- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.412
- 133
- 35
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.781
Tebrik ederim gözün aydınMerhaba kizlar,
Bugun test gunumdu, bugune kadar test yapmadim, bugun kan verdim. Cok sukur hamileyim
Darisi tum bekleyen arkadaslara insallah
Ben dayanamadım yaptım az önce ama 1 saatlik idrarla ve daha 5. Gün çıkmaz zaten diyerek yaptım o yüzden çok bozulmadım negatif çıkıncaTest yapacak mısınız harika, mavera bugün 5. Günümüz
Merhaba ...Merhaba tekrar, bu süreçte ilk üç gün ve sonrasında dışarıda kısa yürüyüş falan hiç yaptın mı? Ben yavaş yürüyüş yaptım, ayrıca yatağa ya da koltuğa otururken biraz sert oturdum galiba. Neden tutmadı sorusuna deli gibi cvp arıyorum. Lütfen bana daha detaylı yazar mısın? Gözümdeki yaşı durduramıyorum
Benim kanımda da enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi doktor bişey olmaz umarımhosbuldukkk :)
senin sonuç ne zaman
kızlar ben ateş gecırdım ınsallah bırsey olmaz dmi
Ben öğretmenim, yaz okulunda görevliyim, ben de bugün iş başı yaptımAMİİİNN KIZLAARR HEPİMİZİ OLUMLU SONUC ALALIM VE DEVAMI GELSIIINN
EV HANIMIMISINIZ CALISIYORMUSUNUZ ARKADASLAR
BEN BUGUN IS BASI YAPTIM
Erken gebelik mi kaset test mi canım yaptığınBen dayanamadım yaptım az önce ama 1 saatlik idrarla ve daha 5. Gün çıkmaz zaten diyerek yaptım o yüzden çok bozulmadım negatif çıkınca
Erken gebelik..Erken gebelik mi kaset test mi canım yaptığın
Ben de internetten sipariş verdim bugün geldi. Daha erken evet, varsa bile çıkmazErken gebelik..
Hayır sigaram yok, çok sağlıklı yaşayan ve beslenen biriyim. Embriyom 5. Gün ve en üst kalite idi. Hatta yumurtalıklarım yaşıma rağmen çok iyi, 3 tane daha 5. Gün embriyom var. Ama transfer sonrası 6. Gün evde baya gerildim ve diğer iki gün şiddetli baş ağrım oldu, migrenim tuttu. En son dayanamayıp mazejik içtim. Sonraki gün test verdim sonuç negatifMerhaba ...
Evimin işini kendim yaptım mesela, yani bulaşık ,çamaşır ,yemek gibi hafif işleri . Transfer sonrası 15. Dk da sürgüye yaptım ve 1 saat sonra da ayağa kalktım . Yürüyüş özel olarak yapmadım ama tabi evin içinde olsun ya da hastaneden eve gelirken arabaya kadar hafif yürüyüşler yapıyoruz zaten . Yatak ya da koltuğa sert oturmakla alakalı olacağını sanmıyorum çünkü ben ona dikkat etmedim açıkçası transfer sonrası ilk yarım saat önemli diyor doktorlar genelde . Kendinizi suçlamayın lütfen . Belki embriyolarınız sağlıklı gibi görünse de genetik olarak devam edecek kadar sağlıklı değildi ya da rahim de gözden kaçan bir durum vardı ya da şu an tıbbi bilgim çok olmadığından aklımıza gelmeyen başka şeyler olabilir . Bu arada sigara çok önemli bilmiyorum kullanıyor musunuz .
Ben de internetten sipariş vermiştim bu gün geldi gelir gelmez yaptım halbuki alırken çarşamba yaparım diyordumBen de internetten sipariş verdim bugün geldi. Daha erken evet, varsa bile çıkmaz
Çok teşekkür ederim amin hepimize inşallahHayır sigaram yok, çok sağlıklı yaşayan ve beslenen biriyim. Embriyom 5. Gün ve en üst kalite idi. Hatta yumurtalıklarım yaşıma rağmen çok iyi, 3 tane daha 5. Gün embriyom var. Ama transfer sonrası 6. Gün evde baya gerildim ve diğer iki gün şiddetli baş ağrım oldu, migrenim tuttu. En son dayanamayıp mazejik içtim. Sonraki gün test verdim sonuç negatif
Açıklaman için çok teşekkür ederim, Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Çok sevindim canım gözün aydın allahim sağlıkla kucağına almak nasip etsinMerhaba kizlar,
Bugun test gunumdu, bugune kadar test yapmadim, bugun kan verdim. Cok sukur hamileyim
Tebrıkler arkadaşım sağlıkla büyüsünn:)Merhaba kizlar,
allahım yardımcımız olsun bekle bekle tam o zaman hastalık yakalasın peşimizi.,Benim kanımda da enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi doktor bişey olmaz umarım
Aaa süperr. Meslek aynı, transfer günü aynı, kargomuz aynı gün gelmişBen de internetten sipariş vermiştim bu gün geldi gelir gelmez yaptım halbuki alırken çarşamba yaparım diyorduminş öyledir. Bu arada ben de öğretmenim
kızlaaarr ben diyorum kiii 13 temmuzlulaarrrrr :)
çarşamba kan mı versek .,idrar risklii çıkmazsa üzülürüz ama kanda varsa azda olsa cıkacak
Evet ama hiç takılmadım ona sadece tutacak mı tutmayacak mı sorularıyla cebelleşiyorumallahım yardımcımız olsun bekle bekle tam o zaman hastalık yakalasın peşimizi.,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?