- 8 Temmuz 2022
- 85
- 101
- 8
- 45
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.161
Bugün 11 de kuzu=)
Suan hastanedeyimmmm
Heyecanlıyım
Hadi cok guzel gecsin insallahBugün 11 de kuzu=)
Suan hastanedeyimmmm
Heyecanlıyım
İnsallahhhHadi cok guzel gecsin insallah
Eh heyecan normal, olacak o kadar
Inşallah hepimiz güzel sonuçları burda paylaşacağızİnsallahhh
Önce senden sonrada benden şöyle ballı kaymaklı haberler alırız insallah
Çikolata kistlerin hala var mı??Merhaba Dostlar. Günlerdir sizi sessiz sakin takip edip içimi ferahlatmaya çalışıyordum. ç Pandemiden önce hem kontrol hem de var olduğunu düşündüğüm çikolata kistlerim için Ankara'da tvlere çıkan meşhur bir doktora gitmiştim. Maalesef çok az ilgilenildim ve yapmam gerekenler hiç söylenmedi. Pandemi de çıkınca üstüne yattım. Sonra geçen yaz bir arkadaşımın tavsiyesi ile başka bir doktora gittim.
Daha önce sana hemen bebek yapmanı söylemediler mi dedi yıkıldım tabibiz pandemi falan diye öteliyordık. 6 ay falan doğal döngüde bekledik. Olmayınca rahim filmi vs ilerledik ve tüplerin tıkalı olunca direkt tüp bebeğe yöneldik. Ocak Şubat aylarında opu ve 1 tane 2. Kalite taze transferim yapıldı. Doktorum demişti ama bunda şansımız düşük beklentiye girme diye. Dediği gibi de oldu. Çrş transfer oldum CMT gece kanama oldu iğne fln kar etmedi kıpırdadıkça kanama oldu ve test bile yaptırmadım. Adetten Sonra kistlerim baskılamak için için uzun protokol izlendi.
Rahim kalınlaşması çok iyi, emriyo çözüldü ve çok iyi her şey yolunda %75le gidiyoruz dedi hem embriyolog hem doktorum. 1 temmuzda da 1. Kalite tek embriyo transferimiz yapıldı.
Günlük 3 Estrofem ve 3 progestan 3günde bir de proluton oldum. Tam regl agrısı gibi kasık ve bel ağrım oldu ama iğneler kanamayı önledi sanırım. 8 günde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Umudum gitti tabi. Bu sabah da HCG test verdim ve maalesef 0.6 çıktı. Doktorum 4 gün sonra bi test daha alalım ilaçlara devam dedi ama bu kadar da yazdığıma göre hiç gücüm kalmadı sanırım. Bir tane daha donmuş 1. Kalite embriyomuz var zaten 3 taneciktiler. Umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız dualarım sizinle
Ya da daha doğrusu transfer yaptığında ne durumdaydın?Çikolata kistlerin hala var mı??
Canım ben senden cok umutluydum ya çok üzüldüm insallh bir daha ki sefere tutarÇıktı canımm maalesef negatif
Kizlar, benim bugun 6. gunum. Bugune kadar olan gogus dolgunlugum neredeyse gecmis bugun, icleri bosalmis. Karnimdaki siskinlik de azalmis ve hatta kasik bacak agrilarim da yok denecek gibi. Ne oldu boyle, bir anda hersey gecti?!Sadece sabah yine midem kazinarak uyandim…
Kötü düşünme, belki tutundu ve gelişmeye başladı. Daha 4 gün var, belki de yarın yine ağrın olacak. Benim de 4. Gün öyle oldu, dün yine ağrılarım başladı ve göğüslerim şişti. Dinlen biraz ve pozitif düşünKizlar, benim bugun 6. gunum. Bugune kadar olan gogus dolgunlugum neredeyse gecmis bugun, icleri bosalmis. Karnimdaki siskinlik de azalmis ve hatta kasik bacak agrilarim da yok denecek gibi. Ne oldu boyle, bir anda hersey gecti?!Sadece sabah yine midem kazinarak uyandim…
Geçmiş olsun canım, çok üzüldüm. Sen kendini bırakma sakın, dondurulmuşlarla yola devamÇıktı canımm maalesef negatif
Baskıladılar transfer öncesi ilaç tedavisi ile.
Şimdi ne yapacağız hiç bilmiyorum
Her şeyden önce pozitif düşünün çok etkiliyor kesinlikle test gününüzü bekleyin ve inşallah güzel sonuçları alırsınKötü düşünme, belki tutundu ve gelişmeye başladı. Daha 4 gün var, belki de yarın yine ağrın olacak. Benim de 4. Gün öyle oldu, dün yine ağrılarım başladı ve göğüslerim şişti. Dinlen biraz ve pozitif düşün
Yerleşme kanaması mutlaka olacak diye birşey yok canım. İstersen evde bir idrar testi yap, pozitif düşünKızlar, 5.gün embriyosu ve bugün 9.gün test verip vermemekte çok kararsızım. Yerleşme kanaması da olmadım. Sadece ayakta kalınca kasık ağrım oluyor. Arada da batma. İnşallah gebeyimdir.
Merhaba bence gebesinKızlar, 5.gün embriyosu ve bugün 9.gün test verip vermemekte çok kararsızım. Yerleşme kanaması da olmadım. Sadece ayakta kalınca kasık ağrım oluyor. Arada da batma. İnşallah gebeyimdir.
İnşallah öyledirMerhaba bence gebesinama test gününe kadar bekle ki HCG değerin iyi bir noktaya ulaşsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?