- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.221
Hayırlı olsun canımEvet canım 2 taneydi canım Allah isteyen herkese nasip etsin önemli olan kan sonucu
Sağol canım benim rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım
Slm cnm bol şanslar çıktı mı sonucun ?Kan verdim sonucu bekliyorum bakalım sabırsızlanıyorum 2 3 saat dedler
Ben prografi sabah aksam aliyorum canim2 dozun herhangi bir yan etkisini gördün mü
Yaaa cok sevindim canim seninle ayni gunduk ama benim 3. Gun embriyosuydu senin 5. Gun. Bu erken gebelik testimiKızlar transfer sonrası 7.günüm pozitifi gördüm kan verdim dua edin o da pozitif olsun
Eki Görüntüle 3097003
Tebrikler, hayirli olsunKızlar merhaba, ben de 9. Günümde test verdim. 92 çıktı sonuç.Biraz düşük gibi hissetsem de doktorumla konuştum her şey iyi dedi, 4 gün sonra vermemi istedi. Umarım sağlıkla devam eder, umarım bu yolda herkes kolaylıkla pozitifi görür ve sağlıkla kucağına alır.
5. Gün donmuş tek embriyo 4 Temmuz transferi
Simdiden hayirli olsun, umarim cok guzel gecer transferinizBen prednol kullandım 5 gün ve bıraktım. Bugün transferim var
Oy masallahhKızlar transfer sonrası 7.günüm pozitifi gördüm kan verdim dua edin o da pozitif olsun
Eki Görüntüle 3097003
Harika, cok guzel yukselmis masallah, saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallahÇıktı canım 289 en son 3 gün önce 92ydi
22 temmuz canım günler geçmiyorTeşekkür ederim canım. Demekki doktor öyle uygun görmüş senin için. Ne zaman test günün
Merhaba canım, embriyo kaliteni biliyor musun? Bana 3AB transfer edildi o yüzden biraz endişeliyimKızlar merhaba, ben de 9. Günümde test verdim. 92 çıktı sonuç.Biraz düşük gibi hissetsem de doktorumla konuştum her şey iyi dedi, 4 gün sonra vermemi istedi. Umarım sağlıkla devam eder, umarım bu yolda herkes kolaylıkla pozitifi görür ve sağlıkla kucağına alır.
5. Gün donmuş tek embriyo 4 Temmuz transferi
İnşallah güzel haberler alırızBen prografi sabah aksam aliyorum canim
Çok sevindim canım hayırlı olsunÇıktı canım 289 en son 3 gün önce 92ydi
Çiftti canım tesekkür ederimÇok sevindim canım hayırlı olsunsenin tek miydi çift miydi
Bu erken gebelik testi mi?Kızlar transfer sonrası 7.günüm pozitifi gördüm kan verdim dua edin o da pozitif olsun
Eki Görüntüle 3097003
Sağol canım benim hayırlısı dedik artık demek ki hayırlısı bu diyecez sonuç ne olsa da. Çok mutlu oldum senin adına ve pozitif gören tüm herkese sağlıklı gebelik diliyorum sağlıklı bebişlerUmudunu kaybetme inşallah yükselir morelini yüksek tut en az her şey net değil 2 gün sonra tekrar kan testi yap ve inşallah yükselttiğini göreceksin
Çiftti canım tesekkür ederim
MaşallahKızlar transfer sonrası 7.günüm pozitifi gördüm kan verdim dua edin o da pozitif olsun
Eki Görüntüle 3097003
Hayırlısı canım olursa ne mutlu olmazsa devam yapacak bir şey yok2 gün sonra artar inş cnm evet süreç yoruyor ama sonradan alışıyorsun cnm
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimEvet canım 2 taneydi canım Allah isteyen herkese nasip etsin önemli olan kan sonucu
Çift embriyo olacak canım. Benim de 23 temmuz olur muhtemelen test günüm22 temmuz canım günler geçmiyorsende al bebişini katış aramıza Tek embriyo mu
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah kan sonucum 186 çıktıÇift embriyo olacak canım. Benim de 23 temmuz olur muhtemelen test günüm
Maşallah canım, sağlıkla ilerler umarımRabbim yüzünü güldürsün inşallah kan sonucum 186 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?