- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #4.121
Yaaa bende dün kaset test yaptım silik çıktı sizce test yanılabilir mi aynı gün transfer olmuşum benımde ctesi günü test günümMerhaba benimde kan testim pazar, 28nde transfer oldum.. Bugun erken gebelik testinde pozitifi gordum.. Insallah sizde pozitif sonuclar alirsiniz:)
Catlatma ignesi vurulmadiysa dogrudur cikan sonuc, hayirli olsun insalllah :)Yaaa bende dün kaset test yaptım silik çıktı sizce test yanılabilir mi aynı gün transfer olmuşum benımde ctesi günü test günüm
Dondurulmus transfer miydi? Eger oyleyse cikmis evetBöyle çıktı kızlar yanılmaz demi 6.gün testim böyle silik çıktı
Evet dondurulmuş 5.gün embriyosu doğal siklus uygulandı pazar günü ovitrelle kullandım yarısı olacak şekilde okadar etkisi kalır mıDondurulmus transfer miydi? Eger oyleyse cikmis evet
Ama catlatma ignesi kullanildiysa onun etkisi olabilir
Güzel şeyler olacak senin için, dua ediyorumkızlaaaaar ben geldim :)
bılıyorsunuz gecen hafta pazartesı kımyasal gebeliği öğrendik.
pazar regl oldum bugun muayenem vardı.
ve bız 3.transferım ıcın hazırlıklara başladık bugunnn....
15 agust. muayene var tekrar. sonrasında hangı gun transfer edılecek onu ogrenıcez.
umarım bu defa hersey guzel olur hayırlısı
Ovitrelle vuruldum ama ilk defa duyuyorum alakası varmı çift çizgi ile pazar vuruldum ve sadece yarısınıCatlatma ignesi vurulmadiysa dogrudur cikan sonuc, hayirli olsun insalllah :)
Korktum şimdi hevesim gittiCatlatma ignesi vurulmadiysa dogrudur cikan sonuc, hayirli olsun insalllah :)
Var tabi sonucu etkiliyorOvitrelle vuruldum ama ilk defa duyuyorum alakası varmı çift çizgi ile pazar vuruldum ve sadece yarısını
Yok canim bugun 15.gunum .7 .gun cok az kahverengi lekelenmem olmustu.. buarada hafta son adet tarihine gore mi hesaplaniyorKanaman oldu mu canım? Belki kanaman olmadıysa ondan dememiş olabilirler. Benim çok yoğun oldu sabah, korkudan bayılacaktım
Cok gecmis olsyn buarada ilk haftalar oluyor sanirim korkm a bbebisin seninle artikKanaman oldu mu canım? Belki kanaman olmadıysa ondan dememiş olabilirler. Benim çok yoğun oldu sabah, korkudan bayılacaktım
Ya zaten regli ağrısı gibi ağrılarım çok şimdi daha da hevesim kalmadı artık hayırlısı diyeceğiz ve kan sonucunu bekliyeceğizVar tabi sonucu etkiliyor
Canım benim onlar ne kadar olmaz derse desin tıp tamam bazı şeyleri on görüyor ama unutma Allah ol derse olur.ELLERİNEE YÜREĞİNİZE SAĞLIK UMUT OLMAK ADINA NE GÜZEL ANLATMIŞSINIZ... ÇOK TEŞEKKÜR EDERİİM
BENIMDE SORUN AZ YUMURTA OLMASINDAN KAYNAKLI KALITESIZ OLUSAN EMBRIYOLAR.
SEBEP OLARAK BUNU GOSTERIYORLAR. KENDIMI AŞIRI MUTSUZ HISSEDIYORUM.
SANIRIM GECEN HAFTA OLUMSUZ SONUCTAN SONRA KENDIMI GUCLU GOSTERMEK ADINA FAZLA GÜLDÜM GÜÇLÜ OLMAYA CALISTIM AMA ŞU İKİ GÜNDÜR HALSİZİM YORGUN BİTKİN AĞLAMAKLI MUTSUZ VE HASTA.
ASLA KENDIMI TELKIN EDEMIYORUM. BU ARADA DA ETROFEM KULLANIYORUM VE SUAN 3. İÇİN HAZIRLIK ASAMASINDAYIM. BUDA TUTMAZ İSE BIRAZ ARA VERMEK ISTIYORUM MENTAL OLARAK BİTİK DURUMDAYIM. AMA DOKTORLAR VAKTIN YOK ERKEN MENEPOZ ARA VERMEZSIN DIYORLAR BOYLE DEDIKCE ONLAR UMUTLARIM TÜKENİYOR. BAK SUAN YAZARKENDE BASIMA AGRI GİRDİİ
ALLAHIM NOLUR HERKESIN YAR VE YARDIMCISI OL
Benmde oluyo canm aniden sancı giriyor. Yatınca geçiyorArkadaşlar ben transferimin 20.günümdeyim ama hep karnımda bi rahatsızlık hissediyorum.Bazen belim bazen bacagim bazen de kasıklarımda.Geçen bankda oturayım dedim yok oturamadım.Aranızda böyle olan var mı acaba?
Kaçıncı güne ait bu değeriniz benimde 2 kat artış olmazdı 2.kizimda hep %65 şeklinde oldu. Artmaniz güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar ilk değerim 46ydı şimdi yani iki gün sonra 65 olmuş moralim bozuldu açıkcası pozitif diye sevinmiştim ama neden böylr olmuş olabilir
benım gıbı kımyasal gebelık canım . bende 3. ıcın hazırlıklara basladımKızlar ilk değerim 46ydı şimdi yani iki gün sonra 65 olmuş moralim bozuldu açıkcası pozitif diye sevinmiştim ama neden böylr olmuş olabilir
canım benım 10 sayfa oncelere gıdersen yasaıdıgım zorlu seylerı goreceksın. kıpkırmızı cızgıler dusuk kan degerlerı ve kımyasal gebelık. asla canını sıkmak ıcın soylemıyorum sadece ben okadar umutlandım okadar umutlandımkı halen kendıme gelemıyorum.Böyle çıktı kızlar yanılmaz demi 6.gün testim böyle silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?