken yok ama lavaboda peçeteye geliyor devam eder dedi doktor sonra kahverengiye dönecek dedi
Evet kullanıyorum. Kan sulandırıcı iğne kullanıyordum şimdi ara verdik. 3 günde 1 proluton iğne vurunuyorum. İlk hamileliğimde de tüp bebekle olmuştu, onda da sürekli kanama ve lekelenme yaşamıştım ama bu seferki kadar daha önce yaşamamıştım.Genelde özellikle de tüp bebekte bu sene duyduğum Herkes akıntı kanama yaşıyor. Doktorum tüp bebekte oluyor normal dedi. İĞNE kullanıyor musunuz.
Merhabalarbahçeciye gittim hafta sonu tüm raporlarımı yapılan işlemleri alarak .
İlk gebeliğinizde ne kadar sürmüştü kanamanız lekelenmeleriniz. Nasıl bitmişti. Düşük riskiniz var mıydı. Doğumunuz zamanında mı oldu.Evet kullanıyorum. Kan sulandırıcı iğne kullanıyordum şimdi ara verdik. 3 günde 1 proluton iğne vurunuyorum. İlk hamileliğimde de tüp bebekle olmuştu, onda da sürekli kanama ve lekelenme yaşamıştım ama bu seferki kadar daha önce yaşamamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?