2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Mrb arkadaşlar
benimde 3. Denemem olacak
cumartesi transfer tarihim
dondurulmuş embriyo transfer olacak
Rahime çizik attirdim bu sefer de böyle deneyeceğiz hakkımızda hayırlısı inş
Hayırlı olsun canım. Ben de dün transfer oldum, 3. Deneme ve ilk defa dondurulmuş denedik, bana da çizik attılar. Heyecanla bekliyorum

Hayırlı olsun canım. Ben de dün transfer oldum, 3. Deneme ve ilk defa dondurulmuş denedik, bana da çizik attılar. Heyecanla bekliyorum
Hayırlı uğurlu olsun inşallah, güzel sonuçlar alırsınız test gününüzde inşallah bol bol dua edin ve güzel düşünün ki her şey güzel olsun inşallah

Kızlar benim de yüzümde sivilceler çıkmaya başladı sanırım adet olacağım Geçen Çarşamba transfer olmuştum

Kızlar benim de yüzümde sivilceler çıkmaya başladı sanırım adet olacağım Geçen Çarşamba transfer olmuştum
Hiç umutsuzluğa kapılma vücudun daha ayırt edemiyor hamile olduğunu o adet zamanı gelince bugün kadar ne yaptıysa yapmaya çalışıyor onun için pozitif düşün inşallah her şey güzel olacak

İnşallah sizin dediğiniz gibidir Ama ben sanırım tamamen umudumu kaybettim

bende bundan korktuğum için testi erteliyorum, ama bazen daha geç pozitife dönebiliyormuş lütfen erkenden üzmeyin kendinizi 2 gün daha bekleyip tekrarlayın
Dr un verdiği test günü 18 temmuz pazartesi, o güne kadar daha test yapmayacağım, direk kan testine gideceğim. Bu bekleyiş artık psikolojimi bozdun

Merhaba, daha önce embriyonuz 5. Güne gitmemiş bende de öyle bir sıkıntı oldu, bu sefer ekstra birşey yaptı mı doktorunuz tedavide yA da beslenme değişikliği vitamin gibi

Selamlar
7 temmuzda transfer oldum 19 temmuz normal test günüm ancak dayanamadım bugün kanda test yaptırdım 88.91 çıktı nasıl sizce kızlar
Hayırlı olsun canım inşallah katlanarak artsın değerin güzel çıkmış kucağına almak nasip olsun Benim de transferim aynı gün bende cuma kan testi vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…