2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Dilerim en yakın zamanda güzel haberi alırsın

Sanıyorum pozitif ama şoktayım diliyorum ki sağlıklıdır her şey olması gerektiği gibi olur hepimiz güzel haberler alırız

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Buradan pozitif haberler alınca öyle mutlu oluyorum ki
Hem ne güzel eşinizin vetosunu yemeden testinizi oldunuz

Tşk ederim ama 5. Gün embriyosu hiç olmazsa 10 15 20 Li bir rakam gelseydi umudum olurdu 5 üstü bile olabilirdi ama 0.59 demek kesinlikle yok demek benim umudum kalmadı
Çok klişe olacak belki ama hakkinizda hayirlisi neyse o olsun. Ben hep dua ederken saglikli hayirli diye dua ediyorum. Sizin icin demek ki daha güzel zaman bekleniyor insallah

Ama istahim eskisi gibi degil. Benim hic umudum yok. Zaten orta kaliteli embriyoydular. Sizin kacinci gun embriyosu
2 tane 5.gün embriyosu kaliteleri çok güzel dediler ama nedense bende umutsuzum aslında tüm süreç sorunsuz ilerledi kenarda dondurulmuş 18 tane 5.gün embriyom daha var ama umut yok bende şuan hiç belirtide yok

2 tane 5.gün embriyosu kaliteleri çok güzel dediler ama nedense bende umutsuzum aslında tüm süreç sorunsuz ilerledi kenarda dondurulmuş 18 tane 5.gün embriyom daha var ama umut yok bende şuan hiç belirtide yok
Embriyo kalitesi cok onemli degil diyorlar olsun insallah hayirlisiyla olur

Kasik ve bacak agrisi bende de. Halsiz ya da uykusuz hissetmiyorum zaten heo evdeyim cogunlukla uzaniyorum tam tersi uyumak istiyorum kk da gezmekten uyuyasim gelmiyor kanama bende de hic olmadi, dun biraz sari kahve azcik lekelenme vardi o kadar. Umuyorum tutunmustur hepimize Aslinda implantasyon bugun tamamlaniyor bizim icin. 6. gunden itibaren fetus olacak kendileri
Kızlar sonucum 8. Gün beta hcg testim 200 çıktı
Coookk tebrikler, stres yapmana degmedi, iyi ki de degmedi saglikla ilerlesin insallah

Selam Kizlar bende ilk ikizlerim tup bebek aslinda size bir nepsede olsa umut vermek icin yazmak istedim coksukur ikizlerden sonra tekarr denedik olmadi ve ikizlerden 1 bucuk sene sonra kendiliginden hamile kaldim ve suan 3 aylik bebegim dogdu o bana umut oldu insallah rabbim sizlerede hakkinizda hayirlisini verir 12 yildan sonra umutuma kavustim

Embriyo kalitesi cok onemli degil diyorlar olsun insallah hayirlisiyla olur
Gercekten olursa hicbiseye bakmiyo benim ikizlerden biride gelisimi azdi nerdeyse gel aldiralim denildi hep kanamalar felan suan 2 yasinda yerinde durmuyo icinizi rahat tutun insallah hayirlisiyla tutar rabbim buyuk olderse oluverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…