2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Arkadaşlar ben transferimin 20.günümdeyim ama hep karnımda bi rahatsızlık hissediyorum.Bazen belim bazen bacagim bazen de kasıklarımda.Geçen bankda oturayım dedim yok oturamadım.Aranızda böyle olan var mı acaba?

Güzel şeyler olacak senin için, dua ediyorum

Canım benim onlar ne kadar olmaz derse desin tıp tamam bazı şeyleri on görüyor ama unutma Allah ol derse olur.
Sen önlemini al ama transferini erteleyebilirsin,yumurtalarını toplatıp dondurabilirsin. Klasik tuo bebek mı uygulaniyor bilmiyorum ama 2.merkez bize farklı işlemler yaptı mesela yumurtalar toplandıktan sonra yumurtaya calsiyum iyonofor sperme mikro çip işlemi uygulandı transfer aşaması naturele gecildi. Bunun gibi şeyler görüştüm mu merkezinle veya onların sana söylediği tam olarak nedir
Şuanda aktif farklı tedaviler oluyor mu bilmiyorum mazur gör
Herşey gönlünce olsun Allah yar ve yardımcın olsun emeklerinin karşılığını en kısa sürede alman dileğiyle

Kızlar ilk değerim 46ydı şimdi yani iki gün sonra 65 olmuş moralim bozuldu açıkcası pozitif diye sevinmiştim ama neden böylr olmuş olabilir
Kaçıncı güne ait bu değeriniz benimde 2 kat artış olmazdı 2.kizimda hep %65 şeklinde oldu. Artmaniz güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Kızlar ilk değerim 46ydı şimdi yani iki gün sonra 65 olmuş moralim bozuldu açıkcası pozitif diye sevinmiştim ama neden böylr olmuş olabilir
benım gıbı kımyasal gebelık canım . bende 3. ıcın hazırlıklara basladım benımde ilk 24 - 14 -1,77 cıktı iki hün arayla..
ilk denemen mı

Böyle çıktı kızlar yanılmaz demi 6.gün testim böyle silik çıktı
canım benım 10 sayfa oncelere gıdersen yasaıdıgım zorlu seylerı goreceksın. kıpkırmızı cızgıler dusuk kan degerlerı ve kımyasal gebelık. asla canını sıkmak ıcın soylemıyorum sadece ben okadar umutlandım okadar umutlandımkı halen kendıme gelemıyorum.
herseye hazırlı ol dıye yazıyorum. saglıkla artabılırde dusebılırde. ınsallah guzel ve hayırlı haberlerle gel

Kızlar merhaba dün yazmıştım hiç belirtim yok diye 10.gunum bugün kan testi verdim direk. 119 cıktı değerim şükürler olsun cumartesi yine tekrarlayın dediler. Benim hiç umudum yoktu çünkü ne göğüs ağrısı ne bi leke hic birsey yaşamadım. Sizde benim gibiyseniz umutsuz olmayın sakın herkeste belirti olacak leke olacak diye birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…