- 30 Mayıs 2015
- 5.125
- 12.546
- 448
- 33
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #4.181
yaaa yerleşmeye işarettir inşallahLeke leke dedim kahverengi leke gelmeye başladı. Bugun 9. gün
Yaaaa çok üzgünümkızlar bugün transferin 9.günü maalesef negatiflekelenme olmuştu hala da oluyor, adete işaretmiş birkaç ay sonra yola devam
ben de çok üzüldüm ya hiç kendimi hazırlamamışımYaaaa çok üzgünüm
Ben senin kesin pozitif bekliyordum canın sağolsun inşallah bidahakine sağlıklı sıhhatli Nasib etsin inşallah
Kaçınco gün embriyosuydu sizin acabaBen test yaptım canım pozitif çıktı 8. Günde
Aminnn canım benim inşallah hepimizin Rabbim kucağına almayı nasip etsinMasallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
3. Gün embriyosu iki taneKaçınco gün embriyosuydu sizin acaba
Benimde yarın 8.günü 3.gün embriyosu transfer edildi kan versem çıkarmı diye düşünüyorum eşim baktıralım diyor siz kanda mı baktırdınız3. Gün embriyosu iki tane
Sabah erken test yaptım hemen çıktı kanda baktırdık akşam dayanamadık 128 çıktı önce bi test varsa elinde yap hemen çıkıyor zaten sonra kan verirsinBenimde yarın 8.günü 3.gün embriyosu transfer edildi kan versem çıkarmı diye düşünüyorum eşim baktıralım diyor siz kanda mı baktırdınız
Başınız sağolsunKaybettim… Doğumdan sonra yemek borusunun oluşmadığını öğrendik, özofagus atrezisi denilen bir doğumsal anomali. Ameliyata alındı ama vücudu kaldıramadı çok küçüktü
Evet tek embriyo kızımda da 3.gün tek embriyo transfer edilmişti onda sabretmiştim 12.gün kanda baktırmıştım ama bunda dayanamıcam galibaSabah erken test yaptım hemen çıktı kanda baktırdık akşam dayanamadık 128 çıktı önce bi test varsa elinde yap hemen çıkıyor zaten sonra kan verirsintek embriyo mu senin
biz tüp bebek hamılelıklerınde rısklerımız cok daha fazla bundan eımınım artık.O kadar çok bekledimki heyecendan kalbim duracaktı. Ben geçen yılda hamile kalmıştım kalp atışına gittiğimizde gelişiminin durduğunu öğrendik. Korkuyorum yine öyle olursa diye. Bir an önce 2 hafta geçsin istiyorum.. Rabbim herkese yaşatsın isteyen emek veren herkese nasip etsin inşallah.
Belirti nelerdi canim benim 9. Gun bugun korkuyorum bakmayaBen test yaptım canım pozitif çıktı 8. Günde
Canım hiç bir belirti yok hatta ben olmadı dedim evde test vardı öylesine yaptım hemen kıpkırmızı oldu ilk defa gördümBelirti nelerdi canim benim 9. Gun bugun korkuyorum bakmaya
Kendini nasıl huzurlu hissedeceksen öyle yap bekle canım o zaman stres yapma kendineEvet tek embriyo kızımda da 3.gün tek embriyo transfer edilmişti onda sabretmiştim 12.gün kanda baktırmıştım ama bunda dayanamıcam galibaEşimde baktıralım çıkmazsada test gününde tekrar baktırırız diyor bende çıkmazsa çarşambaya kadar strese girerim diye korkuyorum
Cok saol bende de belirti yok. Arada adet olacakmis gibi adet sanci vurup geçiyor bakalim insallah nasip eder rabbim .Canım hiç bir belirti yok hatta ben olmadı dedim evde test vardı öylesine yaptım hemen kıpkırmızı oldu ilk defa gördüm
Eşim kan testi verelim dedi akşam teste gittik hala inanamıyorum 128 çıktı Rabbim ol dedikten sonra oluyor inşallah sende pozitifi görürüsün elinde test varsa yap bence
Aminn amin amin arkadaşım.benim göğüslerim çok şişti lekelenme hala çok az devam ediyor ama içimdeki ya olmadıysa korkusu ağır basiyo .test için son 2 günüm rüyalarıma bile giriyor yaabiz tüp bebek hamılelıklerınde rısklerımız cok daha fazla bundan eımınım artık.
normal gebe kalan yok kese yok kalp stresıne gırmeden ıkıncı cızgıyı gorunce testte hopp hamıleyım dıye tum aıleye haber verıyorlar ve zaten sorunsuzcada ılerlıyorlar..
ama bızler oylemı ?
tuttuu mu ?
hadı 2 gun sonra yine kan ver
hadı 10 gün sonra keseye gel
hadi bir 10 gün sonrada kalbe gel derken ömrümüzdenn ömür gidiyor.. bu sürectede hadı rahat relax ol derler ne mümkün hee soylesınler bakalım ne mümküüünn ..
umarım şu cuma gununde en buyuk duam umarımm bu yolda yuruyen tum arkadaşlarım bu gunlerı atlatıp bebeklerımızı saglıkla kucagımıza alacagımız günlerimiz gelecegımız olsun amin aminn aminnn aminnnn amin diyiiinn kızlaaar
oo ılac bende bı ıse yaramadı en agırı zofer 8 mg sabah aksam alıyorum oda ıse yaramıyorBazı arkadaşlar prilam diye bir ilaç kullanıyorlar, çok iyiymiş, tek kötü yanı çok uyku yapıyormuş
Çok teşekkürler cevabınız için bakalım akşama kadar bir düşünücem mecbur iğneye gidicem gitmişken veredebilirimKendini nasıl huzurlu hissedeceksen öyle yap bekle canım o zaman stres yapma kendine
amanıınnnnnn off ya hissetmiştim ama yaaaa...test cubugunuu göreliimmmmGünaydınnnBende test yaptım cok sükür pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?