- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #4.201
İkize yetmiyor demekki canımoo ılac bende bı ıse yaramadı en agırı zofer 8 mg sabah aksam alıyorum oda ıse yaramıyor
Cok saskınım hic beklemiyordum olumsuz zannetmistimamanıınnnnnn off ya hissetmiştim ama yaaaa...test cubugunuu göreliimmmmaha cok sevındımm yaaa
Baya koyu canım, çift transfer mi? Kaçıncı günün, hayırlı olsunCok saskınım hic beklemiyordum olumsuz zannetmistimsaglıkla ilerler insallah teşekkür ederim canım darısı sana olsun en kısa zamanda Eki Görüntüle 3107765
Teşekkür ederim canımBaya koyu canım, çift transfer mi? Kaçıncı günün, hayırlı olsun
Yaa gözün aydın cnm kaçıncı günün bugün kaçıncı gün embriyosuydu..Cok saskınım hic beklemiyordum olumsuz zannetmistimsaglıkla ilerler insallah teşekkür ederim canım darısı sana olsun en kısa zamanda Eki Görüntüle 3107765
Ben tam sorarken sen cevabımı yazmışsınTeşekkür ederim canımçift transfer 10. gunum
Kan vermeye gidecegim onunda sonucunu yazarım
10. gun bugun canım.Yaa gözün aydın cnm kaçıncı günün bugün kaçıncı gün embriyosuydu..
Erken gebelik testi evetBen tam sorarken sen cevabımı yazmışsıntestin erken gebelik testi mi
Yaz canım merak ederizTeşekkür ederim canımçift transfer 10. gunum
Kan vermeye gidecegim onunda sonucunu yazarım
Amin inşallah cümlemizeÇok teşekkürler cevabınız için bakalım akşama kadar bir düşünücem mecbur iğneye gidicem gitmişken veredebilirimSize hayırlı olsun rabbim sağlıkla doğduğu günü göstersin inşallah
Amin canım inşallahKizlar selam pozitifi gorenlerin gozu aydin allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bizlerede hayirli pozitif sonuclar gostersin insallah
Pozitifi gorenler belirtiniz var miydi? Nelerdi?
Birde surekli yattiniz mi sureci nasil gecirdiniz?
Tecrubelerinizi paylasir misiniz?
Amin insallah sizlerde pozitifi görün.Kizlar selam pozitifi gorenlerin gozu aydin allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bizlerede hayirli pozitif sonuclar gostersin insallah
Pozitifi gorenler belirtiniz var miydi? Nelerdi?
Birde surekli yattiniz mi sureci nasil gecirdiniz?
Tecrubelerinizi paylasir misiniz?
İnan ki ağladım inann...çok şaşkınım hic beklemiyordum olumsuz zannetmistimsaglıkla ilerler insallah teşekkür ederim canım darısı sana olsun en kısa zamanda Eki Görüntüle 3107765
Amin canım inşallah
Benim hiç belirtim olmadı sadece baş ağrısı oldu adet öncesi bende her zaman olur ben sürekli yattım hala yatıyorumMeryem suresini dinleyin evde açıp dua edin bolca biz ne yaparsak yapalım Rabbim ol derse olur Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah kızlar
Benim goguslerim sismeye basladi uc kisimlari dahi genisledi suanda 5.gunumdeyim sizde boyle bir belirti oldu muAmin insallah sizlerde pozitifi görün.
bugun benim 10. günüm hafif kasık agrılarım dısında bi belirtim olmadı 2 gundur daha belliydi agrılar, birde dun kahverengi leke geldi.
Sürekli yatmadım ilk iki gun dikkat ettim sonra normal hayatıma döndüm. Kafamı dagıtcak seyler yaptım evde durmadım fazla. Avokado, çiğ badem, incir ve kabak cekirdegi yedim her gun.
Cnm ister istemez tahris oluyordur. Bu nedenle gelmistir. Hemsireye danistin mi? Transfer olmusmuydun sen. Transferden sonra kullanmak daha da zor olacak gibi.Kızlar Lutinus kullanırken Aplikatörün ucu hafif kahverengi lekelenme oldu . Sizde oluyo mu
Sordum canm merak etmeyin dedi doktor. Transferimi oldum pozitifi gördüm Allah'ın izniyle. Dün ikinci kanımı verdim sonuç beklyom. Evet transfer den sonra daha zor oluyo korkuyom bişey olcak diye. Ama doktor merak etme sorun yok dedi.Cnm ister istemez tahris oluyordur. Bu nedenle gelmistir. Hemsireye danistin mi? Transfer olmusmuydun sen. Transferden sonra kullanmak daha da zor olacak gibi.
Tebrik ederim cnm, cok sevindim, saglicakla gelsin insallahSabah erken test yaptım hemen çıktı kanda baktırdık akşam dayanamadık 128 çıktı önce bi test varsa elinde yap hemen çıkıyor zaten sonra kan verirsintek embriyo mu senin
Hayır bende olmadı ama herkeste aynı seyler olacak diye birsey yok belki sizin belirtinizde budur.Benim goguslerim sismeye basladi uc kisimlari dahi genisledi suanda 5.gunumdeyim sizde boyle bir belirti oldu mu
Supermis, sen baya yol katetmissinSordum canm merak etmeyin dedi doktor. Transferimi oldum pozitifi gördüm Allah'ın izniyle. Dün ikinci kanımı verdim sonuç beklyom. Evet transfer den sonra daha zor oluyo korkuyom bişey olcak diye. Ama doktor merak etme sorun yok dedi.
Yaa kıyamam ağlamaİnan ki ağladım inann...zaten son 1 ayda yaşadığım şu duygu karmaşası muhtesemmm bir belirginlik net varr ve saglıklı bir gebelikte bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?