2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

ohhhh muhteşem haberler aldıkça tekrar umudum yerine geliyooorr . sağlıkla büyüsün canımm

benım gıbı kımyasal gebelık canım . bende 3. ıcın hazırlıklara basladım benımde ilk 24 - 14 -1,77 cıktı iki hün arayla..
ilk denemen mı
Yani şuan için kimyasal gebelik demeniz yanlış sizinki ilincisinde düşmüş bu arkadaşkn ki artmış hemen hevesini kırmayın benimde ilk tüp bebek denememde 39 75 329 oldu ama malesef 9. Haftada kalbi durdu bu işler nasip ama bu rakam kimyasal değil ikinci transferimde de 11 çıktı sonra 8 oldu böyle kimyasal oldu.inşallah katlanarak devam edecek iyi düşünün

ohh gözünn aydınnn . nasıl bır duygu anlatsana birazzz... keseyı gordun sımdı kalp ıcın gun bekleyeceksınn off
O kadar çok bekledimki heyecendan kalbim duracaktı. Ben geçen yılda hamile kalmıştım kalp atışına gittiğimizde gelişiminin durduğunu öğrendik. Korkuyorum yine öyle olursa diye. Bir an önce 2 hafta geçsin istiyorum.. Rabbim herkese yaşatsın isteyen emek veren herkese nasip etsin inşallah.

Benimde öyle, karnımda bi rahatsızlık var gerilmiş gibi şişkinlik gibi içerden batıyor birşeyler sanki ve belimde aynı şekilde. Transferden sonra 28.günüm benimde. Geçen sene laparoskopi oldum sanki o delik yerleri ağrıyormuş gibi hala

Evet dondurulmuş 5.gün embriyosu doğal siklus uygulandı pazar günü ovitrelle kullandım yarısı olacak şekilde okadar etkisi kalır mı
Bir onceki pazar yani degil mi?
Yarin ayni sartlarda bir daha yapin testi, siliklesmiyorsa gebeliktendir

Bazı arkadaşlar prilam diye bir ilaç kullanıyorlar, çok iyiymiş, tek kötü yanı çok uyku yapıyormuş

Canım bugun transferimin 12. Günü 10.gününde 46ydı bugun 65 olmuş bilmiyorum kimyasal mı acaba
10.gun değilde 12.gun değerini baz alınmasını istiyor genelde merkezler. Kimisinde bu değer 12.gun için 500 kimisi için 100 kimisi için 50 bile olabiliyor 2 gün arayla 2-3 test daha isteyebilirler şuanda kimyasal dış gebelik demek yanlış yönlendirme olur. Güzel düşünün güzel olsun herkesin değeri bir olmuyor canınızı sakin sıkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…