2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Sağol canım Allah razı olsun amin darısı başınıza inşallah ben daha önceki transferlerimde hiç yatmadım hiçde dikkat etmedim ama bunda çok dikkat ettim yattım yemem içmem protein ağırlıklı oldu suyumu 3 ltreye yakın içtim ayrıca transferin 7,8,9. günleri çok şiddetli kasık ağrısı bel ağrısı yaşadım aha dedim yine olmadı adet olucam dedim ama çok şükür olmadım ağrılar geldi geçti çok şükür verene benimde 2 embriyo 5.gün embriyosu transfer edildi
Ayrıcaaa bana kıbrıstaki tüp bebek doktorum transferin 5.günü gidip hastanede progesteron hormonu vermemi istedi onun sonucu 25. 28 geldi çok güzel dedi büyük ihtimal olucak gebelik dediler çok şükür de oldu biraz uzun yazdım tecrübelerimi hepinize sağlıklı hayırlı hamilelik dilerim

Aynı durum bendede oldu çok şükür bebekler iyi kesenin birinin etrafında küçük bi kanama alanı var dedi 3 günde bir proluton depor başladı günde iki kere göbekten progestron 25 vuruluyorum günde 3 kerede progestran 200 mg ağızdan alıyorum yemek ve tuvalet dışında kalkmıyorum Allah’a emanetler

İnşallah tekrarı olmaz, bugün daha iyiyim dün kanamam durdu çok şükür Transferden beri 3 günde bir proluton oluyordum ben, dün vurundum. Estrofem ve lutinus kullanıyorum. Bacaklarım havada yatıyorum sürekli İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız En başında daha konuşmuştuk hatırlıyor musun Paramedik16 belirtilerimiz var mı yok mu transfer sonrasında diyeO günden beri Her aşaması stres ama inşallah sonu güzel olsun hepimiz için

Kizlar gobekten progesteron 25 i bana da 2 tane dedi doktor ama sabah aksam filan demedi. O yuzden biz tek enjektore 2 ampulu cekip tek seferde yapiyoruz. Siz ayri ayri mi yapiyorsunuz? P Paapaatyyaa E Emasilo

Hatırlıyorum canım benim hiç belirtim yok çok şükür hala yok ama bende çok yoğun kanama yaşadım pazar günü gece hemde ne kanama adetim bile o kadar çok olmuyo yani kesin düştüler dedim ama hiç ağrım sızım yoktu dünde kontrolümüz vardı ben proluton depot vurulmuyodum kanama olduğu akşam başladık çok şükür öyle çok kanama olmadı ama lekelenme var tabi peceteye sildikçe doktor 12 hafta dinleneceksin yatcaksın kanama geçene kadar dedi bakalım artık Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin herşeyi ayrı stres ama kalp atışlarını duydugumda hepsi geçiyo sanki

ÇALIŞIYORMUSUN CANIM
AH YA BASIMIZA BOYLE BISI GELSE TAM OLDU DEDIGIMIZ AN İŞİ BIRAKMAK ZORUNDA KALIRIM BIRAKMASAMDA ONLAR KOVAR ZATEN OF HER TÜRLÜSÜ ZOR YAHU BU TÜP BEBEGIN

ÇALIŞIYORMUSUN CANIM
AH YA BASIMIZA BOYLE BISI GELSE TAM OLDU DEDIGIMIZ AN İŞİ BIRAKMAK ZORUNDA KALIRIM BIRAKMASAMDA ONLAR KOVAR ZATEN OF HER TÜRLÜSÜ ZOR YAHU BU TÜP BEBEGIN
Çalışıyorum canım normalde hemşireyim ben ama doktorum heyet raporu yazdı 3-4 aylık olana kadar çalışmıcaksın dediler çok şükür iş yerimdekiler çok anlayışlı gerekirse hiç gelme diyorlar bebeklerim sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil

Canım ben göbekten progestan kullanmıyorum doktor vermedi. Bir tek proluton vurunuyorum onun dışında bir iğnem yok
Beni resmen progestrona bogdular göbekten ağızdan kalçadan ama olsun bebeklerimi korusunlarda bi de vitamin kullanıyorum bu kadar kalp atışlarını duyunca estrofemi kesti doktorum kanamadan dolayı coraspirinide kestiler. Başka bişey kullanmıyodum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…