- 6 Eylül 2019
- 352
- 200
- 53
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #4.261
Hadi hayırlısı inşallahPztsi transfer insallah
Yazıyorlar ben Acıbadem’le devam ediyorum yoluma oradaki kadın doğum doktorum yazdı istediğin kadarda yazarız dediyaa çok iyi.
bizimkiler malesef öyle anlayıslı değiller . ızın alırken bıle sık sık gıtmemız gerekıyorya ona bıle yınemı gıdıyosun neden kı nasıl kı bırde bunlara acıklama yapıyorum.
bu durumlarda heyet raporu yazılabılıyorsa süperr
Folik asit dışında hiç takviye vermedi bana.Cok tesekkur ederim bunlari paylastığınız için.Bal yemeye başlayım o halde.Organik bal bulursan ye dedi hergün yumurta ye dedi. Kısaca kahvaltını sıkı yap. Asitli içeceklerden uzak dur. Bir de iyot çok önemli dedi bebeğin beyin gelişimi için. O yüzden elenatal 1 kullandırıyor bana. Bir de damla coledan d3
Sagol canım benimBenimde hergün ağrıyor canım doktor normal dedi. Merak etme
Benimde pazartesi günü test gunum hem heyecanliyim hem de korkuyorumAminn amin amin arkadaşım.benim göğüslerim çok şişti lekelenme hala çok az devam ediyor ama içimdeki ya olmadıysa korkusu ağır basiyo .test için son 2 günüm rüyalarıma bile giriyor yaa
Merhaba umarim siz de en kisa zamanda pozitif sonucu alirsinizKizlar selam pozitifi gorenlerin gozu aydin allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bizlerede hayirli pozitif sonuclar gostersin insallah
Pozitifi gorenler belirtiniz var miydi? Nelerdi?
Birde surekli yattiniz mi sureci nasil gecirdiniz?
Tecrubelerinizi paylasir misiniz?
Aa ne güzel benimde haftaya cuma kese için gidicem inşallah güzel olur herşey hepimiz içinİlk kanım 627 dün verdim ikinciye 1860 . Bana iki tane embriyo koyulmuştu bitanesi mi tuttu acaba . Haftaya cuma gün verdi kese ve kalp atışı diye . İnşallah güzel ilerler. Allah isteyen herkese hayırlı güzel evlatlar versin
Benim salı ama pazartesi yapicam artık dayanamiyorum.ayni bende hem heyecan hem korku endişe hepsi bı aradaBenimde pazartesi günü test gunum hem heyecanliyim hem de korkuyorum
Hiç yapmadınmı ya evde erken gebelik yada kaset yapsana merak ediyoruzBenim salı ama pazartesi yapicam artık dayanamiyorum.ayni bende hem heyecan hem korku endişe hepsi bı arada
Normal ağrı ara ara devam ediyor, yorulunca da oluyor ben deBenim sonuc pozitif ama kasıklarımda agrı var normal mi? Sizlerde de var mı bu agrı? 10. gun
Canım senindemi ikizher tuvalette olmuyor ama hafif kahverengimsi pembemsi ve sümüksü bir lekelenme devam ediyor artık ne kadar normal bilmiyorum neden oluyor bilmiyorum ama sinirimi bozuyor ciddi anlamda, pazartesi kontrolü iple çekiyorum
Maşallah canım hepimize . Seninkiler de güzel . Doktoruma sordum kanda Belli olur mu diye . Ultrason da belli olur dedi. İkimizin aynı gün . Çok heyecanlıyım . Sağlıklı sıhhatli olsunlar hayırlı evlat olsunlar. Elimize alana kadar hep bi merak içinde olucazAa ne güzel benimde haftaya cuma kese için gidicem inşallah güzel olur herşey hepimiz içinamin inşallah buarada
Benim de 2 embriyo transferi 5.gün 1.kalite taze donmuş karışık galiba havuz yöntemi yapıldı hangisi donmuş hangisi taze bilmiyorum
İlk test 9.gün yaptım 79 çıktı
İkinci testi 12.gün yaptım 242 çıktı
Üçüncü testide 14.gün yaptım 541 çıktı çok yüksek değil acaba benimde mi 1 i tuttu çok merak ediyorum seninki yine baya yüksek değerler senin iki benim bir miki
Cnm adina cok uzuldum. Ne desek bos biliyorum. Ben henuz transfer bile olmadim, daha simdiden korkuya kapildim. Ilaclarin da rolu buyuk bence. Ne dusunecegimi, ne hissedecegimi, ne yapacagimi sasirmis durumdayim. O yuzden biraz zaman ver kendine. Eminim ondan sonra daha saglikli ve en dogru karari verirsin. Allah yardimcin olsun, icine ferahlik versin. En kisa surede muradina ulastirsinMerhaba canim, transferin 8. Gunu yaptirdim negatif cikti. 7.tüp bebek tedavim nasip olmadı . Nasip. Vardiŕ bunda da bir hayr. Kendimi yeni toparladım. Tüp sayfasını kapattım artık.
Yapmadım evde yok zaten de direk kan yapmak istiyorum.esim ısrarla bekletiyor gününde yapalım heyecanını yaşayalım diye.cok heycanliyim cokHiç yapmadınmı ya evde erken gebelik yada kaset yapsana merak ediyoruz
Bildigim kadariyla artik onrmli canim 2 gun sonra bir daha baktir insallah saglikla ilerler10. gün kan sonucum; 89.57 nasıl sizce?
İnsallahBildigim kadariyla artik onrmli canim 2 gun sonra bir daha baktir insallah saglikla ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?