- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.341
Bence hiç öyle düşünme bende de aynısı oldu ama pozitif cıktı bi kaç gün sonra tekrar belirti cıkarYa benimde bugün 7. Günüm açıkcası bütün belirtiler yok oldu. Kasık ağrım bile kalmadı. Sadece baş ağrım başladı. Şüpheye düştüm, negatif mi diye?
Hayırlı olsun canım. Ben de dün transfer oldum, 3. Deneme ve ilk defa dondurulmuş denedik, bana da çizik attılar. Heyecanla bekliyorumMrb arkadaşlar
benimde 3. Denemem olacak
cumartesi transfer tarihim
dondurulmuş embriyo transfer olacak
Rahime çizik attirdim bu sefer de böyle deneyeceğiz hakkımızda hayırlısı inş
Hayırlı uğurlu olsun inşallah, güzel sonuçlar alırsınız test gününüzde inşallah bol bol dua edin ve güzel düşünün ki her şey güzel olsun inşallahHayırlı olsun canım. Ben de dün transfer oldum, 3. Deneme ve ilk defa dondurulmuş denedik, bana da çizik attılar. Heyecanla bekliyorum
Sağol canım inşallah bu sefer tutar, Allah dualarımızı kabul etsinHayırlı uğurlu olsun inşallah, güzel sonuçlar alırsınız test gününüzde inşallah bol bol dua edin ve güzel düşünün ki her şey güzel olsun inşallah❤
İnşallahhhhBence hiç öyle düşünme bende de aynısı oldu ama pozitif cıktı bi kaç gün sonra tekrar belirti cıkar
Hiç umutsuzluğa kapılma vücudun daha ayırt edemiyor hamile olduğunu o adet zamanı gelince bugün kadar ne yaptıysa yapmaya çalışıyor onun için pozitif düşün inşallah her şey güzel olacakKızlar benim de yüzümde sivilceler çıkmaya başladı sanırım adet olacağımGeçen Çarşamba transfer olmuştum
Hiç umutsuzluğa kapılma vücudun daha ayırt edemiyor hamile olduğunu o adet zamanı gelince bugün kadar ne yaptıysa yapmaya çalışıyor onun için pozitif düşün inşallah her şey güzel olacak❤
İnşallah sizin dediğiniz gibidirHiç umutsuzluğa kapılma vücudun daha ayırt edemiyor hamile olduğunu o adet zamanı gelince bugün kadar ne yaptıysa yapmaya çalışıyor onun için pozitif düşün inşallah her şey güzel olacak❤
Inanın ki sizin ruh haliniz çok etkiliyor onun için ne olursa olsun net bir sonuç almadan olumsuz düsünmeyin ❤İnşallah sizin dediğiniz gibidirAma ben sanırım tamamen umudumu kaybettim
Telaş yapmayın,benimde yüzümde sivilceler çıktı ama idrar testim pozitif çıktıKızlar benim de yüzümde sivilceler çıkmaya başladı sanırım adet olacağımGeçen Çarşamba transfer olmuştum
Ayy tebrik ederimTelaş yapmayın,benimde yüzümde sivilceler çıktı ama idrar testim pozitif çıktı
bende bundan korktuğum için testi erteliyorum, ama bazen daha geç pozitife dönebiliyormuş lütfen erkenden üzmeyin kendinizi 2 gün daha bekleyip tekrarlayınBenim bugün 7. Günüm transfer günü hariç, 5. Gün embriyosu bir adet transfer etmişlerdi. Gebelik testi yaptım, sonuç negatif
Dr un verdiği test günü 18 temmuz pazartesi, o güne kadar daha test yapmayacağım, direk kan testine gideceğim. Bu bekleyiş artık psikolojimi bozdunbende bundan korktuğum için testi erteliyorum, ama bazen daha geç pozitife dönebiliyormuş lütfen erkenden üzmeyin kendinizi 2 gün daha bekleyip tekrarlayın
Merhaba, daha önce embriyonuz 5. Güne gitmemiş bende de öyle bir sıkıntı oldu, bu sefer ekstra birşey yaptı mı doktorunuz tedavide yA da beslenme değişikliği vitamin gibiGünaydın kızlar. Dün bebişlerimi aldım geldimorta kalite olarak dondurulmustu, çözüldükten sonra bekleme sürecinde iyi kalite 5aa olmuşlar. Tabi doktorla da konuştuk, önemli olan embriyonun içi. Onu bilemiyoruz. O da iyiyse, gerisi Allahın taktiri
Hayırlı olsun canım inşallah katlanarak artsın değerin güzel çıkmış kucağına almak nasip olsunSelamlar
7 temmuzda transfer oldum 19 temmuz normal test günüm ancak dayanamadım bugün kanda test yaptırdım 88.91 çıktı nasıl sizce kızlar
Hayırlı olsun inşallah hepimiz çok güzel haberler alırızBenim de pazar günü çok heyecanlanıyorum
Lütfen negatif düşünmeyin bebişiniz sizinle ben inanıyorum annesine tutunsun inşallah sımsıkıInanin bende uzuluyorum bugunden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?