- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.141
Ben 10unda test yaptım 92 cıkmıştı biraz sonra tekrar test yapcamSizin durumunuz nasıl test yaptınız mı acaba
canımm sonucun çıktı mıSenden 1 gün önce 13 temmuzSon güne kadar bekleyeceğiz hayırlısıyla inş. Aynen bende öyle ya çok güzel bir duygudur tahminim Allah bize de bu duyguları yaşatsın inş. transfer bitti gösterdiler iki tane minicik beyaz diye o zaman bile duygulandım insan bir garip oluyor hele birde pozitif alıp önce kese sonra kalp atışları duyarsak inş. ne mutlu bize
Günaydın canım, güzel haberlerini bekliyoruzSlm cnm yok günümde yapacağız eşime sözüm varmalum tatil geziyoruz dinleniyorum vs öyle geçiyor işte az kaldı
Kizlar dun kontrole gittim ilk dondurulmuş transfer olcak ama 2 gündür çok stresli ve üzgünüm transferi ertelesem mi bu durum sonucumu etkiler mi
Çıktı canımm maalesef negatifcanımm sonucun çıktı mı
Çıktı canımm maalesef negatif
Canim selam, senin kacinci gunlerde lekelenmeler oldu?Benim de lekeleme oldu kahverengi sonra da pembe rengi tabi ki insan endişe ediyor ama kan testim pozitif inşallah sağlıklı devam eder ve değerlerim yükselir
Cok uzuldumÇıktı canımm maalesef negatif
canım benim herşeyin hayırlısı, seni çok çok iyi anlıyorum inanki benim ilk transferim negatifti, 2.3. düşük oldu inan ilk negatif görmek daha az can yakıyor... herşeyi araştır bütün tahlilleri yaptır. bazen doktorlar atlayabiliyor. ve lütfen üzülmeÇıktı canımm maalesef negatif
10 uncu gün canımCanim selam, senin kacinci gunlerde lekelenmeler oldu?
Çok geçmiş olsun üzülmemek elde değil ama inşallah bir daha ki sefere sevinirsin sakın pes etme dallarını eksiltmeÇıktı canımm maalesef negatif
Inşallah güzel haberlerinizi alırız dualarım sizinle allah hepimizin yüzünü güldürürGünaydın canım, güzel haberlerini bekliyoruzsen teste ben transfere bugün
Sağol canım benimde bu 2. Transfer ve 2. Negatif oldu bundan çok umutluydukcanım benim herşeyin hayırlısı, seni çok çok iyi anlıyorum inanki benim ilk transferim negatifti, 2.3. düşük oldu inan ilk negatif görmek daha az can yakıyor... herşeyi araştır bütün tahlilleri yaptır. bazen doktorlar atlayabiliyor. ve lütfen üzülme
YaMaveracim transfer oldu mu, nasilsin?
Sağol canım , hayırlısı böyleymiş ne yapalımYaaaçok üzüldüm çok pozitif hissetmiştim. Hep hayırlısıysa olsun diye dua ediyoruz, demek ki böylesi daha hayırlıymış diyelim. Biliyorum avutmak gibi geliyor ama
Kocaman sarılıyorum tüm kalbimle
Bugün 11 de kuzu=)
bilmem mi biliyorum o duyguları, ama asla pes etme yenilmeSağol canım benimde bu 2. Transfer ve 2. Negatif oldu bundan çok umutluyduk
Canım benim 5 denemem ve ikinci ayda düşük yaptığıma rağmen umudumu kayıp etmedim sakın böyle düşünme vitaminlerini eksiltme ve psikolojini yüksek tut inşallah biraz kendini toparladıktan sonra bir daha denersin ve pozitif olur inşallahSağol canım benimde bu 2. Transfer ve 2. Negatif oldu bundan çok umutluyduk
Öyle canım kalan embriyolarla tekrar deneyeceğiz inşbilmem mi biliyorum o duyguları, ama asla pes etme yenilme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?