- 7 Ekim 2019
- 355
- 394
- 33
- 30
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.081
Benimde 6.günüm bende sizin gibiyim hiç belirtim yok 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti sizin durum nasıl acaba ?Benimde bugun 6. Gunum hicbir sey hissetniyorum kesin olmadi diyorum
Doktor iki gün sonra tekrarla dedi çok bişey beklemiyorum açıkçası, dilerim artık güzel haberler alırız sizlerdenKaçıncı gündü bugün acaba artar belki değer tamamende negatif deği gibi
Dilerim en yakın zamanda güzel haberi alırsınBenimde bugün sonucum çıktı maalesef negatif 0.59 çıktı kısmet diyelim artık yapacak bişey yok nasipte yoksa yapacak bişey de yoktur biraz toparlanıp tekrar tedavi yöntemlerine bakacağım artık dilerim inş herkes birgün mutlu sonuçlara varır
Allahtan umut kesilmez canın hepimiz için hayırlısı olsunDoktor iki gün sonra tekrarla dedi çok bişey beklemiyorum açıkçası, dilerim artık güzel haberler alırız sizlerden
Hayırlı olsun, çok güzelKızlar sonucum 8. Gün beta hcg testim 200 çıktı
Acıbademdeydim
Benim 3. Gun embriyosu 2 taane , hicbir belirtim yok arada karnimin altina agri giriyor o kadar ilk 4 gun cok yemek yiyordum o da kesildiBenimde 6.günüm bende sizin gibiyim hiç belirtim yok 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti sizin durum nasıl acaba ?
Sanıyorum pozitif ama şoktayımdiliyorum ki sağlıklıdır her şey olması gerektiği gibi olur hepimiz güzel haberler alırız
Hayirli olsunAcıbademdeydim
Tşk ederim ama 5. Gün embriyosu hiç olmazsa 10 15 20 Li bir rakam gelseydi umudum olurdu 5 üstü bile olabilirdi ama 0.59 demek kesinlikle yok demek benim umudum kalmadıDilerim en yakın zamanda güzel haberi alırsın
Bi sonrası için bol sabır ve umut lazım bize. İnşallah olacak.Tşk ederim ama 5. Gün embriyosu hiç olmazsa 10 15 20 Li bir rakam gelseydi umudum olurdu 5 üstü bile olabilirdi ama 0.59 demek kesinlikle yok demek benim umudum kalmadı
Birebir aynı belirtiler umarım pozitif sonuç alırızBenim 3. Gun embriyosu 2 taane , hicbir belirtim yok arada karnimin altina agri giriyor o kadar ilk 4 gun cok yemek yiyordum o da kesildi
Harika haber canım hayırlı olsun katlanarak artsın inşallahKızlar sonucum 8. Gün beta hcg testim 200 çıktı
Çok klişe olacak belki ama hakkinizda hayirlisi neyse o olsun. Ben hep dua ederken saglikli hayirli diye dua ediyorum. Sizin icin demek ki daha güzel zaman bekleniyor insallahTşk ederim ama 5. Gün embriyosu hiç olmazsa 10 15 20 Li bir rakam gelseydi umudum olurdu 5 üstü bile olabilirdi ama 0.59 demek kesinlikle yok demek benim umudum kalmadı
Ama istahim eskisi gibi degil. Benim hic umudum yok. Zaten orta kaliteli embriyoydular. Sizin kacinci gun embriyosuBirebir aynı belirtiler umarım pozitif sonuç alırız
2 tane 5.gün embriyosu kaliteleri çok güzel dediler ama nedense bende umutsuzum aslında tüm süreç sorunsuz ilerledi kenarda dondurulmuş 18 tane 5.gün embriyom daha var ama umut yok bende şuan hiç belirtide yokAma istahim eskisi gibi degil. Benim hic umudum yok. Zaten orta kaliteli embriyoydular. Sizin kacinci gun embriyosu
Ne kadar çok yumurtan var canım yaşın kaç2 tane 5.gün embriyosu kaliteleri çok güzel dediler ama nedense bende umutsuzum aslında tüm süreç sorunsuz ilerledi kenarda dondurulmuş 18 tane 5.gün embriyom daha var ama umut yok bende şuan hiç belirtide yok
Embriyo kalitesi cok onemli degil diyorlar olsun insallah hayirlisiyla olur2 tane 5.gün embriyosu kaliteleri çok güzel dediler ama nedense bende umutsuzum aslında tüm süreç sorunsuz ilerledi kenarda dondurulmuş 18 tane 5.gün embriyom daha var ama umut yok bende şuan hiç belirtide yok
Kasik ve bacak agrisi bende de. Halsiz ya da uykusuz hissetmiyorum zaten heo evdeyim cogunlukla uzaniyorumMerhaba Kızlar, benim bugün transfer sonrası 5. Günüm. Çok fazla karın ve kasık ağrım var. Ayrıca acayip halsizim, çok uyuyorum. Ama bende hiç tutunma kanaması olmadı, sadece transferin 2. Günü yeşilimsi gibi çok yoğun bir akıntı oldum. Sizce bebeğim bana tutunmuş mudur
Coookk tebrikler, stres yapmana degmedi, iyi ki de degmediKızlar sonucum 8. Gün beta hcg testim 200 çıktı
Selam Kizlar bende ilk ikizlerim tup bebek aslinda size bir nepsede olsa umut vermek icin yazmak istedim coksukur ikizlerden sonra tekarr denedik olmadi ve ikizlerden 1 bucuk sene sonra kendiliginden hamile kaldim ve suan 3 aylik bebegim dogdu o bana umut oldu insallah rabbim sizlerede hakkinizda hayirlisini verir 12 yildan sonra umutuma kavustimKasik ve bacak agrisi bende de. Halsiz ya da uykusuz hissetmiyorum zaten heo evdeyim cogunlukla uzaniyorumtam tersi uyumak istiyorum kk da gezmekten uyuyasim gelmiyor kanama bende de hic olmadi, dun biraz sari kahve azcik lekelenme vardi o kadar. Umuyorum tutunmustur hepimize Aslinda implantasyon bugun tamamlaniyor bizim icin. 6. gunden itibaren fetus olacak kendileri
Coookk tebrikler, stres yapmana degmedi, iyi ki de degmedisaglikla ilerlesin insallah
Gercekten olursa hicbiseye bakmiyo benim ikizlerden biride gelisimi azdi nerdeyse gel aldiralim denildi hep kanamalar felan suan 2 yasinda yerinde durmuyo icinizi rahat tutun insallah hayirlisiyla tutar rabbim buyuk olderse oluverirEmbriyo kalitesi cok onemli degil diyorlar olsun insallah hayirlisiyla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?