- 28 Temmuz 2022
- 187
- 353
- 33
- 39
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #4.281
Aynennn canım amin inşallahMaşallah canım hepimize . Seninkiler de güzel . Doktoruma sordum kanda Belli olur mu diye . Ultrason da belli olur dedi. İkimizin aynı gün . Çok heyecanlıyım . Sağlıklı sıhhatli olsunlar hayırlı evlat olsunlar. Elimize alana kadar hep bi merak içinde olucaz
Gayet iyi bence benim 9.gün 79 du10. gün kan sonucum; 89.57 nasıl sizce?
Artış oranı demek istemiştimİnsallah
Iyi dileklerine tesekkur ederim. Insan tabi once cok uzuluyor ama bunda mutlaka buyuk bir hayr oldugunu kabulleniyor.Cnm adina cok uzuldum. Ne desek bos biliyorum. Ben henuz transfer bile olmadim, daha simdiden korkuya kapildim. Ilaclarin da rolu buyuk bence. Ne dusunecegimi, ne hissedecegimi, ne yapacagimi sasirmis durumdayim. O yuzden biraz zaman ver kendine. Eminim ondan sonra daha saglikli ve en dogru karari verirsin. Allah yardimcin olsun, icine ferahlik versin. En kisa surede muradina ulastirsin
Teşekkür ederimGayet iyi bence benim 9.gün 79 du
12.gün 242Teşekkür ederimSonra nasıl ilerledi?
Sağlıkla doğsun inşallah12.gün 242
14.gün 541
Dün 10. günümdü işte bu sonucu aldım bekliyorum.Amin inşallah canım sende son durum ne
Bebiş ben burdayım diyorKızlar ben tets yaptım bugün sabah 7. Günüm bugün
Süper kesin var Allahımın izniyleKızlar ben tets yaptım bugün sabah 7. Günüm bugün
Allahım sevindirsin inşallah bitanem herkesleri bizide inşallahDün 10. günümdü işte bu sonucu aldım bekliyorum.heyecandan duramıyorum
AmiiiiinAllahım sevindirsin inşallah bitanem herkesleri bizide inşallah
İnşallahSüper kesin var Allahımın izniyletebrik ederim buarada çift embriyomuydu
Teşekkür ederim inşallah bekleyen herkesin sonucu pozitif olurSüper kesin var Allahımın izniyletebrik ederim buarada çift embriyomuydu
GalibaBebiş ben burdayım diyor
Yaa hayırlı olsun çok sevindim cokkkBebiş ben burdayım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?