- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.101
maşallah canım çok sevindimKızlar sonucum 8. Gün beta hcg testim 200 çıktı
Ya herkeste etkisi farklı, ben de evdeyim hep ve normalde gündüz uykusu yapamam, ama 2 günüdür günde 3-4 saat gündüz uyuyorum. Kafamı kaldıramıyorum, öyle bir ağırlık çöküyor kiKasik ve bacak agrisi bende de. Halsiz ya da uykusuz hissetmiyorum zaten heo evdeyim cogunlukla uzaniyorumtam tersi uyumak istiyorum kk da gezmekten uyuyasim gelmiyor kanama bende de hic olmadi, dun biraz sari kahve azcik lekelenme vardi o kadar. Umuyorum tutunmustur hepimize Aslinda implantasyon bugun tamamlaniyor bizim icin. 6. gunden itibaren fetus olacak kendileri
Coookk tebrikler, stres yapmana degmedi, iyi ki de degmedisaglikla ilerlesin insallah
Hayırlı olsunKızlar sonucum 8. Gün beta hcg testim 200 çıktı
Merhabalar, benimde 3aa tek koyulcak, siz oldunuzmu ?Kızlar merhaba transfer günüm bugün embriyom 4aa nasıl sizce tek koyulacak
Merhaba sanırım aynı gün transfer olmuşuz benim de 5.günüm bende de adet olucakmışım gibi agrı var karnımda kasıklarım da ara ara agrıyor inşallah bebişlerimiz bizimledirMerhaba Kızlar, benim bugün transfer sonrası 5. Günüm. Çok fazla karın ve kasık ağrım var. Ayrıca acayip halsizim, çok uyuyorum. Ama bende hiç tutunma kanaması olmadı, sadece transferin 2. Günü yeşilimsi gibi çok yoğun bir akıntı oldum. Sizce bebeğim bana tutunmuş mudur
Siz benden 1 gün sonra transfer olmuştunuz yanlış hatırlamıyorsam 7 Temmuz’daKasik ve bacak agrisi bende de. Halsiz ya da uykusuz hissetmiyorum zaten heo evdeyim cogunlukla uzaniyorumtam tersi uyumak istiyorum kk da gezmekten uyuyasim gelmiyor kanama bende de hic olmadi, dun biraz sari kahve azcik lekelenme vardi o kadar. Umuyorum tutunmustur hepimize Aslinda implantasyon bugun tamamlaniyor bizim icin. 6. gunden itibaren fetus olacak kendileri
Coookk tebrikler, stres yapmana degmedi, iyi ki de degmedisaglikla ilerlesin insallah
Evett. Benim dun yani 4. gun en siddetli oldu agrilarim su ana kadar. Dun her iki bacak, kasik ve karinda regl agrilari vardi. Bu sefer uyandim sanki gitmis gibiydiler ama sonra kasik agrisi ve hafif bacaga vurmasi tekrar basladi :) bakalim yarin nasil olacak.Siz benden 1 gün sonra transfer olmuştunuz yanlış hatırlamıyorsam 7 Temmuz’daBenim de düne kadar bacak ağrım vardı bügün geçti. İnşallah iyi sonuçlar alırız
Sizin yaşadıklarınızın birebir aynısını ben dün yaşadım, 2 bacağım da çok ağrıdı. Bugün geçti ağrım. Benim bir de göğüs hassasiyetim son 2 gündür çok yoğundu bugün o da hafifledi. Bilmiyorum ya ağrıların geçmesi iyi mi kötü mü acabaEvett. Benim dun yani 4. gun en siddetli oldu agrilarim su ana kadar. Dun her iki bacak, kasik ve karinda regl agrilari vardi. Bu sefer uyandim sanki gitmis gibiydiler ama sonra kasik agrisi ve hafif bacaga vurmasi tekrar basladi :) bakalim yarin nasil olacak.
Baska bir belirtiniz var mi peki? :)
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza alın inşallahSağlıkla artarak ilerlesin gözünüz aydın
Ben de bilmiyorum gercektenSizin yaşadıklarınızın birebir aynısını ben dün yaşadım, 2 bacağım da çok ağrıdı. Bugün geçti ağrım. Benim bir de göğüs hassasiyetim son 2 gündür çok yoğundu bugün o da hafifledi. Bilmiyorum ya ağrıların geçmesi iyi mi kötü mü acaba
İnşallahMerhaba sanırım aynı gün transfer olmuşuz benim de 5.günüm bende de adet olucakmışım gibi agrı var karnımda kasıklarım da ara ara agrıyor inşallah bebişlerimiz bizimledir
Natural siklusu kendinizi istediniz,gönlünüzce olsun herseyKızlar selam buralarda yerimi alayım 2 negatif transferim var mağlesef . Lütfen belirti aramayın kendinizde . Bacak karın ağrısı uyku halleri kasık ağrıları ( batmaları genelde iyidir ) hepsi progestandan 3/5 günlük embriyo çok fazla hissetmezsiniz biliyorum insan herşeyde sebeb arıyor transfer kafası . Aynısını 2 kez yaşadım ama hiç mi hiç belirtisi olmayanların hamile olduğunuda okudum . İnşallah herkese hayırlı sonuçlar versin allahbende perşembe günü doktora gideceğim rahim kalınlığı ölçülecek bu seferde natürel siklus yapıcağız . Sadece kortizon verecekler fazladan bakalım . Temmuz ayı içinde transfer olurum diye düşünüyorum .
27 canım yaşım polikistiğim ben ondan bu kadar fazla sigara içmeme rağmen tedavimde herşey yolunda gitti gerçi azalttım bayaNe kadar çok yumurtan var canım yaşın kaç
Bende dayanamadım içtim ama transferden sonra içmedim hiç27 canım yaşım polikistiğim ben ondan bu kadar fazla sigara içmeme rağmen tedavimde herşey yolunda gitti gerçi azalttım baya
Allah razı olsun . Hayır en son seferde naturel uygulandı . Almanyada tedavi oluyorum hormonlar düzenli olduğu için doğala en yakın olsun diye zorluyorlar . Rahim yumurtalık kendisi hamile kalmış gibi hissetsin istiyorlar. Birde türkiyede ilaçlı oldum negatif oldu 1 de burada naturel negatifim var bu 3 cü olacak .inşallah bu kez tutar.Natural siklusu kendinizi istediniz,gönlünüzce olsun hersey
Benim 21 Temmuz da normalde 3.gün embriyosu diye sanırım ama o güne kadar dayanamamİnşallahBen 18 temmuzda test verceğim, sen?
İnsallah gönlünüzdeki olurAllah razı olsun . Hayır en son seferde naturel uygulandı . Almanyada tedavi oluyorum hormonlar düzenli olduğu için doğala en yakın olsun diye zorluyorlar . Rahim yumurtalık kendisi hamile kalmış gibi hissetsin istiyorlar. Birde türkiyede ilaçlı oldum negatif oldu 1 de burada naturel negatifim var bu 3 cü olacak .inşallah bu kez tutar.
Ben transferden sonrada içtim 3-4 tane bakalım yarın test yaptırcam hiç belirtim yok ama hayırlısı diyorum genedeBende dayanamadım içtim ama transferden sonra içmedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?