2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Ya herkeste etkisi farklı, ben de evdeyim hep ve normalde gündüz uykusu yapamam, ama 2 günüdür günde 3-4 saat gündüz uyuyorum. Kafamı kaldıramıyorum, öyle bir ağırlık çöküyor ki İnşallah tutunduğu içindir bunlar Evet yarından itibaren büyümeye başlayacak ve kana HCG yayılacak, İnşallah tutunmuşlardır bize ve büyümeye başlarlar

Kızlar benimde 3. Günüm hiç vakit geçmiyor. Ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor ilaçlardan sanırım. Genelde yatıyorum ama kalkıp salata falan yaptım yavaş yavaş öyle

Merhaba sanırım aynı gün transfer olmuşuz benim de 5.günüm bende de adet olucakmışım gibi agrı var karnımda kasıklarım da ara ara agrıyor inşallah bebişlerimiz bizimledir

Siz benden 1 gün sonra transfer olmuştunuz yanlış hatırlamıyorsam 7 Temmuz’da Benim de düne kadar bacak ağrım vardı bügün geçti. İnşallah iyi sonuçlar alırız

Siz benden 1 gün sonra transfer olmuştunuz yanlış hatırlamıyorsam 7 Temmuz’da Benim de düne kadar bacak ağrım vardı bügün geçti. İnşallah iyi sonuçlar alırız
Evett. Benim dun yani 4. gun en siddetli oldu agrilarim su ana kadar. Dun her iki bacak, kasik ve karinda regl agrilari vardi. Bu sefer uyandim sanki gitmis gibiydiler ama sonra kasik agrisi ve hafif bacaga vurmasi tekrar basladi :) bakalim yarin nasil olacak.
Baska bir belirtiniz var mi peki? :)

Sizin yaşadıklarınızın birebir aynısını ben dün yaşadım, 2 bacağım da çok ağrıdı. Bugün geçti ağrım. Benim bir de göğüs hassasiyetim son 2 gündür çok yoğundu bugün o da hafifledi. Bilmiyorum ya ağrıların geçmesi iyi mi kötü mü acaba

Kızlar selam buralarda yerimi alayım 2 negatif transferim var mağlesef . Lütfen belirti aramayın kendinizde . Bacak karın ağrısı uyku halleri kasık ağrıları ( batmaları genelde iyidir ) hepsi progestandan 3/5 günlük embriyo çok fazla hissetmezsiniz biliyorum insan herşeyde sebeb arıyor transfer kafası . Aynısını 2 kez yaşadım ama hiç mi hiç belirtisi olmayanların hamile olduğunuda okudum . İnşallah herkese hayırlı sonuçlar versin allah bende perşembe günü doktora gideceğim rahim kalınlığı ölçülecek bu seferde natürel siklus yapıcağız . Sadece kortizon verecekler fazladan bakalım . Temmuz ayı içinde transfer olurum diye düşünüyorum .

Ben de bilmiyorum gercekten hayirlisi olsun diyip sabirla beklemekten baska yapacak cok birseyimiz yok. Guzel dusunelim guzel olsun en onemlisi bu bence

Natural siklusu kendinizi istediniz,gönlünüzce olsun hersey

Natural siklusu kendinizi istediniz,gönlünüzce olsun hersey
Allah razı olsun . Hayır en son seferde naturel uygulandı . Almanyada tedavi oluyorum hormonlar düzenli olduğu için doğala en yakın olsun diye zorluyorlar . Rahim yumurtalık kendisi hamile kalmış gibi hissetsin istiyorlar. Birde türkiyede ilaçlı oldum negatif oldu 1 de burada naturel negatifim var bu 3 cü olacak .inşallah bu kez tutar.

İnsallah gönlünüzdeki olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…