- 7 Ekim 2019
- 355
- 394
- 33
- 30
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #4.301
Transfer günü 2 haftalık oluyor sanırım benim doktorum transfer gününe göre hesaplamıştı adete göre bebekler geride kalıyordu bi kaç gün çünkü Google a tüp bebek gebelik hesaplama yaz çıkıyor transfer gününü filan yazıyorsun yada blast embriyoysa onu seçiyorsun o çıkartıyor karşına kaç haftalık olduğunu tabi en iyi doktorun bilir8 Temmuz son adet tarihim.
26 Temmuz donmuş transfer günüm.
Bugun 11. gün.
Kaç haftalık hamile oluyorum? Nasıl hesaplanıyor?
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzYaa hayırlı olsun çok sevindim cokkkpazartesi inşallah bende böyle haber verilen insallahhh
Çok teşekkür ederim baktım simdi oradan.Transfer günü 2 haftalık oluyor sanırım benim doktorum transfer gününe göre hesaplamıştı adete göre bebekler geride kalıyordu bi kaç gün çünkü Google a tüp bebek gebelik hesaplama yaz çıkıyor transfer gününü filan yazıyorsun yada blast embriyoysa onu seçiyorsun o çıkartıyor karşına kaç haftalık olduğunu tabi en iyi doktorun bilir
2 embriyo transfer edildi ikisi de 4AA kalite.İkiz olabilir mi
Gönlüne göre olsun o zaman2 embriyo transfer edildi ikisi de 4AA kalite.
belki olabilir belki de tektir. çarşamba günü kontrolüm var o zmn netleşir umarım :)))
çok sağolGönlüne göre olsun o zaman
merhaba.öncelikle hayırlı olsun hamileliğinizO kadar çok bekledimki heyecendan kalbim duracaktı. Ben geçen yılda hamile kalmıştım kalp atışına gittiğimizde gelişiminin durduğunu öğrendik. Korkuyorum yine öyle olursa diye. Bir an önce 2 hafta geçsin istiyorum.. Rabbim herkese yaşatsın isteyen emek veren herkese nasip etsin inşallah.
5. Gun embryosu ise adet tarihine 6 ekleyerek SAT i buluyoruz dedi benim doktor. Yani seninki de 5. gun embryosuysa SAT 14 Temmuz gibi dusunup hesap yapabilirsin - henuz 3+2 gibi gorunuyor…8 Temmuz son adet tarihim.
26 Temmuz donmuş transfer günüm.
Bugun 11. gün.
Kaç haftalık hamile oluyorum? Nasıl hesaplanıyor?
Teşekkür ederim sağolun. Artışlar normaldi zaten kese kontrolüne gittiğimizde iyi demişti. Ama sonra gelişimi durmuş. Bende çikolata kisti var doktor histeroskopi önermişti ben istememiştim. Ondan olabilir ya da embriyo sağlıksızdır demiştimerhaba.öncelikle hayırlı olsun hamileliğiniz
önceki hamileliğimde gelişimi durdu demişssiniz ama .acaba değer artışlarınız nasıldı önceki hamileliğinizde. neden o şekilde olmuş acaba .doktor bilgi verdi mi
Çok şükür aminnCok sukur canimGelmis gecmis olsun hepimize insallah
Çok teşekkür ederim. Gerçekten ağrıyı kodlamışız. Kimisi çok ağrısız sızısız geçiriyor nerdeyse hamile olduğunu bile farketmiyor ama kimisi de ağrılarla başlayıp ağrılarla bitiriyor bünyeden bünyeye değişiyor. Hamilelik gerçekten çok kişisel birşeymiş. İsteyen herkese nasip olsun inşallahYaa çok mutlu oldum.Ağrı bizde olumsuzluğa kodlanmış sanırım.Ağrıları seviyoruz o halde.Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah siz ve diğer tüm arkadaşlar.
3. gün embriyosu için erken olabilir, 3-4 gün sonra tekrarlayın testi mutlaka. Daha geçen hafta böyle bir durum vardı yanılmıyorsam.merhaba 3.gün embriyosu transfer edildi bugün 8.günüm dayanamayıp kan testi verdim 1.20 çıkmış erken davrandım biliyorum sonradan bu şekilde yükselen oluyormu?
3. gün embriyosu için erken olabilir, 3-4 gün sonra tekrarlayın testi mutlaka. Burada daha geçen hafta böyle bir durum vardı yanılmıyorsam.
Çarşamba normalde test günüm işte meraklanıp yaptırdım neyse beklicez mecbur ilaçlara devam rabbim hayırlısını versin3. gün embriyosu için erken olabilir, 3-4 gün sonra tekrarlayın testi mutlaka. Temmuz ayı transferleri sayfasında böyle bir durum vardı yanılmıyorsam.
Şimdi bir baktım da M miyaseckr in aynı durum olmuştu. 8. gün 2’li bir değer 10. günde 40’lara çıkmıştı. Gününüz gelmeden umutsuzluğa kapılmayın. Neticede tuttuysa tuttu, biraz sabırla güzel haberler alırsınız inşallahÇarşamba normalde test günüm işte meraklanıp yaptırdım neyse beklicez mecbur ilaçlara devam rabbim hayırlısını versin
evet canım 6+2 haftalıkCanım senindemi ikiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?