- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.761
Merhaba bu hangi hormon tahlili ile belli oluyor önceki tedavilerimde hiç bişgi verilmemişti. E2 miGayet iyi, bana doktor 8 üzer kalınlık olmalı dedi. Ama hedef en az 9mm
Insallah canim saglikla kucagimiza alacagimiz gunler gelir bende agir kaldirmak disinda yavas yavas islerimi yapiyorumCanim Yatmayı önermesi zaten benim doktorum vücutta kan dolaşımı için ağır olmamak şartıyla kendimi yormadan anj hareketler yapmadan günlük hayatıma devam
Etmemi istedi
Duş konusunda sa transfer olduğum günün akşamı vajinal yıkama yapmadan ilik duş alabileceğimi söyledi
Ben doktoruma güveniyorum bence kalkmakla dus almakla çok iyi yapmışsın bende cumartesi transfer. Oldum inş olumlu sonuçlanır hepimizin
Amin canım jnsInsallah canim saglikla kucagimiza alacagimiz gunler gelir bende agir kaldirmak disinda yavas yavas islerimi yapiyorum
Merhaba sonucunuz nasıl olduBugün transfer yapıldı. 3AB kalitede embriyo. Prograf verdi hocamız. Prograf kullanımından dolayı endişeliyim. Kullanıp yan etkisini gören var mıdır?
benımde transferımm 13 temmuzz :)Ohhh misler misiiiitebrik ederimm
Kaçıncı gün test yaptırmıs oldunuz yani
Benimde 5. Gün iki tane embriyo transferi yapıldı =)
Biri orta biri iyi kalite dedi embriyolog
Hayırlısı ile bizde güzel haberleri alırız insallah sizin gibi
Herhangi bi belirtiniz var mıydı birde
13 temmuzda transferim oldu benim
Suanlık herhangi bi belirtim yok
Test yapacak mısınız harika, mavera bugün 5. GünümüzBi gün daha bekle 5. Gün baya erken. yine de çok az kaldı az daha sabır negatif olursa moralimiz bozulacak belki pozitif olacak stres yapacağız boşuna falan
25 temmuz mu =) bana 22 temmuza verdilerbenımde transferımm 13 temmuzz :)
napıcaz yaa nasıl dayanıcaz
kızlar birde ben transfer gunu aksam 38 derece ateslendım ılık dus aldım hıc ılac ıcmedım ınsallah bebıslerım tutar nolur duaa edınn.
bu ıkıncı denenememız
Ya bence yapmayalımmmTest yapacak mısınız harika, mavera bugün 5. Günümüz
Ben de korkuyorumYa bence yapmayalımmmben korkuyorum
Erken sonra çıkmaz bosuna moralimiz bozulmasın
Bekleyelim azcık daha
Ya bence yapmayalımmmben korkuyorum
Erken sonra çıkmaz bosuna moralimiz bozulmasın
Bekleyelim azcık daha
Hoşgeldin canım. 4 kişi olduk 13 temmuz transferikızlar benımde transferden sonra 5.günümm 25 temmuz test günüü ..
nasıl gececeek gunlerrr :)
evet canım 2 adet 3.gün dondurulmus embrıyooo aaa sana neden 2225 temmuz mu =) bana 22 temmuza verdiler
İnsallahh alırızz güzel haberler
Seninde mi çift transfer
hosbuldukkk :)Hoşgeldin canım. 4 kişi olduk 13 temmuz transferi
Yok canım olmaz merak etme. Bana doktorum 14 gün sonra yap dedi. 27 temmuz. En geç benimki. Tek test olsun, garanti olsun demek istiyorhosbuldukkk :)
senin sonuç ne zaman
kızlar ben ateş gecırdım ınsallah bırsey olmaz dmi
of aman yaa boyle varmı yokmu norml hamıleler ne guzel dunyadan bır haber adetlerı gecıkınce ogrenıyor.Yok canım olmaz merak etme. Bana doktorum 14 gün sonra yap dedi. 27 temmuz. En geç benimki. Tek test olsun, garanti olsun demek istiyor
Merhaba tekrar, bu süreçte ilk üç gün ve sonrasında dışarıda kısa yürüyüş falan hiç yaptın mı? Ben yavaş yürüyüş yaptım, ayrıca yatağa ya da koltuğa otururken biraz sert oturdum galiba. Neden tutmadı sorusuna deli gibi cvp arıyorum. Lütfen bana daha detaylı yazar mısın? Gözümdeki yaşı durduramıyorumMerhaba teşekkür ederim.. öncelikle üzülme sakın benimde bu ikinci denememdi seni anlayabiliyorum ki benim kan sonucum pozitif çıkmasına rağmen halen çok sevinemiyorum inan çünkü daha kese ,kalp atışı ,vs.. belli değil ki belli olsa bile ilk 3 ay düşük tehlikesi oluyor biliyorsun tüm gebeliklerde ...
soruna gelince de inan hiç özel bir şey yapmadım sadece ilaçlarımı düzenli içtim ve çok fazla hareket etmedim
Moralini yüksek tut ve sakın umudunu kaybetme lütfen
Aynen ama insanda dayanamaz ki o zamana kadar=) baya geçmiş senindeBen de korkuyorumdoktor bana 27 temmuz dedi test tarihi için. 14 gün sonraya verdi yani. Geç değil mi dedim, boşuna strese girme dedi. Sanırım 2 gün sonra tekrar kan verin olayına girmemek için öyle dedi. Ama ben o kadar beklemem valla evde başlarım idrar testi ile,27 sinde De kan veririm negatif veya pozitif olsa da
Öyle yapıyorumBence de bekleyin, erken yapılan her test strese neden oluyor çıksa da çıkmasa da. Test yapana kadar pozitifmiş gibi yaşayın, keyfinize bakın, naz yapabiliyorsanız yapın, yatın yuvarlanın :) çalışıyorsanız daha kolay geçer zaman zaten
5.un embriyosu için en az 7. 8.gün olsun. Stresi bitmeyecek çünkü sonra da
Valla benim 22 temmuz test tarihimmevet canım 2 adet 3.gün dondurulmus embrıyooo aaa sana neden 22ee ben çatlarım niyeki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?