- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.061
Tebrik ederim, darısı başımızaKızlar sonucum 8. Gün beta hcg testim 200 çıktı
Ayy çok sevindim inşallah sağlığıyla kucağına alırsın canımSanıyorum pozitif ama şoktayımdiliyorum ki sağlıklıdır her şey olması gerektiği gibi olur hepimiz güzel haberler alırız
Belirtilerin nelerdi canımSanıyorum pozitif ama şoktayımdiliyorum ki sağlıklıdır her şey olması gerektiği gibi olur hepimiz güzel haberler alırız
Belirtilerin nelerdi canım
[/QUOTE
Adet ağrısı, lekelenme, ağlamaklı ruh hali, yorgunluk
15 tedavide sadece 3 kere transfere gidebildim, umarım bu son olur sonucu güzel olurAmin aminhepimiz sırasıyla güzel haberler alalım inşallah sonrada kucaklarımıza alalım. Bu benim 15. İnci tedavim 30 yaşındayım evlendiğimde günden beri tedavi görüyorum 4 yıldır. Allah önce hepimize sabır ve bu zorlu süreçte güç kuvvet versin azimle duayla olumsuzda olsa denemeye devam edin
Sende bahçecide miydin canım15 tedavide sadece 3 kere transfere gidebildim, umarım bu son olur sonucu güzel olur
Yaptığınız test normal kaset gebelik testi mi? Yoksa şu erken gebelik testlerinden mi?
AcıbademdeydimSende bahçecide miydin canım
İnş pozitif sonuç alırsın
Ciddi miii çok sevindim benim daha sonucum çıkmadı dilüasyon şeklinde baktırdım uzun sürecek bakalım umudum yok ama sana çok sevindim maşallah diyelim artarak gider inşKızlar sonucum 8. Gün beta hcg testim 200 çıktı
Kızlar sonucum 8. Gün beta hcg testim 200 çıktı
15 tedavide sadece 3 kere transfere gidebildim, umarım bu son olur sonucu güzel olur
Neden umudun yok canımCiddi miii çok sevindim benim daha sonucum çıkmadı dilüasyon şeklinde baktırdım uzun sürecek bakalım umudum yok ama sana çok sevindim maşallah diyelim artarak gider inş
Benimde bugün sonucum çıktı maalesef negatif 0.59 çıktı kısmet diyelim artık yapacak bişey yok nasipte yoksa yapacak bişey de yoktur biraz toparlanıp tekrar tedavi yöntemlerine bakacağım artık dilerim inş herkes birgün mutlu sonuçlara varır
7. Günüm bugün ama içimde baştan beri bir umutsuzluk var olmadı diye kendimi ve psikolojimi bozmamaya çalışıyorum biraz maddi olarak kendimi toplayıp tekrar gideceğim artık dondurulmuşum bile olmadı dondurmuş embriyo bile kalmadı tek embriyo kurtarabildiler yani çok yönden negatiftim zaten sonucun böyle çıkacağı beni şaşırtmadı ama hayırlısı olsun Allah ın bildiği vardır diyorum artıkNeden umudun yok canım
Hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda kavuşursun kalbim seninle7. Günüm bugün ama içimde baştan beri bir umutsuzluk var olmadı diye kendimi ve psikolojimi bozmamaya çalışıyorum biraz maddi olarak kendimi toplayıp tekrar gideceğim artık dondurulmuşum bile olmadı dondurmuş embriyo bile kalmadı tek embriyo kurtarabildiler yani çok yönden negatiftim zaten sonucun böyle çıkacağı beni şaşırtmadı ama hayırlısı olsun Allah ın bildiği vardır diyorum artık
Kaçıncı gündü bugün acaba artar belki değer tamamende negatif deği gibiBenim negatif kızlar çok üzgünüm, 8,32 çıktı sonucum
Sonuç çıktı mı acabaHiç bir belirti yok aksine çok olumlu da hissetmiyorum kendimi tamamen negatife hazırladım ama işte o kadar çok emek veriyoruz ki ne kadar hazırladık desekte güzel haber almak için onca ilaca ve psikolojik yıpranmaya katlanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?