2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

SENDE ÖĞRETMENDIN SANIRIM ?
EVET GERCEKTEN COK ZOR.
PATRONLARA HESAP VERMEKTE COK ZOR.
SİL BAŞTAN YENIDEN IZIN DEMEK ARTIK BAŞIM AGRIYOR GECMIYOR AGRILARIM

ÇALIŞIYORMUSUN CANIM RAPOR MU YAZDI DOKTOR
BEN CALISIYORUM ARTRIK İŞTEN KOVACAKLAR GERCEKTEN 1 YILDIR IZIN IZIN RAPOR RAPOR NE KADAR ZOR GUNLER GECIRIYORUZ BIZI NORMAL KADINLAR ASLA ANLAMIYORLAR
Yok canım öğretmenim tatil olduğu için evde dinleniyorum şimdi. Aynen çok zor günler gerçekten

Evet ikisini de kestiler canım. Doktor, coraspini tamamen keselim enoxu da en azından pazartesiye kadar kullanma dedi. Semra hemşireye de yazdım o da kanama alanı geçene kadar kullanmayın dedi. Dün enoxu vurduktan sonra da saatlerce iğne yerim kanadı. Fazla geldi sanırım ya kan sulandırıcılar

Sana tek bir s

Lutfen umutsuz olma moralini yuksek tut ph 8 in ustunde gunde enaz 2.5 litre su ic bu transferinden sonra mutlaka gunde yarim avakado ve bir bardak taze sikilmis havuc 2 tane ceviz ..bunlarin disinda da tabi saglikli beslenmeye cok ozen goster ben inaniyorum bu sefer olucak .

Ben de 4000 lik oksapar ve coraspirin kullaniyorum bir tane her gun bans da fazla gibi geliyor ama hic birak fln demedi aynen devam ilaclar dedi.

Buarada eger bir daha yumurta toplama gerekirse ki umarim gerekmez madem yumurta sorunun var mutlaka C LIFE kullan.Arastr bak istersen mucize gibi

Ben tekrar sordum simdi doktoruma - cok iyi bir perinatologa gidiyorum. Enox devam dedi. Gidip baktirmana da gerek yok dedi. Yani biz kanama alani var mi ne kadar filan gormedik. Ama doktoruma cok guvendigim icin ne derse onu yapacagim

Ben tekrar sordum simdi doktoruma - cok iyi bir perinatologa gidiyorum. Enox devam dedi. Gidip baktirmana da gerek yok dedi. Yani biz kanama alani var mi ne kadar filan gormedik. Ama doktoruma cok guvendigim icin ne derse onu yapacagim
E Emasilo bir de seyi anlamiyorum, Corasprin Enox dan daha mi guclu? Corasprini kesip Enox u devam ettiriyorlar nedenini anlayamiyorum. Halbuki Enox u kesip corasprine devam etsek hic degilse o igne acilarindan da kurtulurduk

Tabi ki canım doktorun ne derse onu yap, en doğrusunu o bilir. Benim kanamam çok yoğundu ondan kesti ikisini de.

E Emasilo bir de seyi anlamiyorum, Corasprin Enox dan daha mi guclu? Corasprini kesip Enox u devam ettiriyorlar nedenini anlayamiyorum. Halbuki Enox u kesip corasprine devam etsek hic degilse o igne acilarindan da kurtulurduk
Ya evet iğne çok zor, hep mosmor oldu karnım Pazartesi tekrar gideceğim muayeneye muhtemelen enox a devam ettirecek doktor.

Tabi ki canım doktorun ne derse onu yap, en doğrusunu o bilir. Benim kanamam çok yoğundu ondan kesti ikisini de.
Cok yogun derken ne kadar oldu kuzu?
Benim de bir gunluk ped doldu once, sonra da aksama kadar azala azala devam etti artik 5-6 saat sonra hafif lekelenmeye dönmüstu. Hala devam ediyor mu sende?

Cok yogun derken ne kadar oldu kuzu?
Benim de bir gunluk ped doldu once, sonra da aksama kadar azala azala devam etti artik 5-6 saat sonra hafif lekelenmeye dönmüstu. Hala devam ediyor mu sende?
Benim normal bir pedi dolduracak kadar oldu, daha bile fazla olabilir, su gibi aktı diyebilirim çok afedersin lavaboya gittim kasık ağrısıyla birlikte geldi, kesin düştü dedim şu an yatarken yok ama lavaboda peçeteye geliyor devam eder dedi doktor sonra kahverengiye dönecek dedi

Kanaman oldu mu canım? Belki kanaman olmadıysa ondan dememiş olabilirler. Benim çok yoğun oldu sabah, korkudan bayılacaktım
Kanamanız kahverengili mi kırmızı mı oluyor
Benm hep kahverengili oluyordu, bazen kesilip bazen devam ediyordu.
Geçen hafta ilk kez avuç içi kadar kanamam oldu. Bidaha gelmedi. Ama bebek gayet sağlıklı görünüyor. Kanama alanı da yok. Bugünde yine kahverengi akıntı başladı hiç bitmicek herhalde hep bi korkuyla uyanıyorum her sabah

Genelde özellikle de tüp bebekte bu sene duyduğum Herkes akıntı kanama yaşıyor. Doktorum tüp bebekte oluyor normal dedi. İĞNE kullanıyor musunuz.

Genelde özellikle de tüp bebekte bu sene duyduğum Herkes akıntı kanama yaşıyor. Doktorum tüp bebekte oluyor normal dedi. İĞNE kullanıyor musunuz.
Evet kullanıyorum. Kan sulandırıcı iğne kullanıyordum şimdi ara verdik. 3 günde 1 proluton iğne vurunuyorum. İlk hamileliğimde de tüp bebekle olmuştu, onda da sürekli kanama ve lekelenme yaşamıştım ama bu seferki kadar daha önce yaşamamıştım.

Merhabalar
Durumunuz nedir tam olarak bilmiyorum ama şu mesajinizdan yola çıkarak kendi tedavi surecimi anlatmak istedim
11 senelik evliyim. Bende pko eşimde varikosel vardı gözle görünen sorun olarak.(asıl sorun labaratuvar ortamında çıktı )
7 sene boyunca çeşitli il hastane doktor doktor gezme serüvenimiz oldu. 2 defa iğne tedavisi oldum 3 aşılama 4.tup denememde ilk kızımı kucağıma aldım.
İstanbul'un en meşhur hastanelerinden birisine ilk tüp bebek için gittiğimizde 60 tane yumurtam toplandı bunlardan 5.gune 2 tane bir tanesi de 4.gun görünümde kalarak transfer edildi. Merkeze neden 2 embriyomuz kaldığını yani embriyomuzun az dollenip ilerlemedigini sorunca bize aynen verdikleri cevap bu ay böyle denk gelmiştir hormonlar,stres gibi ele avuca sığmayan basit nedenler saydılar. Esimin omzuna Dr elini atarak olmazsa bir sonraki ay tekrar deneriz diyerek alayca bir konuşma şeklinde bulundu. Tabiki o deneme olumsuz oldu. 1 sene ara verdik merkez degistirdik İzmir'de bir merkeze geçtik durumumuzu anlattık.
Labaratuvar ortamindaki sonuçları görmedikleri için bize ilk başta ilaç dozunda kaynaklı çok yumurtamin olusabilecegine bu yüzden kalitede düşüklük olabileceğini söyleyip ilaç dozumu düşük tuttular. Sonra yumurtalarim toplandı döllenme aşamasına gecildi. 2.gun merkezden telefon geldi doktor bizi görüşmeye çağırdı. Döllenen 9 tane yumurtam vardı 2.gune gelen 2 tane bunlarında gelişimi iyi degildi. Ben şimdi sana bunu transfer etsem biliyorum ki ilerlemeyecek boşuna hayal kırıklığına kapilacaksin. Sizin sorununuz dollenmede, ne pko etken nede varikosel demisti. Tıpta bir adı var hatta bunun tedavinizi iptal ediyorum muhasebeden paranızın yarısını alın demişti bize. Yeni tedavi için neler yapacağımiz hangi araştırmalar yapılması gerek tüm onların bilgisini vermişti. Başladık farklı yollarla yeni tedaviye 3.gune güzel kalitede 4 tane embriyom oluştu donduruldu.
Donmuş transferi için rahim estrofemle hazırlanıp 2 tanesi çözüldü birisinin transferi oldu diğerinin gelişimini takip edip geri donduracaklarini söylediler tamam dedik.
Embriyo çok kaliteli olmasına rağmen tutmadı vücudum yabancı bir etken olarak karşılıyor diğer donmuslarini natural tedavide hazırlayıp transfer edeceğiz dedi. Tamam dedik. Normal döngüde adet olduktan sonra başladık yumurta takibine kendi yumurtami geliştirdi çatlattı doktor daha sonra bize gün verdi transfer için embriyonun günü sayılarak veriliyor bu gün.şükür o denememde tuttu.
Merkez cidden çok önemli 1.merkezde kalsak bizi sömürmeye devam edeceklerdi 2.merkezin ilk denemede gördüğü sorunu nasıl oluyorda 1.si göremüyor bizi düzgün bir şekilde bilgilendiremiyorlar. Kızım 2 yaşını doldurunca tekrar aynı merkeze gidip aynı tedaviyle 2.kizimi kucağıma aldım çok şükür
Rabbim bu yolda isteyen dileyen herkesin yardımcısı olsun karşısına doğru insanlar çıkarsın

İlk gebeliğinizde ne kadar sürmüştü kanamanız lekelenmeleriniz. Nasıl bitmişti. Düşük riskiniz var mıydı. Doğumunuz zamanında mı oldu.
Ayy çok soru sordum kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…