- 28 Temmuz 2022
- 187
- 353
- 33
- 39
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #4.221
Hayırlı olsun inşallah canım gözün aydın olsunGünaydınnnBende test yaptım cok sükür pozitif
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun inşallah canım gözün aydın olsun
Ben ilaçlardan diye düşünüyordum benimde uç kısımları genişlediBenim goguslerim sismeye basladi uc kisimlari dahi genisledi suanda 5.gunumdeyim sizde boyle bir belirti oldu mu
Amin canım benim darısı başına inşallahhhTebrik ederim cnm, cok sevindim, saglicakla gelsin insallah
Sağol canım Allah razı olsun amin darısı başınıza inşallah ben daha önceki transferlerimde hiç yatmadım hiçde dikkat etmedim ama bunda çok dikkat ettim yattım yemem içmem protein ağırlıklı oldu suyumu 3 ltreye yakın içtim ayrıca transferin 7,8,9. günleri çok şiddetli kasık ağrısı bel ağrısı yaşadım aha dedim yine olmadı adet olucam dedim ama çok şükür olmadım ağrılar geldi geçti çok şükür verene benimde 2 embriyo 5.gün embriyosu transfer edildiKizlar selam pozitifi gorenlerin gozu aydin allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bizlerede hayirli pozitif sonuclar gostersin insallah
Pozitifi gorenler belirtiniz var miydi? Nelerdi?
Birde surekli yattiniz mi sureci nasil gecirdiniz?
Tecrubelerinizi paylasir misiniz?
yaaaa o kadar çok sevindim ki tebrik ederimCok saskınım hic beklemiyordum olumsuz zannetmistimsaglıkla ilerler insallah teşekkür ederim canım darısı sana olsun en kısa zamanda Eki Görüntüle 3107765
Teşekkür ederim canımyaaaa o kadar çok sevindim ki tebrik ederim
Aynı durum bendede oldu çok şükür bebekler iyi kesenin birinin etrafında küçük bi kanama alanı var dedi 3 günde bir proluton depor başladı günde iki kere göbekten progestron 25 vuruluyorum günde 3 kerede progestran 200 mg ağızdan alıyorum yemek ve tuvalet dışında kalkmıyorum Allah’a emanetlerBenim de sabah çok yoğun kanamam oldu, çok korktum çokDün gidip kalp atışını duymuştuk herşey yolunda demişti doktor apar topar hastaneye gittim sabah, kese arkasında kanama alanı oluşmuş kan sulandırıcıdan dolayı. Hemen kestiler, evde bol istirahat dedi doktor. İnşallah bişey olmaz
Gozun aydin canim, saglikla ilerlesin insallahCok saskınım hic beklemiyordum olumsuz zannetmistimsaglıkla ilerler insallah teşekkür ederim canım darısı sana olsun en kısa zamanda Eki Görüntüle 3107765
İnşallah tekrarı olmaz, bugün daha iyiyim dün kanamam durdu çok şükürAynı durum bendede oldu çok şükür bebekler iyi kesenin birinin etrafında küçük bi kanama alanı var dedi 3 günde bir proluton depor başladı günde iki kere göbekten progestron 25 vuruluyorum günde 3 kerede progestran 200 mg ağızdan alıyorum yemek ve tuvalet dışında kalkmıyorum Allah’a emanetler
Teşekkür ederim canımGozun aydin canim, saglikla ilerlesin insallah
Kizlar gobekten progesteron 25 i bana da 2 tane dedi doktor ama sabah aksam filan demedi. O yuzden biz tek enjektore 2 ampulu cekip tek seferde yapiyoruz. Siz ayri ayri mi yapiyorsunuz? P Paapaatyyaa E EmasiloAynı durum bendede oldu çok şükür bebekler iyi kesenin birinin etrafında küçük bi kanama alanı var dedi 3 günde bir proluton depor başladı günde iki kere göbekten progestron 25 vuruluyorum günde 3 kerede progestran 200 mg ağızdan alıyorum yemek ve tuvalet dışında kalkmıyorum Allah’a emanetler
Hatırlıyorum canım benim hiç belirtim yok çok şükür hala yok ama bende çok yoğun kanama yaşadım pazar günü gece hemde ne kanama adetim bile o kadar çok olmuyo yani kesin düştüler dedim ama hiç ağrım sızım yoktu dünde kontrolümüz vardı ben proluton depot vurulmuyodum kanama olduğu akşam başladık çok şükür öyle çok kanama olmadı ama lekelenme var tabi peceteye sildikçe doktor 12 hafta dinleneceksin yatcaksın kanama geçene kadar dedi bakalım artık Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin herşeyi ayrı stres ama kalp atışlarını duydugumda hepsi geçiyo sankiİnşallah tekrarı olmaz, bugün daha iyiyim dün kanamam durdu çok şükürTransferden beri 3 günde bir proluton oluyordum ben, dün vurundum. Estrofem ve lutinus kullanıyorum. Bacaklarım havada yatıyorum sürekli İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız En başında daha konuşmuştuk hatırlıyor musun Paramedik16 belirtilerimiz var mı yok mu transfer sonrasında diye O günden beri Her aşaması stres ama inşallah sonu güzel olsun hepimiz için
Ben ayrı ayrı yapıyorum canım sabah akşam şeklinde doktorum öyle demişti yaniKizlar gobekten progesteron 25 i bana da 2 tane dedi doktor ama sabah aksam filan demedi. O yuzden biz tek enjektore 2 ampulu cekip tek seferde yapiyoruz. Siz ayri ayri mi yapiyorsunuz? P Paapaatyyaa E Emasilo
ÇALIŞIYORMUSUN CANIMHatırlıyorum canım benim hiç belirtim yok çok şükür hala yok ama bende çok yoğun kanama yaşadım pazar günü gece hemde ne kanama adetim bile o kadar çok olmuyo yani kesin düştüler dedim ama hiç ağrım sızım yoktu dünde kontrolümüz vardı ben proluton depot vurulmuyodum kanama olduğu akşam başladık çok şükür öyle çok kanama olmadı ama lekelenme var tabi peceteye sildikçe doktor 12 hafta dinleneceksin yatcaksın kanama geçene kadar dedi bakalım artık Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin herşeyi ayrı stres ama kalp atışlarını duydugumda hepsi geçiyo sanki
Canım ben göbekten progestan kullanmıyorum doktor vermedi. Bir tek proluton vurunuyorum onun dışında bir iğnem yokBen ayrı ayrı yapıyorum canım sabah akşam şeklinde doktorum öyle demişti yani
Çalışıyorum canım normalde hemşireyim ben ama doktorum heyet raporu yazdı 3-4 aylık olana kadar çalışmıcaksın dediler çok şükür iş yerimdekiler çok anlayışlı gerekirse hiç gelme diyorlar bebeklerim sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değilÇALIŞIYORMUSUN CANIM
AH YA BASIMIZA BOYLE BISI GELSE TAM OLDU DEDIGIMIZ AN İŞİ BIRAKMAK ZORUNDA KALIRIMBIRAKMASAMDA ONLAR KOVAR ZATEN OF HER TÜRLÜSÜ ZOR YAHU BU TÜP BEBEGIN
Beni resmen progestrona bogdular göbekten ağızdan kalçadan ama olsun bebeklerimi korusunlarda bi de vitamin kullanıyorum bu kadar kalp atışlarını duyunca estrofemi kesti doktorum kanamadan dolayı coraspirinide kestiler. Başka bişey kullanmıyodum zatenCanım ben göbekten progestan kullanmıyorum doktor vermedi. Bir tek proluton vurunuyorum onun dışında bir iğnem yok
Peki sen kan sulandirici kullaniyor musun canim?Ben ayrı ayrı yapıyorum canım sabah akşam şeklinde doktorum öyle demişti yani
Sadece coraspirin kullanıyodum canım yoğun kanamam olunca kesti doktorum şuan kullanmıyorum yaniPeki sen kan sulandirici kullaniyor musun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?