- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.241
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah kan sonucum 186 çıktı
Hadi Allah tamamina erdirsin insallah, saglikla kucagina alRabbim yüzünü güldürsün inşallah kan sonucum 186 çıktı
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına almaya nasib eylesin inşallahRabbim yüzünü güldürsün inşallah kan sonucum 186 çıktı
Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına almaya nasib eylesin inşallah
Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tebrik ederim canımÇıktı canım 289 en son 3 gün önce 92ydi
Gözün aydın canım benimRabbim yüzünü güldürsün inşallah kan sonucum 186 çıktı
Tebrik ederimKızlar merhaba, ben de 9. Günümde test verdim. 92 çıktı sonuç.Biraz düşük gibi hissetsem de doktorumla konuştum her şey iyi dedi, 4 gün sonra vermemi istedi. Umarım sağlıkla devam eder, umarım bu yolda herkes kolaylıkla pozitifi görür ve sağlıkla kucağına alır.
5. Gün donmuş tek embriyo 4 Temmuz transferi
Çok sağolun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHadi Allah tamamina erdirsin insallah, saglikla kucagina al
Amin Allah isteyen herkese versin inşallahTebrik ederimçok sevindim sağlıkla devam edip sağlıkla kucağına almak nasip olsun isteyen herkese en kısa zamanda nasip olsun
Kaçıncı günün canımKizlar bende de biraz once lekelenme basladi. Fitille de karismis beraber geliyorlar. Baya kirmiziya yakin yani. Kasikta da bir agirlik hissi ile agri var. Dunden cok farkli yani bugunku olanlar, umarim iyi seyler oluyordur
6. Gun bugun. Transfer 7 temmuzda olmustuKaçıncı günün canım
Canım bahçecideki hangi doktorda yaptırdınKızlar benim transfer 5 temmuzdu tek embriyom kalmıştı 5.gün. Bugün test yaptım sonucum negatif çıktı ama 0.1den daha küçükmü diyor. Yani hiç mi tutunmamış. Anlayan yorumlayabilir mi lütfen birde erkek infertilitesi %100 morfoloji bozuktu. Doktor önerebilecek olan var mı? (Bahçecide yaptırmıştım bu denemeyi Altunizade)Eki Görüntüle 3097030
Cem Çelik ve Bülent Erol ama umduğumu bulamadım sonucum negatif. Erkek faktörlü olduğu için tekrar aynı yere de pek gitmek istemiyorum. Bilmiyorum ne yapacağımıCanım bahçecideki hangi doktorda yaptırdın
Canım benimde eşimin spermlerde sıkıntı vardı bekliyoruz bakalımCem Çelik ve Bülent Erol ama umduğumu bulamadım sonucum negatif. Erkek faktörlü olduğu için tekrar aynı yere de pek gitmek istemiyorum. Bilmiyorum ne yapacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?