- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.741
Evet canım zaten bunlar belirti değil, herkes hemen hemen aynı şeyleri hissediyor. Bazılarında daha farklı oluyor, onlar biraz ayırıcı. Sonuçta birşeyler hissedende hissetmeyen De ya pozitif alıyor ya negatif.Bende de yok =)
Ağrım hiç bişeyim yok
Ama takılmayalım, burda hiç belirtisi olmadan da pozitifi görenler varr
Bi gün daha bekle 5. Gün baya erken. yine de çok az kaldı az daha sabır negatif olursa moralimiz bozulacak belki pozitif olacak stres yapacağız boşuna falanBende yarın bi yapsam mı diyorum=)
Yapsakta çıkmazsa moralimizi bozmasak
Daha erken sonuçta
Ama bozarız garanti
Mehaba P Pemberuyam42 acaba kacinci gun embriyosuydu?
Merhaba 5.gun 2 embriyoMehaba P Pemberuyam42 acaba kacinci gun embriyosuydu?
Malesef fotosu yok 8.gun negatif gordum 10.gun 89 kan degerımAaaa ne güzel, fotosu var mı? 5. Gün embriyosu mu
Aynenn öyle kuzuEvet canım zaten bunlar belirti değil, herkes hemen hemen aynı şeyleri hissediyor. Bazılarında daha farklı oluyor, onlar biraz ayırıcı. Sonuçta birşeyler hissedende hissetmeyen De ya pozitif alıyor ya negatif.
Bi gün daha bekle 5. Gün baya erken. yine de çok az kaldı az daha sabır negatif olursa moralimiz bozulacak belki pozitif olacak stres yapacağız boşuna falan
Hadi bakalım bence güzel sonuçlar alacaksınBende dayanim diyorum ama sonucu direkt kan testinde görmektende korkuyorum
Benim suanlık bi belirtim yok
Lekelenmem falanda yok
22 sinde yani cuma günü çağırdılar kan testine =)
Çok heyecanlıyımmm
İnsallahh
İnsallahhh nolur öyle olsunHadi bakalım bence güzel sonuçlar alacaksın
Güzelmiş kan değerin, hayırlı olsunMalesef fotosu yok 8.gun negatif gordum 10.gun 89 kan degerım
Maşallah canım, hayırlı olsun. Değerin ikizi işaret ediyor ama bazı kişilerde tek gebelik olsa bile beta değeri yüksek oluyor. O istisnalara girmediysen bence ikizArkadaşlar merhabaa, daha önce 6. Gün erken gebelik testimi paylaşmıştım. Bugün test günümdü. Az önce test sonucumu aldım 9493. Gün çift embriyo transferi olmuştu. Ne dersiniz ikisi de tutmuş mudur dilerim bu konu da merakla heyecanla yazan herkes, kucağına bebeğini almayı hayal eden herkes güzel sonuçlar alır. Ve sağlıkla kucağına alır. Daha çok level var ama çok duygulandım ben
çok teşekkür ederim cevabınız içinTaze transfer yumurta toplama yapılan döngünüzde yapılıyor. Yumurtalar toplanıp 3 ya da 5. Güne götürülüp geri rahme koyuluyor. (2., 5. Ya da 6. Günde de olabiliyor)
Teşekkür ederimMaşallah canım, hayırlı olsun. Değerin ikizi işaret ediyor ama bazı kişilerde tek gebelik olsa bile beta değeri yüksek oluyor. O istisnalara girmediysen bence ikiz
Maşallah ya çok güzel bebişleriniz biz buradayız diyorArkadaşlar merhabaa, daha önce 6. Gün erken gebelik testimi paylaşmıştım. Bugün test günümdü. Az önce test sonucumu aldım 9493. Gün çift embriyo transferi olmuştu. Ne dersiniz ikisi de tutmuş mudur dilerim bu konu da merakla heyecanla yazan herkes, kucağına bebeğini almayı hayal eden herkes güzel sonuçlar alır. Ve sağlıkla kucağına alır. Daha çok level var ama çok duygulandım ben
Masallah cok guzel deger gercekten hayirli olsun. Saglikla ilerlesin saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallahArkadaşlar merhabaa, daha önce 6. Gün erken gebelik testimi paylaşmıştım. Bugün test günümdü. Az önce test sonucumu aldım 9493. Gün çift embriyo transferi olmuştu. Ne dersiniz ikisi de tutmuş mudur dilerim bu konu da merakla heyecanla yazan herkes, kucağına bebeğini almayı hayal eden herkes güzel sonuçlar alır. Ve sağlıkla kucağına alır. Daha çok level var ama çok duygulandım ben
Sizden de güzel haber bekliyoruz :) idrar testi yapmış mıydınız hiç?Masallah cok guzel deger gercekten hayirli olsun. Saglikla ilerlesin saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallah
Benim de bugun test gunum, insallah ben de tek embryoya gore guzel bir deger gorurum
Yok hic yapmadim :)Sizden de güzel haber bekliyoruz :) idrar testi yapmış mıydınız hiç?
Canim Yatmayı önermesi zaten benim doktorum vücutta kan dolaşımı için ağır olmamak şartıyla kendimi yormadan anj hareketler yapmadan günlük hayatıma devamKizlar valla yat yat ben duramadim bugun duş aldim hazirlandim disari ciktim dolastim geldim iyimi yaptim kötümü bilmiyorum ama yatmaktanda sıkıldim siz nasil bekliyorsunuz neye dikkat ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?