- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- 83
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #4.241
Anladim canim.Sadece coraspirin kullanıyodum canım yoğun kanamam olunca kesti doktorum şuan kullanmıyorum yani
İyi olsunlar da herşeye razıyız gerçekten, benim de kollarım, göbeğim, kalçam mosmor oldu hep. Estrofemi ve progestan fitili 10. Haftada bırakacaksın dediler bana. Coraspin ve enox kullanıyordum ben de ikisini de kestiler. Coraspin tamamen kesildi ama iğne en az pazartesiye kadar kullanma dedi. Bakalım pazartesi tekrar gideceğim muayeneye.Beni resmen progestrona bogdular göbekten ağızdan kalçadan ama olsun bebeklerimi korusunlarda bi de vitamin kullanıyorum bu kadar kalp atışlarını duyunca estrofemi kesti doktorum kanamadan dolayı coraspirinide kestiler. Başka bişey kullanmıyodum zaten
Canım enox için ben de tekrar pazartesi muayeneye gideceğim. Muhtemelen tekrar başlatacak doktor. Kanama alanı geçene kadar ara verin dedi eğitim hemşirem, geçince yine devam yani.Anladim canim.
Bende de kanama oldu, hala da lekelenmeler devam ediyor. Ben Enox ve coraspirin kullaniyordum doktor coraspirini kesti ama Enox devam diyor…
Teşekkür ederim canım Allah nasip etti. Ama daha uzun yolumuz inşallah güzel ilerler herşey senin durumlar nasıl canmSupermis, sen baya yol katetmissinSaglikla kucagina al insallah
yaa çok iyi.Çalışıyorum canım normalde hemşireyim ben ama doktorum heyet raporu yazdı 3-4 aylık olana kadar çalışmıcaksın dediler çok şükür iş yerimdekiler çok anlayışlı gerekirse hiç gelme diyorlar bebeklerim sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil
Pztsi transfer insallahTeşekkür ederim canım Allah nasip etti. Ama daha uzun yolumuz inşallah güzel ilerler herşey senin durumlar nasıl canm
Ben de tek enjektöre yapıyorum. Doktorum tek seferde yapabilirsin dediKizlar gobekten progesteron 25 i bana da 2 tane dedi doktor ama sabah aksam filan demedi. O yuzden biz tek enjektore 2 ampulu cekip tek seferde yapiyoruz. Siz ayri ayri mi yapiyorsunuz? P Paapaatyyaa E Emasilo
Bugün doktordaydım gayet normal dediBi sorun mu var diye düsünmeden edemiyor insan.O zaman normal demek ki.
Valla benim 1 pedi dolduracak kadar kanamam vardı 3 saat fln sürdü hemde pıhtılı gibi sanki.Ama sonra kahverengiye döndü gün içimde ve azaldı sonrada kesildi 2.gün yani. Bugünde doktordaydım bir sorun yok dedi çok şükürNe kadar kanaman oldu?
Hadi bakalım canım inşallah güzel haberlerini alırızPztsi transfer insallah
Benimde hergün ağrıyor canım doktor normal dedi. Merak etmeBenim sonuc pozitif ama kasıklarımda agrı var normal mi? Sizlerde de var mı bu agrı? 10. gun
Merhaba canim, transferin 8. Gunu yaptirdim negatif cikti. 7.tüp bebek tedavim nasip olmadı . Nasip. Vardiŕ bunda da bir hayr. Kendimi yeni toparladım. Tüp sayfasını kapattım artık.Ece0708 mrb cnm. Nasilsin, kan testi yaptirdin mi?
Yaa çok mutlu oldum.Ağrı bizde olumsuzluğa kodlanmış sanırım.Ağrıları seviyoruz o halde.Bugün doktordaydım gayet normal dedi
Cok sukur canimValla benim 1 pedi dolduracak kadar kanamam vardı 3 saat fln sürdü hemde pıhtılı gibi sanki.Ama sonra kahverengiye döndü gün içimde ve azaldı sonrada kesildi 2.gün yani. Bugünde doktordaydım bir sorun yok dedi çok şükür
Organik bal bulursan ye dedi hergün yumurta ye dedi. Kısaca kahvaltını sıkı yap. Asitli içeceklerden uzak dur. Bir de iyot çok önemli dedi bebeğin beyin gelişimi için. O yüzden elenatal 1 kullandırıyor bana. Bir de damla coledan d3Kızlar benim doktorum saat 12 ile 2 arası,bir 10 dakika güneş almamı söyledi D vitamini için.Her gün o saatlerde kısa bir tur yürüyüşe çıkıyorum.Bunun gibi başka öneriler geldimi doktorunuzdan.
Her doktorun kuralı başka oluyor ben hiç kan sulandırıcı iğne kullanmadım meselaAnladim canim.
Bende de kanama oldu, hala da lekelenmeler devam ediyor. Ben Enox ve coraspirin kullaniyordum doktor coraspirini kesti ama Enox devam diyor…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?