2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Selam kızlar. Bende bugün adet oldum ve 1 yıl aradan sonra 3. Denemem için randevu aldım cumartesi günü ilk kontrolüme gideceğim. Korkuyorum çok son denememden sonra kilo aldım veremedim. Çalışmaya başladım herşey çok karışık nasıl olacak diye düşünmekten geriliyorum. Hepimizin bebişleri sımsıkı tutunsun inşallah

Tebrik ederim çok sevindim sağlıkla devam edip sağlıkla kucağına almak nasip olsun isteyen herkese en kısa zamanda nasip olsun

Kizlar bende de biraz once lekelenme basladi. Fitille de karismis beraber geliyorlar. Baya kirmiziya yakin yani. Kasikta da bir agirlik hissi ile agri var. Dunden cok farkli yani bugunku olanlar, umarim iyi seyler oluyordur

Kızlar benim transfer 5 temmuzdu tek embriyom kalmıştı 5.gün. Bugün test yaptım sonucum negatif çıktı ama 0.1den daha küçükmü diyor. Yani hiç mi tutunmamış. Anlayan yorumlayabilir mi lütfen birde erkek infertilitesi %100 morfoloji bozuktu. Doktor önerebilecek olan var mı? (Bahçecide yaptırmıştım bu denemeyi Altunizade)

Canım bahçecideki hangi doktorda yaptırdın

Merhaba arkadaslar benımde 7 temmuzda transferim oldu 5.gun 5aa ve 5ab olarak ıkı embriyo transferi oldu bugun 6.gunum bugune kadar kasık agrım sıddetlı ydı dun ve bugun sabah mıde bulantısı gıbı bırsey oldu bugun kasık agrım yok ama halsizim grip olmusum gıbı ve bugun ayaklarım usuyor 19 u test gunum bu belirtileri yasayan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…