2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Insallah canim saglikla kucagimiza alacagimiz gunler gelir bende agir kaldirmak disinda yavas yavas islerimi yapiyorum

benımde transferımm 13 temmuzz :)
napıcaz yaa nasıl dayanıcaz

kızlar birde ben transfer gunu aksam 38 derece ateslendım ılık dus aldım hıc ılac ıcmedım ınsallah bebıslerım tutar nolur duaa edınn.
bu ıkıncı denenememız

25 temmuz mu =) bana 22 temmuza verdiler
İnsallahh alırızz güzel haberler
Seninde mi çift transfer

Ya bence yapmayalımmm ben korkuyorum
Erken sonra çıkmaz bosuna moralimiz bozulmasın
Bekleyelim azcık daha
Ben de korkuyorum doktor bana 27 temmuz dedi test tarihi için. 14 gün sonraya verdi yani. Geç değil mi dedim, boşuna strese girme dedi. Sanırım 2 gün sonra tekrar kan verin olayına girmemek için öyle dedi. Ama ben o kadar beklemem valla evde başlarım idrar testi ile,27 sinde De kan veririm negatif veya pozitif olsa da

Ya bence yapmayalımmm ben korkuyorum
Erken sonra çıkmaz bosuna moralimiz bozulmasın
Bekleyelim azcık daha

Bence de bekleyin, erken yapılan her test strese neden oluyor çıksa da çıkmasa da. Test yapana kadar pozitifmiş gibi yaşayın, keyfinize bakın, naz yapabiliyorsanız yapın, yatın yuvarlanın :) çalışıyorsanız daha kolay geçer zaman zaten

5.un embriyosu için en az 7. 8.gün olsun. Stresi bitmeyecek çünkü sonra da

Yok canım olmaz merak etme. Bana doktorum 14 gün sonra yap dedi. 27 temmuz. En geç benimki. Tek test olsun, garanti olsun demek istiyor
of aman yaa boyle varmı yokmu norml hamıleler ne guzel dunyadan bır haber adetlerı gecıkınce ogrenıyor.
bizim içimizdeler ama varmı yokmu bılemıyoruz

test yapmayalımm yaa korkuyorum

Merhaba tekrar, bu süreçte ilk üç gün ve sonrasında dışarıda kısa yürüyüş falan hiç yaptın mı? Ben yavaş yürüyüş yaptım, ayrıca yatağa ya da koltuğa otururken biraz sert oturdum galiba. Neden tutmadı sorusuna deli gibi cvp arıyorum. Lütfen bana daha detaylı yazar mısın? Gözümdeki yaşı durduramıyorum

Aynen ama insanda dayanamaz ki o zamana kadar=) baya geçmiş seninde bende kesin başlardımm evde yapmaya

Öyle yapıyorum
Bakalımm cuma günü kana gitmeden belki perşembe yaparım
Direkt kan olayı korkutuyor beni =)
İnsallahh güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…