- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.121
Maveracim transfer oldu mu, nasilsin?=) nasipse yarın transfer olcak sanırım kuzu
Tabi gönlüm hepsinin kalmasından yana ama
Yarına transfer edilebilecek bana deneme şansı vericek kadar kalsada razıyım=)
Bi tane olsun bizim olsunsonra bize can olsunn
Senide takipteyim
İnsallah güzel haberler veririzz
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyorumBen transferden sonrada içtim 3-4 tane bakalım yarın test yaptırcam hiç belirtim yok ama hayırlısı diyorum genede
Umarım canım hepimizin gönlüne göre olurHayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyorum
İnşallahhBenim 21 Temmuz da normalde 3.gün embriyosu diye sanırım ama o güne kadar dayanamamİnşallah güzel pozitifleri alırız hepimiz
Niye üzgünsün canım çok güzel haber transfer demek bebişlerimize kavuşmak demekKizlar dun kontrole gittim ilk dondurulmuş transfer olcak ama 2 gündür çok stresli ve üzgünüm transferi ertelesem mi bu durum sonucumu etkiler mi
Ailevi sorunlar yüzünden çok stres ge sinir oldumNiye üzgünsün canım çok güzel haber transfer demek bebişlerimize kavuşmak demek
Anladım aşılmayacak şeyler değildir her ailede oluyor sorunlar sıkma canını hep bebeğine kavuşacağını aklına getirAilevi sorunlar yüzünden çok stres ge sinir oldum
Histereskopi neden yapildi?Hayırlı olsun. Bende temmuzda 3 denemeye başlayacağım kısmetse histeroskopi yapıldı. Yasmin kullanıyorum şuan o bitince gideceğim. Hakkımızda hayırlısı
Transferden önce banada yapılmıştı doktorum rahimde herhangi bişey var mı transfer öncesi görüp garantı altına almak istemiştiHistereskopi neden yapildi?
Bende 2 temmuzda oldum, dün dayanamadım kan testi yaptım pozitif çıktı yarın tekrar kan testi yapacağım inşallah yükselir2 temmuzdu canım. İnşallah güzel olur sonuç
Benim de lekeleme oldu kahverengi sonra da pembe rengi tabi ki insan endişe ediyor ama kan testim pozitif inşallah sağlıklı devam eder ve değerlerim yükselirDoktorunuza mutlaka danışın ama yerleşme kanaması da olabilir ki inşallah öyledirİlk tüp bebek denememde sık sık kahverengi lekelenme ardından da pembe lekelenme olmuştu ve pozitifti sonucum
Aynı gün transfer olduk inşallah güzel sonuçları alırsın2 temmuzdu canım. İnşallah güzel olur sonuç
Bende 2 temmuzda oldum, dün dayanamadım kan testi yaptım pozitif çıktı yarın tekrar kan testi yapacağım inşallah yükselir
Çok sevindim hayırlı olsun peki değeriniz kaç cıktı benim de transfer 2 temmuz bugun test günümBende 2 temmuzda oldum, dün dayanamadım kan testi yaptım pozitif çıktı yarın tekrar kan testi yapacağım inşallah yükselir
Merhaba siz tranfers oldunuz mu benim de 3bbBenim sadece 1 tane 5.gün 3bb dondurulmuş embriyom var.Her şey nasip,ben de başta çok üzüldüm ama kısmetse eğer 5aa değil 2bc bile tutar
49,53Çok sevindim hayırlı olsun peki değeriniz kaç cıktı benim de transfer 2 temmuz bugun test günüm
Sizin durumunuz nasıl test yaptınız mı acabaÇok sevindim hayırlı olsun peki değeriniz kaç cıktı benim de transfer 2 temmuz bugun test günüm
Sizin durumunuz nasıl test yaptınız mıÇok sevindim hayırlı olsun peki değeriniz kaç cıktı benim de transfer 2 temmuz bugun test günüm
Hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninleÇok sevindim hayırlı olsun peki değeriniz kaç cıktı benim de transfer 2 temmuz bugun test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?