2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Ya benimde bugün 7. Günüm açıkcası bütün belirtiler yok oldu. Kasık ağrım bile kalmadı. Sadece baş ağrım başladı. Şüpheye düştüm, negatif mi diye?
Valla canım bende hiç belirti olmadı kesin negatif dedim gittim test verdim 186 çıktı şok oldum hiç belirti arama yani içini ferah tut sen

Kızlaarrr gebelik testini tekrarladım, bugün 7. Günüm ve çift çizgi gördümŞükürler olsun, darısı kan testine İnşallahhh
Hadi gozun aydin, saglikla ilerlesin, saglikla kucagina almak nasip olsun insallah

selam kızlar bugün transferin 6. günü akıntım kahverengi geldi, göğüslerimde kaşınıyor adet öncesi gibi herşey

Kızlaarrr gebelik testini tekrarladım, bugün 7. Günüm ve çift çizgi gördümŞükürler olsun, darısı kan testine İnşallahhh
Ayy negatif yazdığını görünce o kadar üzüldüm ki ne yazacağımı bilemedim. Şimdi pozitifi görünce çok sevindim canımmm Seninki kaçıncı gün embriyosuydı kaç tane?

Ayy negatif yazdığını görünce o kadar üzüldüm ki ne yazacağımı bilemedim. Şimdi pozitifi görünce çok sevindim canımmm Seninki kaçıncı gün embriyosuydı kaç tane?
Teşekkür ederim Henüz kan testi vermedim, pazartesi vereceğim, İnşallah o da iyi çıkar Benim 1 adet 5.gün embriyosuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…