- 12 Haziran 2021

- 447

- 426

- 33

- 44

- Konu Sahibi kahvetutkunu1
 - 

- #1.301

Bence sonucunuz çok güzel hayirli olsun5. Gün embriyosu 3 adet
Masallah gozunuz aydın aynı gun transfer olmusuz bır belirtiniz varmıydı acabaSelamlar
7 temmuzda transfer oldum 19 temmuz normal test günüm ancak dayanamadım bugün kanda test yaptırdım 88.91 çıktı nasıl sizce kızlar
Benim de pazar günü çok heyecanlanıyorumPazar gunu canim. Siz test yaptiniz mi
Teşekkür ederim canım evet ben de duydum transfer günü sayılmadığını ama gün geçmiyorTransfer gunu sayilmiyormus canim haberin olsunbugunu 3. gunun gibi dusunebilirsin (ben cok merak etmistim o yuzden yazmak istedim ) insallah bebegin sana sımsıkı tutunur 
Kasık batmaları ne sıklıkla oluyor du canım benim günde 5 6 kere falan oluyoÇok teşekkür ederim . Belirti olarak sadece kasık batmalarım oldu ve halen de devam ediyor ... siz de durum nasıl kaçıncı gün embriyosu kaç tane test ne zaman
Benımde 7 temmuzda transferim oldu test gunum aynı sizinle 19 temmuz 2 tane 5.gun embrıyosu suanlık kasık batmam ayak usumesı ve 2 gundur sabah mıde bulantısı var bıde mıde yanmam cokÇok teşekkür ederim . Belirti olarak sadece kasık batmalarım oldu ve halen de devam ediyor ... siz de durum nasıl kaçıncı gün embriyosu kaç tane test ne zaman
ayy ne güzelSelamlar
7 temmuzda transfer oldum 19 temmuz normal test günüm ancak dayanamadım bugün kanda test yaptırdım 88.91 çıktı nasıl sizce kızlar
Hayırlısı olsun test gününüze az kalmış sabırsızlık yapmıyorsunuz demek
Hayırlısı olsun test gününüze az kalmış sabırsızlık yapmıyorsunuz demek
Benim sanki olmadi gibi. Cuma gunu igne vurulmaya gittigimde kan vericem. Hic belirtim yokBenim de pazar günü çok heyecanlanıyorum
İnşallah tutunma belirtisidir@AdenDeniz2022 bir de sabah agrim yok filan diyordum ya, lekelenme baslayinca kasiklarimda onceki gunlerden farkli bir agri basladi. Kasiklarim boyle agir gibi…
Canım Allah istesin yeter ki benim bu 3.denememdi bahçecide ilk denememdi bu zamana kısmetmiş diyorum ben duymadım dediğin ismi en kısa zamanda sende kavuşursun inşallah muradınateşekkür ederim. zor bir süreç. Geride kalan embriyomda yok. Sil baştan başlayacağız. Sizinde pozitif çıkmasına çok sevindim rabbim tamamına erdirsin. Birde Serdar Oral adında bir doktor var. Erkek faktöründe iyi olan birisi lazım bize. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. 5bc kalitede embriyo transfer edilmişti. Zaten tutması zor sanırım?
Belirti aramayın hiç belirti olmayabilir deBenim sanki olmadi gibi. Cuma gunu igne vurulmaya gittigimde kan vericem. Hic belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?