- 17 Haziran 2022
- 19
- 27
- 3
- 33
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.261
Sizde bahçecide mi oldunuz, eşiniz ameliyat oldu mu acaba benim eşim 6ay ilaç kullandı sonrasında biraz düzelmiş dedi ameliyat olmadan denedik.Canım benimde eşimin spermlerde sıkıntı vardı bekliyoruz bakalım
Yok olmadı morfoloji 2ydi doktor eşimle ilgili hiçbir şey istemediSizde bahçecide mi oldunuz, eşiniz ameliyat oldu mu acaba benim eşim 6ay ilaç kullandı sonrasında biraz düzelmiş dedi ameliyat olmadan denedik.
Maşallah canım tebriklerKızlar yarın kan verme günüm geldi idrar testi yaptım bugun bakın bakalım uğurlu gelsin inşallah Eki Görüntüle 3097034
Âmin canım âmin ❤Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım, tebriklerKızlar yarın kan verme günüm geldi idrar testi yaptım bugun bakın bakalım uğurlu gelsin inşallah Eki Görüntüle 3097034
Maalesef ,negatifle sonuçlandıMerhaba siz tranfers oldunuz mu benim de 3bb
Yaaa harika haber maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar merhaba, ben de 9. Günümde test verdim. 92 çıktı sonuç.Biraz düşük gibi hissetsem de doktorumla konuştum her şey iyi dedi, 4 gün sonra vermemi istedi. Umarım sağlıkla devam eder, umarım bu yolda herkes kolaylıkla pozitifi görür ve sağlıkla kucağına alır.
5. Gün donmuş tek embriyo 4 Temmuz transferi
İnşallah pozitiftir canım hayırlı olsun çok güzel gözüküyor maşallahKızlar transfer sonrası 7.günüm pozitifi gördüm kan verdim dua edin o da pozitif olsun
Eki Görüntüle 3097003
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinÇıktı canım 289 en son 3 gün önce 92ydi
Teşekkür ederim canım yarın kan vereceğimHayırlı olsun canım, tebrikler
Hayır canım 1 adet 2.gün embriyosuMaşallah canım tebrikler5. Gün embriyosu mu
Evet canım 2 tane 5.gün embriyosuyduMaşallah canım tebrikler5. Gün embriyosu mu
Teşekkür ederim 7.gün kan sonucum 186 çıktı hepimizin muradını versin rabbimİnşallah pozitiftir canım hayırlı olsun çok güzel gözüküyor maşallah
Bende bahçecide Betül hocaya gidiyorum Betül Dündar Bursa şubesi gerçekten çok kaliteli çok yürekten bi doktor onunla pozitifi gördüm gitmek isterseniz kesinlikle tavsiye ederimKızlar benim transfer 5 temmuzdu tek embriyom kalmıştı 5.gün. Bugün test yaptım sonucum negatif çıktı ama 0.1den daha küçükmü diyor. Yani hiç mi tutunmamış. Anlayan yorumlayabilir mi lütfen birde erkek infertilitesi %100 morfoloji bozuktu. Doktor önerebilecek olan var mı? (Bahçecide yaptırmıştım bu denemeyi Altunizade)Eki Görüntüle 3097030
Hayırlı olsun canım çok güzel çıkmış inşallah kan da görürsün pozitifiKızlar yarın kan verme günüm geldi idrar testi yaptım bugun bakın bakalım uğurlu gelsin inşallah Eki Görüntüle 3097034
Çok güzel amin inşallah canımTeşekkür ederim 7.gün kan sonucum 186 çıktı hepimizin muradını versin rabbim
Çok iyi canım tebriklerHayır canım 1 adet 2.gün embriyosu
Benim de 3.gün embriyosu canım transferim 7 Temmuz test günün ne zamanYaaa cok sevindim canim seninle ayni gunduk ama benim 3. Gun embriyosuydu senin 5. Gun. Bu erken gebelik testimi
Evet kasık bel agrısı bas dönmesi göğüs ucu hassasiyeti varÇok iyi canım tebriklerBelirtin var mı
İnşallahHayırlı olsun canım çok güzel çıkmış inşallah kan da görürsün pozitifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?