- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.412
- 133
- 35
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #4.141
ohhhh muhteşem haberler aldıkça tekrar umudum yerine geliyooorr . sağlıkla büyüsün canımmKızlar merhaba dün yazmıştım hiç belirtim yok diye 10.gunum bugün kan testi verdim direk. 119 cıktı değerim şükürler olsuncumartesi yine tekrarlayın dediler. Benim hiç umudum yoktu çünkü ne göğüs ağrısı ne bi leke hic birsey yaşamadım. Sizde benim gibiyseniz umutsuz olmayın sakın herkeste belirti olacak leke olacak diye birsey yok
ohh gözünn aydınnn . nasıl bır duygu anlatsana birazzz... keseyı gordun sımdı kalp ıcın gun bekleyeceksınn offSelam kızlar keseyi gördik bugün şükürler olsun. 5+2 ymiş 17 ağustosta kalp atışına gidicez. 2 embriyo transfer edilmişti. Tek kese göründü.
Yani şuan için kimyasal gebelik demeniz yanlış sizinki ilincisinde düşmüş bu arkadaşkn ki artmış hemen hevesini kırmayın benimde ilk tüp bebek denememde 39 75 329 oldu ama malesef 9. Haftada kalbi durdu bu işler nasip ama bu rakam kimyasal değil ikinci transferimde de 11 çıktı sonra 8 oldu böyle kimyasal oldu.inşallah katlanarak devam edecek iyi düşününbenım gıbı kımyasal gebelık canım . bende 3. ıcın hazırlıklara basladımbenımde ilk 24 - 14 -1,77 cıktı iki hün arayla..
ilk denemen mı
Bende sizinle aynı şekilde kullanıyorum. Kanamam olduğunda bile doktorum kestirmedi. Bir bildikleri vardır elbet diye düşünüyorum :)Ben de 4000 lik oksapar ve coraspirin kullaniyorum bir tane her gun bans da fazla gibi geliyor ama hic birak fln demedi aynen devam ilaclar dedi.
kadıkoy medıcana da fener stadyumun yanı hemen tup bebekte mucıze bı adam dedıklerını harfıyen yap once allaha sonra ona emanet et kendınıNERDE YERİ
O kadar çok bekledimki heyecendan kalbim duracaktı. Ben geçen yılda hamile kalmıştım kalp atışına gittiğimizde gelişiminin durduğunu öğrendik. Korkuyorum yine öyle olursa diye. Bir an önce 2 hafta geçsin istiyorum.. Rabbim herkese yaşatsın isteyen emek veren herkese nasip etsin inşallah.ohh gözünn aydınnn . nasıl bır duygu anlatsana birazzz... keseyı gordun sımdı kalp ıcın gun bekleyeceksınn off
Benimde öyle, karnımda bi rahatsızlık var gerilmiş gibi şişkinlik gibi içerden batıyor birşeyler sanki ve belimde aynı şekilde. Transferden sonra 28.günüm benimde. Geçen sene laparoskopi oldum sanki o delik yerleri ağrıyormuş gibi halaArkadaşlar ben transferimin 20.günümdeyim ama hep karnımda bi rahatsızlık hissediyorum.Bazen belim bazen bacagim bazen de kasıklarımda.Geçen bankda oturayım dedim yok oturamadım.Aranızda böyle olan var mı acaba?
Aynen ben de doktoruma guveniyorumBende sizinle aynı şekilde kullanıyorum. Kanamam olduğunda bile doktorum kestirmedi. Bir bildikleri vardır elbet diye düşünüyorum :)
Bir onceki pazar yani degil mi?Evet dondurulmuş 5.gün embriyosu doğal siklus uygulandı pazar günü ovitrelle kullandım yarısı olacak şekilde okadar etkisi kalır mı
Aynen ben de doktoruma guveniyorumBende sizinle aynı şekilde kullanıyorum. Kanamam olduğunda bile doktorum kestirmedi. Bir bildikleri vardır elbet diye düşünüyorum :)
Kaybettim… Doğumdan sonra yemek borusunun oluşmadığını öğrendik, özofagus atrezisi denilen bir doğumsal anomali. Ameliyata alındı ama vücudu kaldıramadı çok küçüktü27 haftalık bebeğiniz şu an ne durumda
Ne kadar kanaman oldu?Bende sizinle aynı şekilde kullanıyorum. Kanamam olduğunda bile doktorum kestirmedi. Bir bildikleri vardır elbet diye düşünüyorum :)
Canım bugun transferimin 12. Günü 10.gününde 46ydı bugun 65 olmuş bilmiyorum kimyasal mı acabaKaçıncı güne ait bu değeriniz benimde 2 kat artış olmazdı 2.kizimda hep %65 şeklinde oldu. Artmaniz güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ama canım benim ki düşmüyor senin nasıl dı 10. Gün 46 12. Gün 65 iki gün sonra tekrar dan yaptırcam. Snein ki düşerek mi devam ettibenım gıbı kımyasal gebelık canım . bende 3. ıcın hazırlıklara basladımbenımde ilk 24 - 14 -1,77 cıktı iki hün arayla..
ilk denemen mı
Bazı arkadaşlar prilam diye bir ilaç kullanıyorlar, çok iyiymiş, tek kötü yanı çok uyku yapıyormuşmerhabalar; tup bebek ıkız bebeklere hamıleyım 18. haftamdayım bı kız bır erkek ..
10 kılo kaybım var hala kusmaya devam edıyorum .. zofer 8 mg kullanıyorum onerılerı olan ıkız bebek annelerı
yardımcı olabılırmısınız
10.gun değilde 12.gun değerini baz alınmasını istiyor genelde merkezler. Kimisinde bu değer 12.gun için 500 kimisi için 100 kimisi için 50 bile olabiliyor 2 gün arayla 2-3 test daha isteyebilirler şuanda kimyasal dış gebelik demek yanlış yönlendirme olur. Güzel düşünün güzel olsun herkesin değeri bir olmuyor canınızı sakin sıkmayınCanım bugun transferimin 12. Günü 10.gününde 46ydı bugun 65 olmuş bilmiyorum kimyasal mı acaba
Kandan mı baktırdın canmkızlar bugün transferin 9.günü maalesef negatiflekelenme olmuştu hala da oluyor, adete işaretmiş birkaç ay sonra yola devam
evet canım 0.1 çıktıKandan mı baktırdın canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?