2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

canımm sonucun çıktı mı

Kizlar dun kontrole gittim ilk dondurulmuş transfer olcak ama 2 gündür çok stresli ve üzgünüm transferi ertelesem mi bu durum sonucumu etkiler mi

Transferini etkileyeceğini hissediyorsan erteleyebilirsin bence, sonuçta embriyolar güvende bekliyorlar annelerini.
Ertelemek daha gerginlik sebebi olacaksa da önceliği transferine verip diğer olanı biteni görmezden geleceksin yapabilirsen

Çıktı canımm maalesef negatif
canım benim herşeyin hayırlısı, seni çok çok iyi anlıyorum inanki benim ilk transferim negatifti, 2.3. düşük oldu inan ilk negatif görmek daha az can yakıyor... herşeyi araştır bütün tahlilleri yaptır. bazen doktorlar atlayabiliyor. ve lütfen üzülme

Kizlar, benim bugun 6. gunum. Bugune kadar olan gogus dolgunlugum neredeyse gecmis bugun, icleri bosalmis. Karnimdaki siskinlik de azalmis ve hatta kasik bacak agrilarim da yok denecek gibi. Ne oldu boyle, bir anda hersey gecti?! Sadece sabah yine midem kazinarak uyandim…

Sağol canım benimde bu 2. Transfer ve 2. Negatif oldu bundan çok umutluyduk

Yaaa çok üzüldüm çok pozitif hissetmiştim. Hep hayırlısıysa olsun diye dua ediyoruz, demek ki böylesi daha hayırlıymış diyelim. Biliyorum avutmak gibi geliyor ama
Kocaman sarılıyorum tüm kalbimle
Sağol canım , hayırlısı böyleymiş ne yapalım kalan 3 embriyo kaldı yeniden deneyeceğiz kısmet artık.

Sağol canım benimde bu 2. Transfer ve 2. Negatif oldu bundan çok umutluyduk
Canım benim 5 denemem ve ikinci ayda düşük yaptığıma rağmen umudumu kayıp etmedim sakın böyle düşünme vitaminlerini eksiltme ve psikolojini yüksek tut inşallah biraz kendini toparladıktan sonra bir daha denersin ve pozitif olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…