2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Merhaba Dostlar. Günlerdir sizi sessiz sakin takip edip içimi ferahlatmaya çalışıyordum. ç Pandemiden önce hem kontrol hem de var olduğunu düşündüğüm çikolata kistlerim için Ankara'da tvlere çıkan meşhur bir doktora gitmiştim. Maalesef çok az ilgilenildim ve yapmam gerekenler hiç söylenmedi. Pandemi de çıkınca üstüne yattım. Sonra geçen yaz bir arkadaşımın tavsiyesi ile başka bir doktora gittim.
Daha önce sana hemen bebek yapmanı söylemediler mi dedi yıkıldım tabi biz pandemi falan diye öteliyordık. 6 ay falan doğal döngüde bekledik. Olmayınca rahim filmi vs ilerledik ve tüplerin tıkalı olunca direkt tüp bebeğe yöneldik. Ocak Şubat aylarında opu ve 1 tane 2. Kalite taze transferim yapıldı. Doktorum demişti ama bunda şansımız düşük beklentiye girme diye. Dediği gibi de oldu. Çrş transfer oldum CMT gece kanama oldu iğne fln kar etmedi kıpırdadıkça kanama oldu ve test bile yaptırmadım. Adetten Sonra kistlerim baskılamak için için uzun protokol izlendi.
Rahim kalınlaşması çok iyi, emriyo çözüldü ve çok iyi her şey yolunda %75le gidiyoruz dedi hem embriyolog hem doktorum. 1 temmuzda da 1. Kalite tek embriyo transferimiz yapıldı.
Günlük 3 Estrofem ve 3 progestan 3günde bir de proluton oldum. Tam regl agrısı gibi kasık ve bel ağrım oldu ama iğneler kanamayı önledi sanırım. 8 günde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Umudum gitti tabi. Bu sabah da HCG test verdim ve maalesef 0.6 çıktı. Doktorum 4 gün sonra bi test daha alalım ilaçlara devam dedi ama bu kadar da yazdığıma göre hiç gücüm kalmadı sanırım. Bir tane daha donmuş 1. Kalite embriyomuz var zaten 3 taneciktiler. Umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız dualarım sizinle

Çikolata kistlerin hala var mı??

Bence panik yapmayın, test gününüzü bekleyin. Belirtilerinizin kaynağı belli değil ki, yok olmalarını anlamlandırabilelim. Söylemesi kolay, uygulaması zor biliyorum ama olumlu düşünün

Kötü düşünme, belki tutundu ve gelişmeye başladı. Daha 4 gün var, belki de yarın yine ağrın olacak. Benim de 4. Gün öyle oldu, dün yine ağrılarım başladı ve göğüslerim şişti. Dinlen biraz ve pozitif düşün

Kizlar bugun benim 7. Gunum. Hic bir sey hissetmiyorum. 3. Gun embriyosu. Yarin erken gebelik testi yapsam cikarmi sizce. Cuma gunu 9. Gunum olcak test vercem. Normalde pazar test gunum

Baskıladılar transfer öncesi ilaç tedavisi ile.
Şimdi ne yapacağız hiç bilmiyorum

Her şeyden önce pozitif düşünün çok etkiliyor kesinlikle test gününüzü bekleyin ve inşallah güzel sonuçları alırsın

Kızlar, 5.gün embriyosu ve bugün 9.gün test verip vermemekte çok kararsızım. Yerleşme kanaması da olmadım. Sadece ayakta kalınca kasık ağrım oluyor. Arada da batma. İnşallah gebeyimdir.
Yerleşme kanaması mutlaka olacak diye birşey yok canım. İstersen evde bir idrar testi yap, pozitif düşün

Kızlar, 5.gün embriyosu ve bugün 9.gün test verip vermemekte çok kararsızım. Yerleşme kanaması da olmadım. Sadece ayakta kalınca kasık ağrım oluyor. Arada da batma. İnşallah gebeyimdir.
Merhaba bence gebesin ama test gününe kadar bekle ki HCG değerin iyi bir noktaya ulaşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…