- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.821
Canım çok doğru diyorsun ama ben cesaret edemem dahakızlaaarr ben diyorum kiii 13 temmuzlulaarrrrr :)
çarşamba kan mı versek .,idrar risklii çıkmazsa üzülürüz ama kanda varsa azda olsa cıkacak
6. Gün 89
8. Gün 210
10. Gün 376
10. Gün 2 ye katlamamış böyle olan var mı
Cok sevındım ınsallah keseyıde gorursun ıkı gun araylamı vermıstın sendeBugun 14.gunumdu tekrar kan testi verdim. Sonuc da iyi cikti. Haftaya pazartesi icin ilk doktor randevumu verdiler.
Evet aynı yer ve saatte verdimAyni yerde ve ayni saatte mi vermistin? Ama zaten 80% artmis, %60'dan fazlasi yeterli deniyormus yeni calismalarda da.
Cok sevındım ınsallah keseyıde gorursun ıkı gun araylamı vermıstın sende
Oyy masallah9.gun 92
12.gun 459
14.gun 1204 cikti.
Basta cok korktum ama neyse ki yukselmesi iyi oldu.
Evet aynı yer ve saatte verdim
Hayırlısı olsunBugun 14.gunumdu tekrar kan testi verdim. Sonuc da iyi cikti. Haftaya pazartesi icin ilk doktor randevumu verdiler.
Masallah masallah cok guzel artmıs9.gun 92
12.gun 459
14.gun 1204 cikti.
Basta cok korktum ama neyse ki yukselmesi iyi oldu.
Benimkide aynı sadec yataktan kalkarken hıssedyrm ıcımı rahatlattınızCanım bende aşırı dolgunluk var ama ağrı arada geliyor sonra kesiliyor
Evetİlk denemenmiydi canım
Normal zaten canım aslında bu kadarabu belirti olmıyormuş çoğu ilaçlardan. Ama bende hafif hafif halsizlik olmaya basladiBenimkide aynı sadec yataktan kalkarken hıssedyrm ıcımı rahatlattınız
Ya çok güzel açıklama olmuş, özellikle daha yeni ilk transferinde negatif görmüş salya sümük ağlayan biri için, teşekkürleerBen transferden sonra 4.gun 6 saatlik yola gittim, 12.gunu tekrar ayni yolu dondum. 5.gununden itibaren 15 dk her gun denize girdim.
Ilk gunler olan agrilar disinda bir de beklenen adet gunum civari agrim oldu, onun disinda oyle cok belirgin bir belirtim olmadi. (sadece bir iki kere kasikta bir cekilme hissi yasadim normalde hic yasamadigim ama beki de asiri dinledigim icin hissettim vucudumu o kadar)
10.gunden sonra asiri ani aclik hissediyorum, bir anda gunlerdir bir sey yememisim gibi oluyor. Bir de cok kolay yoruluyorum biraz dolanip egilip dogrulursam ama bunlar yeni yeni basladi.
Diyecegim kendinizi asiri kisitlamayin, bu surecte ne kadar rahat olunursa o kadar iyi anladigim, cunku ilk transferimde asiri dikkat etmistim , cift embriyoydu ama negatifti. Bu sefer beni iyi hissettirecek seylere odaklandim, pozitifi gordum. Siz pozitif olun, o bebek buraya gelecek her turlu
AYY ALLAHIM DARISI BAŞIMIZAA İNŞALLAAAHHH :)Benim de 8 gün 200,
10. Gün 419,
14. Gün 1737
Keseyi ve kalp atışlarını görmek için değerin kaç olması gerekiyodu
Uzulme herseyın vakti saati var benım 3 denemem hepside 5aa embriyoydu 1 kimyasalım var tek Baska tutmamıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?