2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Benim sanki olmadi gibi. Cuma gunu igne vurulmaya gittigimde kan vericem. Hic belirtim yok
Hiç belirti aramayın aynı sizin gibiydim bugün 7.günüm transfer sonrası sıfır belirti gittim kan verdim nasılsa negatif diye pozitif sonucu görünce şok oldum 186 çıktı değerim gerçekten bir tane bile belirtim yok hala daha olumlu düşünün ben çok baskı yaptım kendimi üzdüm boşaymış

Inanin bende uzuluyorum bugunden beri

Canım Allah istesin yeter ki benim bu 3.denememdi bahçecide ilk denememdi bu zamana kısmetmiş diyorum ben duymadım dediğin ismi en kısa zamanda sende kavuşursun inşallah muradına
Amin canım pozitif olanların adına çok sevindim diğer iki denemeni nerde yapmıştın acaba canım. Bnm ilkti ve bahçeciye gitmiştim ama tutunmadı ilk gün 4 kere afedersiniz idarara gittim diye vicdan yaptım biraz. Sıkışık kalayım diye 2,5lt su içtim 30dk da

İlk 2 denemem Jinemed deydi Bursa’da son ve pozitif olan bahçecide oldu hiç üzme kendini nasipten öte yol yok olumlu düşün sıkıntı yapma eğer 5.gün embriyosu ise 7.günden sonra kan ver en azından var mı yok mu kafan rahat olur ben öyle düşünmüştüm şahsen

Ya benimde bugün 7. Günüm açıkcası bütün belirtiler yok oldu. Kasık ağrım bile kalmadı. Sadece baş ağrım başladı. Şüpheye düştüm, negatif mi diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…