- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #4.161
Çok teşekkür ederim bende okudum şimdi ası olrak 12. Günü baz almamız gerektiğini. İnşallah hepimiz için güzel okur sağlıkla tutunur bebişlerimiz bizlere10.gun değilde 12.gun değerini baz alınmasını istiyor genelde merkezler. Kimisinde bu değer 12.gun için 500 kimisi için 100 kimisi için 50 bile olabiliyor 2 gün arayla 2-3 test daha isteyebilirler şuanda kimyasal dış gebelik demek yanlış yönlendirme olur. Güzel düşünün güzel olsun herkesin değeri bir olmuyor canınızı sakin sıkmayın
Şaşırdım canım tekrar kan verecek misin?evet canım 0.1 çıktı
Bi sorun mu var diye düsünmeden edemiyor insan.O zaman normal demek ki.Benimde öyle, karnımda bi rahatsızlık var gerilmiş gibi şişkinlik gibi içerden batıyor birşeyler sanki ve belimde aynı şekilde. Transferden sonra 28.günüm benimde. Geçen sene laparoskopi oldum sanki o delik yerleri ağrıyormuş gibi hala
yok canım vermeyi düşünmüyorum. doktoruma ulaşamadım ama yarın sabaha kadar ilaçlarımı içerim muhtemelen o da bırak der. sanırım ilaçlar adeti baskıladığı için lekelenmeler oldu yani adet olmam gerekiyorŞaşırdım canım tekrar kan verecek misin?
Anladım canım. Diğer denemende tutar insallahyok canım vermeyi düşünmüyorum. doktoruma ulaşamadım ama yarın sabaha kadar ilaçlarımı içerim muhtemelen o da bırak der. sanırım ilaçlar adeti baskıladığı için lekelenmeler oldu yani adet olmam gerekiyor
İnşallah bi dahaki denemede tutar canm Allah'ın izniyle.evet canım 0.1 çıktı
Evet 4.gün önce ki pazar ctesini bekliyecem moralim çok bozuldu çünküBir onceki pazar yani degil mi?
Yarin ayni sartlarda bir daha yapin testi, siliklesmiyorsa gebeliktendir
Insallah iyi haberlerimiz olurAynı gün öğreneceğiz o zaman
Aynen cok zor beklemekZaten çoğu doktor 12 diyor .benim transfer gününden sonraki gün başlıyor sayım o şekilde 12 gün sonrasına verdi testi .transfer günüyle birlikte 13.gun.beklemek çok zor
Ne kadar ileriye itiyorsunuzKızlar Lutinus kullanırken Aplikatörün ucu hafif kahverengi lekelenme oldu . Sizde oluyo mu
Ya sizin sonucunuzu çok merak ediyordum unutmayıp bakayım diye takibe almıştım sizi çok sevindim şimdi bana da umut oldunuz çok tebrik ederim allah kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de aret hocaya gitmeyi düşünüyorum sürecinizi detaylı yazabilir misinizKızlar merhaba dün yazmıştım hiç belirtim yok diye 10.gunum bugün kan testi verdim direk. 119 cıktı değerim şükürler olsuncumartesi yine tekrarlayın dediler. Benim hiç umudum yoktu çünkü ne göğüs ağrısı ne bi leke hic birsey yaşamadım. Sizde benim gibiyseniz umutsuz olmayın sakın herkeste belirti olacak leke olacak diye birsey yok
Ben test yaptım canım pozitif çıktı 8. GündeInsallah iyi haberlerimiz olur
Serçe parmağı kalacak kadar itiyorumN
Ne kadar ileriye itiyorsunuz
Masallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinBen test yaptım canım pozitif çıktı 8. Günde
Belirti varmiydiMasallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Doktor ile görüşün iciniz rahat etmesi açısından ama korkulacak birsey yoktur.Serçe parmağı kalacak kadar itiyorum
Teşekkür ederim canım .sordum merak etmeyin sorun yok dedi doktorumDoktor ile görüşün iciniz rahat etmesi açısından ama korkulacak birsey yoktur.
Çok sağolun allah razı olsun bana özelden mesaj atın oradan konuşalımYa sizin sonucunuzu çok merak ediyordum unutmayıp bakayım diye takibe almıştım sizi çok sevindim şimdi bana da umut oldunuz çok tebrik ederim allah kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de aret hocaya gitmeyi düşünüyorum sürecinizi detaylı yazabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?