2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Sadece coraspirin kullanıyodum canım yoğun kanamam olunca kesti doktorum şuan kullanmıyorum yani
Anladim canim.
Bende de kanama oldu, hala da lekelenmeler devam ediyor. Ben Enox ve coraspirin kullaniyordum doktor coraspirini kesti ama Enox devam diyor…

İyi olsunlar da herşeye razıyız gerçekten, benim de kollarım, göbeğim, kalçam mosmor oldu hep. Estrofemi ve progestan fitili 10. Haftada bırakacaksın dediler bana. Coraspin ve enox kullanıyordum ben de ikisini de kestiler. Coraspin tamamen kesildi ama iğne en az pazartesiye kadar kullanma dedi. Bakalım pazartesi tekrar gideceğim muayeneye.

Anladim canim.
Bende de kanama oldu, hala da lekelenmeler devam ediyor. Ben Enox ve coraspirin kullaniyordum doktor coraspirini kesti ama Enox devam diyor…
Canım enox için ben de tekrar pazartesi muayeneye gideceğim. Muhtemelen tekrar başlatacak doktor. Kanama alanı geçene kadar ara verin dedi eğitim hemşirem, geçince yine devam yani.

Kızlar benim doktorum saat 12 ile 2 arası,bir 10 dakika güneş almamı söyledi D vitamini için.Her gün o saatlerde kısa bir tur yürüyüşe çıkıyorum.Bunun gibi başka öneriler geldimi doktorunuzdan.

yaa çok iyi.
bizimkiler malesef öyle anlayıslı değiller . ızın alırken bıle sık sık gıtmemız gerekıyorya ona bıle yınemı gıdıyosun neden kı nasıl kı bırde bunlara acıklama yapıyorum.
bu durumlarda heyet raporu yazılabılıyorsa süperr

Kızlar iğne vurduğumuz yerin deri altı hafif sert bişey geliyo elime ya beze gibi. Acaba güzel vuramadımmı neden oldu.aranızda böyle olan var mı

Cok sukur canim Gelmis gecmis olsun hepimize insallah

Kızlar benim doktorum saat 12 ile 2 arası,bir 10 dakika güneş almamı söyledi D vitamini için.Her gün o saatlerde kısa bir tur yürüyüşe çıkıyorum.Bunun gibi başka öneriler geldimi doktorunuzdan.
Organik bal bulursan ye dedi hergün yumurta ye dedi. Kısaca kahvaltını sıkı yap. Asitli içeceklerden uzak dur. Bir de iyot çok önemli dedi bebeğin beyin gelişimi için. O yüzden elenatal 1 kullandırıyor bana. Bir de damla coledan d3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…