2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Yazıyorlar ben Acıbadem’le devam ediyorum yoluma oradaki kadın doğum doktorum yazdı istediğin kadarda yazarız dedi

Folik asit dışında hiç takviye vermedi bana.Cok tesekkur ederim bunlari paylastığınız için.Bal yemeye başlayım o halde.

Merhaba umarim siz de en kisa zamanda pozitif sonucu alirsiniz benim bugun 16.gunum.10.gun idrarda cok net pozitifi gordum 12.gun kanda 2117 idi degerim 14.gun 5460.
Transferden sonra ilk iki uc gun ozellikle hep yatmaya calistim ..sonraki gunlerde arada em fazla hafif yuruyuse ciktim evde hic bi is yapmadim sadece arada yemek yaptim. Beslenmeye cok dikkat ettim sebze meyve protein cig badem ceviz her gun yarim avakado soguk sikim tahin ve ozellikle her gun taze skılmis havuc suyu..Havuc suyu ve avakado kesinlikle tutunmayi kolaylastiriyor ..Allah yardimciniz olsun insallh en kisa zamanda hepimiz saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi

Aa ne güzel benimde haftaya cuma kese için gidicem inşallah güzel olur herşey hepimiz için amin inşallah buarada
Benim de 2 embriyo transferi 5.gün 1.kalite taze donmuş karışık galiba havuz yöntemi yapıldı hangisi donmuş hangisi taze bilmiyorum
İlk test 9.gün yaptım 79 çıktı
İkinci testi 12.gün yaptım 242 çıktı
Üçüncü testide 14.gün yaptım 541 çıktı çok yüksek değil acaba benimde mi 1 i tuttu çok merak ediyorum seninki yine baya yüksek değerler senin iki benim bir miki

Maşallah canım hepimize . Seninkiler de güzel . Doktoruma sordum kanda Belli olur mu diye . Ultrason da belli olur dedi. İkimizin aynı gün . Çok heyecanlıyım . Sağlıklı sıhhatli olsunlar hayırlı evlat olsunlar. Elimize alana kadar hep bi merak içinde olucaz

Merhaba canim, transferin 8. Gunu yaptirdim negatif cikti. 7.tüp bebek tedavim nasip olmadı . Nasip. Vardiŕ bunda da bir hayr. Kendimi yeni toparladım. Tüp sayfasını kapattım artık.
Cnm adina cok uzuldum. Ne desek bos biliyorum. Ben henuz transfer bile olmadim, daha simdiden korkuya kapildim. Ilaclarin da rolu buyuk bence. Ne dusunecegimi, ne hissedecegimi, ne yapacagimi sasirmis durumdayim. O yuzden biraz zaman ver kendine. Eminim ondan sonra daha saglikli ve en dogru karari verirsin. Allah yardimcin olsun, icine ferahlik versin. En kisa surede muradina ulastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…