2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Amin canım inşallah
Benim hiç belirtim olmadı sadece baş ağrısı oldu adet öncesi bende her zaman olur ben sürekli yattım hala yatıyorum Meryem suresini dinleyin evde açıp dua edin bolca biz ne yaparsak yapalım Rabbim ol derse olur Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah kızlar

Amin insallah sizlerde pozitifi görün.
bugun benim 10. günüm hafif kasık agrılarım dısında bi belirtim olmadı 2 gundur daha belliydi agrılar, birde dun kahverengi leke geldi.

Sürekli yatmadım ilk iki gun dikkat ettim sonra normal hayatıma döndüm. Kafamı dagıtcak seyler yaptım evde durmadım fazla. Avokado, çiğ badem, incir ve kabak cekirdegi yedim her gun.

çok şaşkınım hic beklemiyordum olumsuz zannetmistim saglıkla ilerler insallahteşekkür ederim canım darısı sana olsun en kısa zamanda Eki Görüntüle 3107765
İnan ki ağladım inann... zaten son 1 ayda yaşadığım şu duygu karmaşası muhtesemmm bir belirginlik net varr ve saglıklı bir gebelikte bencee

Benim goguslerim sismeye basladi uc kisimlari dahi genisledi suanda 5.gunumdeyim sizde boyle bir belirti oldu mu

Cnm ister istemez tahris oluyordur. Bu nedenle gelmistir. Hemsireye danistin mi? Transfer olmusmuydun sen. Transferden sonra kullanmak daha da zor olacak gibi.
Sordum canm merak etmeyin dedi doktor. Transferimi oldum pozitifi gördüm Allah'ın izniyle. Dün ikinci kanımı verdim sonuç beklyom. Evet transfer den sonra daha zor oluyo korkuyom bişey olcak diye. Ama doktor merak etme sorun yok dedi.

Supermis, sen baya yol katetmissin Saglikla kucagina al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…