- 9 Eylül 2020
- 284
- 308
- 53
- 33
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.801
Ah ahahahAaa süperr. Meslek aynı, transfer günü aynı, kargomuz aynı gün gelmişinşallah pozitifi de görüp bebişlerimizi kucağımıza alırız
Ya kanda da geç çıkarsa daha çok stres oluruzkızlaaarr ben diyorum kiii 13 temmuzlulaarrrrr :)
çarşamba kan mı versek .,idrar risklii çıkmazsa üzülürüz ama kanda varsa azda olsa cıkacak
Cok tesekkur ederim, darisi sizlere ve isteyen herkese insallahTebrıkler arkadaşım sağlıkla büyüsünn:)
kacıncı gun embrıyosuydu
Cok tesekkur ederim amin insallahÇok sevindim canım gözün aydın allahim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Darısı bizlere inş
Değerin kaç çıktı
Canım tebrik edermCok tesekkur ederim, darisi sizlere ve isteyen herkese insallah
5. gun embryosuydu ve bugun transfer sonrasi 11. gunumdeyim
Çok sevindimmm sağlıkla gelsin inşallahhCok tesekkur ederim amin insallah
Size ve isteyen herkese de Rabbim tez zamanda nasip etsin
11. gun, degerim 196 cikti…
Amin canim, darisi basiniza insallahÇok sevindimmm sağlıkla gelsin inşallahh
Bize dua etA
Amin canim, darisi basiniza insallah
Hepinize dua edecegim hayirlisiyla guzel haberler arka arkaya gelsin insallahBize dua et
İlk denemenmiydi canımHayır sigaram yok, çok sağlıklı yaşayan ve beslenen biriyim. Embriyom 5. Gün ve en üst kalite idi. Hatta yumurtalıklarım yaşıma rağmen çok iyi, 3 tane daha 5. Gün embriyom var. Ama transfer sonrası 6. Gün evde baya gerildim ve diğer iki gün şiddetli baş ağrım oldu, migrenim tuttu. En son dayanamayıp mazejik içtim. Sonraki gün test verdim sonuç negatif
Açıklaman için çok teşekkür ederim, Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
2. GunArkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi için adetin kaçıncı günü ilaç vs. Başlangıcı oluyor
Merhaba kizlar,
Bugun test gunumdu, bugune kadar test yapmadim, bugun kan verdim. Cok sukur hamileyim
Darisi tum bekleyen arkadaslara insallah
Kızlar pozitifı goren arkadaslara bırsey sormak istiyorum benım transferın 1.gununde beri gogus agrım var 10.gun pozitifı gordum yarın 12 gun tekrar kan verecem ama bugun yanı 11.gun gogus agrım hıc yok sızdede boyle bırsey oldumu
Canım bende aşırı dolgunluk var ama ağrı arada geliyor sonra kesiliyorKızlar pozitifı goren arkadaslara bırsey sormak istiyorum benım transferın 1.gununde beri gogus agrım var 10.gun pozitifı gordum yarın 12 gun tekrar kan verecem ama bugun yanı 11.gun gogus agrım hıc yok sızdede boyle bırsey oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?