2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

kızlaaarr ben diyorum kiii 13 temmuzlulaarrrrr :)

çarşamba kan mı versek .,idrar risklii çıkmazsa üzülürüz ama kanda varsa azda olsa cıkacak
Canım çok doğru diyorsun ama ben cesaret edemem daha idrarda çıksa bile doktorun verdiği tarihte yaparım. Gerçi o da 14 gün sonraya verdi. Her an herşeyi yapabilirim belki de

Evet aynı yer ve saatte verdim

Insan her seye takiliyor bu donemde cok iyi biliyorum ama stres en kotusu. 2 ya da 3 gunde ikiye katlamasi diyorlar, senin degerlerin de yuksek yuksek cikmis hep. Iki gun sonra bir daha bakarsin, doktoruna da danisablirsin ama bence korkacak bir sey yok yuzde 80 artmis zaten

Kızlar bende bugün devlet hastanesinde verdim kan burası yzlık bir yer olduğu için yarın çıkar dediler sonuç devlette bu kadar uzun mu sürüyor

Ben transferden sonra 4.gun 6 saatlik yola gittim, 12.gunu tekrar ayni yolu dondum. 5.gununden itibaren 15 dk her gun denize girdim.
Ilk gunler olan agrilar disinda bir de beklenen adet gunum civari agrim oldu, onun disinda oyle cok belirgin bir belirtim olmadi. (sadece bir iki kere kasikta bir cekilme hissi yasadim normalde hic yasamadigim ama beki de asiri dinledigim icin hissettim vucudumu o kadar)
10.gunden sonra asiri ani aclik hissediyorum, bir anda gunlerdir bir sey yememisim gibi oluyor. Bir de cok kolay yoruluyorum biraz dolanip egilip dogrulursam ama bunlar yeni yeni basladi.

Diyecegim kendinizi asiri kisitlamayin, bu surecte ne kadar rahat olunursa o kadar iyi anladigim, cunku ilk transferimde asiri dikkat etmistim , cift embriyoydu ama negatifti. Bu sefer beni iyi hissettirecek seylere odaklandim, pozitifi gordum. Siz pozitif olun, o bebek buraya gelecek her turlu

Merhaba Kızlar,
Transfer tarihim Allah nasip ederse 21 Temmuz.
Günlük ilaç rutinim:
8.00 estofem ve prednol
9.00 progestan 2 ad. fitil
13.30 ecoprin ve folbiol
16.00 estofem
20.00 Prednol
21.00 Progestan 2 ad. fitil
21.30 Oksapar iğne
24.00 Estofem

ayrıca göbekten climara bant kullanıyorum.
10 adet progestan ampul aldım transfer de getir denildi anlaşılan popişim iğnelere doyamayacak.

bugün ise hafif kasık ağrılarım var son kontrolüm transfer öncesi doktor randevum 20sinde inşallah.
21inde narkozlu şekilde yatış olup transfer olacağım.
Allah hepimizin kucağını karnını doldursun vallahi herşey evlat için onca ilaç acı ağlama krizler.Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah.

Ya çok güzel açıklama olmuş, özellikle daha yeni ilk transferinde negatif görmüş salya sümük ağlayan biri için, teşekkürleer Bebişini sağlıkla kucağına alırsın İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…