2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

İlk gebeliğinizde ne kadar sürmüştü kanamanız lekelenmeleriniz. Nasıl bitmişti. Düşük riskiniz var mıydı. Doğumunuz zamanında mı oldu.
Ayy çok soru sordum kusura bakmayın
Estağfurullah olur mu öyle şey transferden sonra 10. Gün başladı ilk 3 ay ara ara devam etti. Bir kez kırmızı renkli kanama yaşadım sonra hep kahverengi lekelenme oldu. Kanama alanı vardı ama sonra geçti. 12. Haftadan sonra hiç olmadı. 27 haftalık erken doğum yaptım ama rahim ağzı yetmezliğinden dolayı oldu doğum.

Anladim canim, azalmis olmasi iyiye isaret merak etme. Hayirlisiyla azalarak duracaktir insallah

ELLERİNEE YÜREĞİNİZE SAĞLIK UMUT OLMAK ADINA NE GÜZEL ANLATMIŞSINIZ... ÇOK TEŞEKKÜR EDERİİM
BENIMDE SORUN AZ YUMURTA OLMASINDAN KAYNAKLI KALITESIZ OLUSAN EMBRIYOLAR.

SEBEP OLARAK BUNU GOSTERIYORLAR. KENDIMI AŞIRI MUTSUZ HISSEDIYORUM.
SANIRIM GECEN HAFTA OLUMSUZ SONUCTAN SONRA KENDIMI GUCLU GOSTERMEK ADINA FAZLA GÜLDÜM GÜÇLÜ OLMAYA CALISTIM AMA ŞU İKİ GÜNDÜR HALSİZİM YORGUN BİTKİN AĞLAMAKLI MUTSUZ VE HASTA.
ASLA KENDIMI TELKIN EDEMIYORUM. BU ARADA DA ETROFEM KULLANIYORUM VE SUAN 3. İÇİN HAZIRLIK ASAMASINDAYIM. BUDA TUTMAZ İSE BIRAZ ARA VERMEK ISTIYORUM MENTAL OLARAK BİTİK DURUMDAYIM. AMA DOKTORLAR VAKTIN YOK ERKEN MENEPOZ ARA VERMEZSIN DIYORLAR BOYLE DEDIKCE ONLAR UMUTLARIM TÜKENİYOR. BAK SUAN YAZARKENDE BASIMA AGRI GİRDİİ
ALLAHIM NOLUR HERKESIN YAR VE YARDIMCISI OL

Bu kanamaların sebebi rahim ağzı yetmezliği mi acaba. Benim bi kaç yerde okuduğum da öyle yazıyordu. Peki kaçıncı hafta öğrendiniz rahim ağzı yetmezliğini

Bu kanamaların sebebi rahim ağzı yetmezliği mi acaba. Benim bi kaç yerde okuduğum da öyle yazıyordu. Peki kaçıncı hafta öğrendiniz rahim ağzı yetmezliğini
Yani şu an doktorumun söylediği şey kan sulandırıcıların kanamayı tetiklediği yönünde. Rahim ağzını tamamen tesadüfen öğrendim. 25. Haftada kontrole gittiğimde rahim ağzının açıldığını söylediler, ağrı sızı hiçbirşeyim yoktu hatta inanmadım. Ama yetmezlik tam olarak öyle oluyormuş ağrısız sızısız bir anda rahim açılıyor. Dikiş atıldı ama zaten biliyorduk çok ilerlemeyeceğini, 2 hafta sonra doğum oldu. Teşhis edilmesi zor bir problem, genellikle bir bebek kaybı yaşandıktan sonra teşhis ediliyormuş. O yüzden rahim ağzı ölçümü çok önemli demişti doktorum. Tedbir olarak bu hamileliğimde 12. Haftadan sonra dikiş atılacak.

27 haftalık bebeğiniz şu an ne durumda

Kızlar ilk değerim 46ydı şimdi yani iki gün sonra 65 olmuş moralim bozuldu açıkcası pozitif diye sevinmiştim ama neden böylr olmuş olabilir

Aslında her doktor kontrolünde sormak lazım. Bazen doktorlar atlayabiliyor bu durumu. Benmde hep aklımda yarın kontrolümde sorucam mutlaka. Erken teşhis edilmesi gerekiyormuş. Ne kadar erken teşhis olursa o kadar avantajlı. İnşallah bu gebeliğizde bi problem yaşamazsınız sağlıkla kavuşursunuz

7. Haftaya girdim bugün bende de az önce lekelenme başlamış.doktora yazdım bakalım ne diyecek sanırım hep böyle heyecan dolu geçecek gebeliklerimiz
Gercekten bizimkiler zaten kendiliginden kolayca olan gebelikler olmadigi icin, herhalde bu tarz durumlari daha fazla yasiyoruz. Rabbim zorluklar yasasak da hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Canim Seray Sever’in hikayesini okudun mu? 49 yasinda ikizlerini kucagina aldi biliyorsundur. Hikayesini okumadiysan okumani oneririm. Onun da sorunu yumurta olusmamasiydi. Bir sure bir butuncul tip uzmaniyla sadece kaliteli yumurta olusumuna odaklanip ondan sonra tekrar denemisler. Boyle bir yolu da deneyebilirsin - bir arastir istersen

Merhaba benimde kan testim pazar, 28nde transfer oldum.. Bugun erken gebelik testinde pozitifi gordum.. Insallah sizde pozitif sonuclar alirsiniz:)
Bende 26sında oldum:) yarın sabah yapacagıö erken gebelik testinden:) insallah pozitifi görurum. Hayırlı olsun gozunuz aydın saglıkla ilerlesin

Kızlar ilk değerim 46ydı şimdi yani iki gün sonra 65 olmuş moralim bozuldu açıkcası pozitif diye sevinmiştim ama neden böylr olmuş olabilir
Canım moralini neden bozuyorsun enaz 2 katı olacak diyor yani şuan artmış artmaması sorun herkeste hcg hormunu aynı sevıyede artmıyor korkma bir sonraki testinde inşallah daha da artacakHayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…