2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Merhaba ...
Evimin işini kendim yaptım mesela, yani bulaşık ,çamaşır ,yemek gibi hafif işleri . Transfer sonrası 15. Dk da sürgüye yaptım ve 1 saat sonra da ayağa kalktım . Yürüyüş özel olarak yapmadım ama tabi evin içinde olsun ya da hastaneden eve gelirken arabaya kadar hafif yürüyüşler yapıyoruz zaten . Yatak ya da koltuğa sert oturmakla alakalı olacağını sanmıyorum çünkü ben ona dikkat etmedim açıkçası transfer sonrası ilk yarım saat önemli diyor doktorlar genelde . Kendinizi suçlamayın lütfen . Belki embriyolarınız sağlıklı gibi görünse de genetik olarak devam edecek kadar sağlıklı değildi ya da rahim de gözden kaçan bir durum vardı ya da şu an tıbbi bilgim çok olmadığından aklımıza gelmeyen başka şeyler olabilir . Bu arada sigara çok önemli bilmiyorum kullanıyor musunuz .

Hayır sigaram yok, çok sağlıklı yaşayan ve beslenen biriyim. Embriyom 5. Gün ve en üst kalite idi. Hatta yumurtalıklarım yaşıma rağmen çok iyi, 3 tane daha 5. Gün embriyom var. Ama transfer sonrası 6. Gün evde baya gerildim ve diğer iki gün şiddetli baş ağrım oldu, migrenim tuttu. En son dayanamayıp mazejik içtim. Sonraki gün test verdim sonuç negatif

Açıklaman için çok teşekkür ederim, Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim amin hepimize inşallah
Bir dahaki transferinde dondurulmuş embriyolarının genetiğine de baktır istersen bakılmadıysa ve mutlaka bir rahim filmi çektir çekilmediyse.
Ayrıca bitkisel veya ilaç olarak bitki çayı , ananas , herhangi bir ilaç ağrı kesici de kesinlikle doktoruna danışmadan kullanma .
İlaç prosedürünü bilmiyorum herkesin biraz farklı olabiliyor ancak progestan kalçadan iğne ve prograf bağışıklık ilacını da doktoruna sor faydasını görenler var

Ben de internetten sipariş vermiştim bu gün geldi gelir gelmez yaptım halbuki alırken çarşamba yaparım diyordum inş öyledir. Bu arada ben de öğretmenim
Aaa süperr. Meslek aynı, transfer günü aynı, kargomuz aynı gün gelmiş inşallah pozitifi de görüp bebişlerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…