2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

kızlaaarr ben diyorum kiii 13 temmuzlulaarrrrr :)

çarşamba kan mı versek .,idrar risklii çıkmazsa üzülürüz ama kanda varsa azda olsa cıkacak
Ya kanda da geç çıkarsa daha çok stres oluruz ama artık idrar testleri önceki gibi değil daha hassas kanda 15-20 olsa bile idrar da çıkıyor çoğu zaman..

Çok sevindim canım gözün aydın allahim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Darısı bizlere inş
Değerin kaç çıktı
Cok tesekkur ederim amin insallah
Size ve isteyen herkese de Rabbim tez zamanda nasip etsin
11. gun, degerim 196 cikti…

Kızlar inisulin iğne ucunun fotoğrafını atabilir misiniz bana rica etsem eczacıma yollucam elimde hiç kalmadı ölçüyüde unuttum

İlk denemenmiydi canım

Kızlar benim de 5.günüm maşallah bayram sonrasına vermişler hepimizin bebekleri sabah adet ağrısıyla uyandım gittim iğnemi yaptırdım yine hiç bişeyim yok. Eşim de test yapmamam için söz verdirip şehir dışına çıktı mecbur bekliyorum

Kızlar pozitifı goren arkadaslara bırsey sormak istiyorum benım transferın 1.gununde beri gogus agrım var 10.gun pozitifı gordum yarın 12 gun tekrar kan verecem ama bugun yanı 11.gun gogus agrım hıc yok sızdede boyle bırsey oldumu

Hic takilma, benim de hassaslasmisti, simdi o kadar degil, kendimi surekli dokunup sikarken buluyorum ama yani cok sacma:) Ve bugun de kan testi verdim artis devam ediyor saglikli bir sekilde.

Canım bende aşırı dolgunluk var ama ağrı arada geliyor sonra kesiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…