2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Bende de yok =)
Ağrım hiç bişeyim yok
Ama takılmayalım, burda hiç belirtisi olmadan da pozitifi görenler varr
Evet canım zaten bunlar belirti değil, herkes hemen hemen aynı şeyleri hissediyor. Bazılarında daha farklı oluyor, onlar biraz ayırıcı. Sonuçta birşeyler hissedende hissetmeyen De ya pozitif alıyor ya negatif.

Evet canım zaten bunlar belirti değil, herkes hemen hemen aynı şeyleri hissediyor. Bazılarında daha farklı oluyor, onlar biraz ayırıcı. Sonuçta birşeyler hissedende hissetmeyen De ya pozitif alıyor ya negatif.
Aynenn öyle kuzu
Değişiyor kişiden kişiye
İnsallah pozitif alırız biz

Bi gün daha bekle 5. Gün baya erken. yine de çok az kaldı az daha sabır negatif olursa moralimiz bozulacak belki pozitif olacak stres yapacağız boşuna falan
Aynen bende ondan diyorum
Moralimizin iyi olması lazım yüksek tutmamız lazımm
Meraktan çatlarız artık napalım=)

Arkadaşlar merhabaa, daha önce 6. Gün erken gebelik testimi paylaşmıştım. Bugün test günümdü. Az önce test sonucumu aldım 949 3. Gün çift embriyo transferi olmuştu. Ne dersiniz ikisi de tutmuş mudur dilerim bu konu da merakla heyecanla yazan herkes, kucağına bebeğini almayı hayal eden herkes güzel sonuçlar alır. Ve sağlıkla kucağına alır. Daha çok level var ama çok duygulandım ben

Maşallah canım, hayırlı olsun. Değerin ikizi işaret ediyor ama bazı kişilerde tek gebelik olsa bile beta değeri yüksek oluyor. O istisnalara girmediysen bence ikiz

Taze transfer yumurta toplama yapılan döngünüzde yapılıyor. Yumurtalar toplanıp 3 ya da 5. Güne götürülüp geri rahme koyuluyor. (2., 5. Ya da 6. Günde de olabiliyor)
çok teşekkür ederim cevabınız için
tebrik ederim bebişinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum

Maşallah canım, hayırlı olsun. Değerin ikizi işaret ediyor ama bazı kişilerde tek gebelik olsa bile beta değeri yüksek oluyor. O istisnalara girmediysen bence ikiz
Teşekkür ederim sağlıkla olsun da tek yada ikiz hiç farketmez ama ikiz ihtimali de heyecanlandırmadı deği

Maşallah ya çok güzel bebişleriniz biz buradayız diyor sağlıkla ilerlesin inşallah

Masallah cok guzel deger gercekten hayirli olsun. Saglikla ilerlesin saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallah
Benim de bugun test gunum, insallah ben de tek embryoya gore guzel bir deger gorurum

Kizlar valla yat yat ben duramadim bugun duş aldim hazirlandim disari ciktim dolastim geldim iyimi yaptim kötümü bilmiyorum ama yatmaktanda sıkıldim siz nasil bekliyorsunuz neye dikkat ediyorsunuz
Canim Yatmayı önermesi zaten benim doktorum vücutta kan dolaşımı için ağır olmamak şartıyla kendimi yormadan anj hareketler yapmadan günlük hayatıma devam
Etmemi istedi
Duş konusunda sa transfer olduğum günün akşamı vajinal yıkama yapmadan ilik duş alabileceğimi söyledi
Ben doktoruma güveniyorum bence kalkmakla dus almakla çok iyi yapmışsın bende cumartesi transfer. Oldum inş olumlu sonuçlanır hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…