- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.281
Öyle canım bugün aradı hastanede bilgi verdiler kalan 3 taneyi de transfer etmek istiyoruz 1. Değil 2.adette gelin dediler hayırlısı inşGeçmiş olsun canım, çok üzüldüm. Sen kendini bırakma sakın, dondurulmuşlarla yola devam
teşekkür ederim. zor bir süreç. Geride kalan embriyomda yok. Sil baştan başlayacağız. Sizinde pozitif çıkmasına çok sevindim rabbim tamamına erdirsin. Birde Serdar Oral adında bir doktor var. Erkek faktöründe iyi olan birisi lazım bize. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. 5bc kalitede embriyo transfer edilmişti. Zaten tutması zor sanırım?Bende bahçecide Betül hocaya gidiyorum Betül Dündar Bursa şubesi gerçekten çok kaliteli çok yürekten bi doktor onunla pozitifi gördüm gitmek isterseniz kesinlikle tavsiye ederimAllah gönlünüze göre versin inşallah bu süreçler çok zor
Sıkma canını hayırlısı diyelim, elbette ki insan üzülüyor ama bence toparlanıp bir an önce araştırma yapıp yeniden başlamak şartCem Çelik ve Bülent Erol ama umduğumu bulamadım sonucum negatif. Erkek faktörlü olduğu için tekrar aynı yere de pek gitmek istemiyorum. Bilmiyorum ne yapacağımı
Acıbadem maslak hastanesi dr Bülent tıraş ile görüşebilirsin erkek faktöründe çok daha ileri teknoloji vs var. En azından ön görüşme yap derim.bende kaliteleri çok iyiydi ama tutmadı kısmet yAniteşekkür ederim. zor bir süreç. Geride kalan embriyomda yok. Sil baştan başlayacağız. Sizinde pozitif çıkmasına çok sevindim rabbim tamamına erdirsin. Birde Serdar Oral adında bir doktor var. Erkek faktöründe iyi olan birisi lazım bize. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. 5bc kalitede embriyo transfer edilmişti. Zaten tutması zor sanırım?
Ya ben de hiç lekelenme olmadı. Sen corasprin kullanıyor musun?Kizlar bende de biraz once lekelenme basladi. Fitille de karismis beraber geliyorlar. Baya kirmiziya yakin yani. Kasikta da bir agirlik hissi ile agri var. Dunden cok farkli yani bugunku olanlar, umarim iyi seyler oluyordur
5bc cok guzel bir embriyo aslinda ama nasip kismet, hic belli olmuyor malesefteşekkür ederim. zor bir süreç. Geride kalan embriyomda yok. Sil baştan başlayacağız. Sizinde pozitif çıkmasına çok sevindim rabbim tamamına erdirsin. Birde Serdar Oral adında bir doktor var. Erkek faktöründe iyi olan birisi lazım bize. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. 5bc kalitede embriyo transfer edilmişti. Zaten tutması zor sanırım?
Yardımlarınız için çok sağolun. Maddi olarak da etkilendik gitmem en az 3 ayı bulur ama Allahtan diliyorumİnşallah hepimizin tutarAcıbadem maslak hastanesi dr Bülent tıraş ile görüşebilirsin erkek faktöründe çok daha ileri teknoloji vs var. En azından ön görüşme yap derim.bende kaliteleri çok iyiydi ama tutmadı kısmet yAnikalan embriyolar ile tekrar deneyeceğiz, daha önce 2 kez bahçeci de denedik kalan embriyo da yoktu 2.kez de orda denemiştik hiç döllenmemişti şimdi burdayız sil baştan başladık 1 sene önce , İnş Allah’ın izniyle hepimizin olacak zamanını bekliyor
Evet hem corasprin hem enox kullaniyorum. Kahverengi olarak lekelenmem devam ediyor… biraz tedirgin olmus durumdayim. Burda okudugum bazi durumlarda boyle lekelenme olunca doktorlar kan sulandiricilari kesmis. Ama benim hemsirem bunun tahristen dolayi da (fitil nedeniyle) olabilecegini, agrilarin da progesteron kaynakli olabilecegini soyledi. İlaclari kes demedi o yuzden simdilik beklemedeyim. Yarin devam ediyor olursa tekrar soracagim…Ya ben de hiç lekelenme olmadı. Sen corasprin kullanıyor musun?
İnşallah Allah sonunda bize evlat sahibi olmayı nasip etsin kızlar5bc cok guzel bir embriyo aslinda ama nasip kismet, hic belli olmuyor malesef
Belki aktif olarak devam etmiyor olabilir mi?Yardımlarınız için çok sağolun. Maddi olarak da etkilendik gitmem en az 3 ayı bulur ama Allahtan diliyorumİnşallah hepimizin tutarEşimi ameliyat etmedikleri için bu sefer operasyon yapacaksa bir kez daha bahçeciyi deneyebilirim. Yoksa Serdar oral veya Bülent tıraş. Serdar oralda dikkatimi çekti son 3-4 yıldır hiçkimse yorum yapmamış.
Transfer gunu sayilmiyormus canim haberin olsunBenim transfer gününü sayarsak 4. Günümara ara sıcak basıyor, ayaklarım buz gibi, akıntı yoğun su çok içtiğim için wx ye 15 dk da bir gidiyorum bir de pıt pıt sağ kasık bölgemde atmalar var. İnşallah bebişim benimledir
Ben sadece sabah akşam 2 şer adet estrofem ve bir adet prolutex iğne kullanıyorum. Kanamam ya da lekelenmem hiç olmadı, ama ilk 3 gün çok yoğun koyu renkli akıntım oldu. Birazda halen devam eden kasık ve bel ağrım var. Ayrıca dünden beri çok hafif baş ağrım var. İnşallah bebeklerimiz bize sımsıkı tutunmuşturEvet hem corasprin hem enox kullaniyorum. Kahverengi olarak lekelenmem devam ediyor… biraz tedirgin olmus durumdayim. Burda okudugum bazi durumlarda boyle lekelenme olunca doktorlar kan sulandiricilari kesmis. Ama benim hemsirem bunun tahristen dolayi da (fitil nedeniyle) olabilecegini, agrilarin da progesteron kaynakli olabilecegini soyledi. İlaclari kes demedi o yuzden simdilik beklemedeyim. Yarin devam ediyor olursa tekrar soracagim…
Yardımınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepiniz iyiki varsınızBelki aktif olarak devam etmiyor olabilir mi?
Bulent Tirasi ben de oneririm. Erkek infertilitesinde hangi yollari izliyorlar net bilmiyorum; bizde morfoloji %2 ydi, mikrociple sperm secme yapildi. Daha dusuklerde mutlaka farkli yollar da izliyorlardir. Bulent Tiras her vakayi mutlaka inceliyor, dosyaniza gore izlenecek adimlari kendisi yapmasa bile o karar veriyor. Yani maslak acibadem e gittiginizde gercekten her sekilde bulent tirasa gitmis oluyorsunuz. Ben ilk gunden itibaren cok guvendim. Sonuc ne olur bilmiyorum benim icin de, ama gercekten bu iste cok iyi ve cok tedbirli ilerlediklerini dusunuyorum. Durumunuza dair en ufak bir suphe goruyorlarsa yapilmasi gereken herseyi yapmadan ilerlemiyorlar… dilerim bundan sonraki surecinizde hersey sizin icin cok guzel olur
Pazar gunu canim. Siz test yaptiniz miBenim de 3.gün embriyosu canım transferim 7 Temmuz test günün ne zaman
İnsallah canimBen sadece sabah akşam 2 şer adet estrofem ve bir adet prolutex iğne kullanıyorum. Kanamam ya da lekelenmem hiç olmadı, ama ilk 3 gün çok yoğun koyu renkli akıntım oldu. Birazda halen devam eden kasık ve bel ağrım var. Ayrıca dünden beri çok hafif baş ağrım var. İnşallah bebeklerimiz bize sımsıkı tutunmuştur
@AdenDeniz2022 bir de sabah agrim yok filan diyordum ya, lekelenme baslayinca kasiklarimda onceki gunlerden farkli bir agri basladi. Kasiklarim boyle agir gibi…İnsallah canim
Ben gunde 6 estrofem, sabah 2 aksam 2 fitil olarak progesteron, 3 gunde bir proluton depot igne, gunde 2 prograf, gunde 1 enox kan sulandirici igne ve 1 corasprin kullaniyorum…
Gercekten cok amin insallah sımsıkı bizimledirler
Kacinci gun embriyosuyduSelamlar
7 temmuzda transfer oldum 19 temmuz normal test günüm ancak dayanamadım bugün kanda test yaptırdım 88.91 çıktı nasıl sizce kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?