- 11 Haziran 2022
- 66
- 61
- 3
- 27
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.361
Hayırlı uğurlu olsun canım çok güzelllKızlaarrr gebelik testini tekrarladım, bugün 7. Günüm ve çift çizgi gördümŞükürler olsun, darısı kan testine İnşallahhh
Valla canım bende hiç belirti olmadı kesin negatif dedim gittim test verdim 186 çıktı şok oldum hiç belirti arama yani içini ferah tut senYa benimde bugün 7. Günüm açıkcası bütün belirtiler yok oldu. Kasık ağrım bile kalmadı. Sadece baş ağrım başladı. Şüpheye düştüm, negatif mi diye?
Aden sen umutsuzluğa neden kapılmıştın canımKızlaarrr gebelik testini tekrarladım, bugün 7. Günüm ve çift çizgi gördümŞükürler olsun, darısı kan testine İnşallahhh
İlk bir test yaptım negatif çıktıAden sen umutsuzluğa neden kapılmıştın canım
Canım bence daha erken üzme kendini gününü bekleBenim bugün 7. Günüm transfer günü hariç, 5. Gün embriyosu bir adet transfer etmişlerdi. Gebelik testi yaptım, sonuç negatif
Sadece sivilce nedeniyle mi boyle dusundunuz? Hamilelikte de sivilce cikar, bu hicbirsey icin bir gosterge degil benceİnşallah sizin dediğiniz gibidirAma ben sanırım tamamen umudumu kaybettim
Hadi gozun aydin, saglikla ilerlesin, saglikla kucagina almak nasip olsun insallahKızlaarrr gebelik testini tekrarladım, bugün 7. Günüm ve çift çizgi gördümŞükürler olsun, darısı kan testine İnşallahhh
Hayırlı olsun canımİlk bir test yaptım negatif çıktısonra eşim eczaneden farklı bir test aldı, onunla pozitif çıktı. Benim ilk test biraz dandik kaset testti İkinci test burda resimlerde paylaşılan testlerden
Adet öncesi mutlaka sivilce çıkıyordu bende, tekrar çıkınca çok umutsuzluğa kapıldımSadece sivilce nedeniyle mi boyle dusundunuz? Hamilelikte de sivilce cikar, bu hicbirsey icin bir gosterge degil bence
Boşuna üzdün kendiniKızlaarrr gebelik testini tekrarladım, bugün 7. Günüm ve çift çizgi gördümŞükürler olsun, darısı kan testine İnşallahhh
Yerleşiyordur canımselam kızlar bugün transferin 6. günü akıntım kahverengi geldi, göğüslerimde kaşınıyor adet öncesi gibi herşey
Yerleşiyordur canımselam kızlar bugün transferin 6. günü akıntım kahverengi geldi, göğüslerimde kaşınıyor adet öncesi gibi herşey
ayy inşallah öyledir korkudan test yapamıyorumYerleşiyordur canım
Evet çok zor, benim daha 1. Günümayy inşallah öyledir korkudan test yapamıyorumadet olmak istemiyorum, bütün gün transferden sonra yürüdüm kesin tutmadı diye yedim kendimi, ne zor beklemek
AminnnHadi gozun aydin, saglikla ilerlesin, saglikla kucagina almak nasip olsun insallah
Ayy negatif yazdığını görünce o kadar üzüldüm ki ne yazacağımı bilemedim. Şimdi pozitifi görünce çok sevindim canımmmKızlaarrr gebelik testini tekrarladım, bugün 7. Günüm ve çift çizgi gördümŞükürler olsun, darısı kan testine İnşallahhh
Teşekkür ederimAyy negatif yazdığını görünce o kadar üzüldüm ki ne yazacağımı bilemedim. Şimdi pozitifi görünce çok sevindim canımmmSeninki kaçıncı gün embriyosuydı kaç tane?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?