- 7 Ekim 2019
- 355
- 394
- 33
- 30
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.321
Hiç belirti aramayın aynı sizin gibiydim bugün 7.günüm transfer sonrası sıfır belirti gittim kan verdim nasılsa negatif diye pozitif sonucu görünce şok oldum 186 çıktı değerim gerçekten bir tane bile belirtim yok hala daha olumlu düşünün ben çok baskı yaptım kendimi üzdüm boşaymışBenim sanki olmadi gibi. Cuma gunu igne vurulmaya gittigimde kan vericem. Hic belirtim yok
Bende hiç belirti yok çok şükür pozitifBelirti aramayın hiç belirti olmayabilir de
Hayırlı olsunBende hiç belirti yok çok şükür pozitif
Çok sağolun 2 tane 5.gün embriyosu bugün 7.günümdü dayanamadım kan verdim 186 çıktı çok şükürHayırlı olsun
Kaçıncı gün embriyosu
Inanin bende uzuluyorum bugunden beriHiç belirti aramayın aynı sizin gibiydim bugün 7.günüm transfer sonrası sıfır belirti gittim kan verdim nasılsa negatif diye pozitif sonucu görünce şok oldum 186 çıktı değerim gerçekten bir tane bile belirtim yok hala daha olumlu düşünün ben çok baskı yaptım kendimi üzdüm boşaymış
Sanki çoğul olabilir gibi inşallahÇok sağolun 2 tane 5.gün embriyosu bugün 7.günümdü dayanamadım kan verdim 186 çıktı çok şükür
Üzülmeyin test ne zamanInanin bende uzuluyorum bugunden beri
Normalde pazar ama ben cuma kan vermeyi dusunuyorumÜzülmeyin test ne zaman
Kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer oldunuzNormalde pazar ama ben cuma kan vermeyi dusunuyorum
Hiç üzülmeyin dediğim gibi benim hiç belirtim yok ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne akıntı 0 dı yaniInanin bende uzuluyorum bugunden beri
İnşallah olursa isteriz tabi kiSanki çoğul olabilir gibi inşallah
Yok canım yapmadım cuma kan vericem bakalım inşallah bebişlerimiz bizimledirPazar gunu canim. Siz test yaptiniz mi
Amin canımCanım Allah istesin yeter ki benim bu 3.denememdi bahçecide ilk denememdi bu zamana kısmetmiş diyorum ben duymadım dediğin ismi en kısa zamanda sende kavuşursun inşallah muradına
3. Gün embriyosu. 2 tane transfer oldu. Bugun 7. GunumKaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer oldunuz
İlk 2 denemem Jinemed deydi Bursa’da son ve pozitif olan bahçecide oldu hiç üzme kendini nasipten öte yol yok olumlu düşün sıkıntı yapma eğer 5.gün embriyosu ise 7.günden sonra kan ver en azından var mı yok mu kafan rahat olur ben öyle düşünmüştüm şahsenAmin canımpozitif olanların adına çok sevindim diğer iki denemeni nerde yapmıştın acaba canım. Bnm ilkti ve bahçeciye gitmiştim ama tutunmadı ilk gün 4 kere afedersiniz idarara gittim diye vicdan yaptım biraz. Sıkışık kalayım diye 2,5lt su içtim 30dk da
Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız3. Gün embriyosu. 2 tane transfer oldu. Bugun 7. Gunum
Amin insallahHayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız
Çok geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah. Teşekkür ederimMaalesef ,negatifle sonuçlandıinşallah siz güzel pozitif sonuç alırsınız.Benim ki olmadı ama sizinki olabilir 3bb ile pozitif olan çok kişi var .Allah nasip etsin yeter ki
Ya benimde bugün 7. Günüm açıkcası bütün belirtiler yok oldu. Kasık ağrım bile kalmadı. Sadece baş ağrım başladı. Şüpheye düştüm, negatif mi diye?Hiç belirti aramayın aynı sizin gibiydim bugün 7.günüm transfer sonrası sıfır belirti gittim kan verdim nasılsa negatif diye pozitif sonucu görünce şok oldum 186 çıktı değerim gerçekten bir tane bile belirtim yok hala daha olumlu düşünün ben çok baskı yaptım kendimi üzdüm boşaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?