2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Çok teşekkür ederim . Belirti olarak sadece kasık batmalarım oldu ve halen de devam ediyor ... siz de durum nasıl kaçıncı gün embriyosu kaç tane test ne zaman
Benımde 7 temmuzda transferim oldu test gunum aynı sizinle 19 temmuz 2 tane 5.gun embrıyosu suanlık kasık batmam ayak usumesı ve 2 gundur sabah mıde bulantısı var bıde mıde yanmam cok

Selamlar
7 temmuzda transfer oldum 19 temmuz normal test günüm ancak dayanamadım bugün kanda test yaptırdım 88.91 çıktı nasıl sizce kızlar
ayy ne güzel bende 8 temmuzda transfer oldum ama test ne zaman yapsam hatta yapmasam mı karar veremiyorum sizi tebrik ederim bebişiniz sımsıkı tutunsun size inşallah

@AdenDeniz2022 bir de sabah agrim yok filan diyordum ya, lekelenme baslayinca kasiklarimda onceki gunlerden farkli bir agri basladi. Kasiklarim boyle agir gibi…
İnşallah tutunma belirtisidir Ben pazar günü idrarda gebelik testi yapıcam, pazartesi sabah zaten kan vermeye gideceğiz

Canım Allah istesin yeter ki benim bu 3.denememdi bahçecide ilk denememdi bu zamana kısmetmiş diyorum ben duymadım dediğin ismi en kısa zamanda sende kavuşursun inşallah muradına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…