- 28 Ekim 2019
- 132
- 100
- 33
- 32
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.841
Bendede var halsizlik birde sol kasıkta ve karında ayakta durunca agrım oluyorNormal zaten canım aslında bu kadarabu belirti olmıyormuş çoğu ilaçlardan. Ama bende hafif hafif halsizlik olmaya basladi
Ya çok güzel açıklama olmuş, özellikle daha yeni ilk transferinde negatif görmüş salya sümük ağlayan biri için, teşekkürleerBebişini sağlıkla kucağına alırsın İnşallah
Benim de 8 gün 200,
10. Gün 419,
14. Gün 1737
Keseyi ve kalp atışlarını görmek için değerin kaç olması gerekiyodu
yaaaaa içime çift doğdu nedenseArkadaşlar merhabaa, daha önce 6. Gün erken gebelik testimi paylaşmıştım. Bugün test günümdü. Az önce test sonucumu aldım 9493. Gün çift embriyo transferi olmuştu. Ne dersiniz ikisi de tutmuş mudur dilerim bu konu da merakla heyecanla yazan herkes, kucağına bebeğini almayı hayal eden herkes güzel sonuçlar alır. Ve sağlıkla kucağına alır. Daha çok level var ama çok duygulandım ben
Çok teşekkürler inşallahInsan her seye takiliyor bu donemde cok iyi biliyorum ama stres en kotusu. 2 ya da 3 gunde ikiye katlamasi diyorlar, senin degerlerin de yuksek yuksek cikmis hep. Iki gun sonra bir daha bakarsin, doktoruna da danisablirsin ama bence korkacak bir sey yok yuzde 80 artmis zaten
Bende de oluyor canım kasık ağrısını artık saymıyorumBendede var halsizlik birde sol kasıkta ve karında ayakta durunca agrım oluyor
İnşallah sağlıkla olsa kabulüm çarşambayı zorladım kese içinMaşallah maşallah, ikiz mi acaba
İnşallah bu defa iyi haberler verirsin burdanUzulme herseyın vakti saati var benım 3 denemem hepside 5aa embriyoydu 1 kimyasalım var tek Baska tutmamıstı
İnşallah sağlıkla olsa kabulüm çarşambayı zorladım kese için
Benim 5. Gün 2 tane ama 3.gün olanların şansı da öyle az değil yada 5.gün olması tutacak anlamına gelmiyor sanırım sağlıklı bebekler olarak tutunsunlar inşallah canımkızlar hepinizin embriyoları 5.gün mü ?
3.gün orta kalite embrıyosu olan yokmu ?
hadi herkes yazsın lutfen
Senin galiba ikiz olabilir gibi, di mi9.gun 92
12.gun 459
14.gun 1204 cikti.
Basta cok korktum ama neyse ki yukselmesi iyi oldu.
Sen ne zaman gideceksin kontrole9.gun 92
12.gun 459
14.gun 1204 cikti.
Basta cok korktum ama neyse ki yukselmesi iyi oldu.
Ay galiba sizin de ikizBenim de 8 gün 200,
10. Gün 419,
14. Gün 1737
Keseyi ve kalp atışlarını görmek için değerin kaç olması gerekiyodu
ay allah razı olsun güzel düşünceleriniz enerjileriniz içinn..Benim 5. Gün 2 tane ama 3.gün olanların şansı da öyle az değil yada 5.gün olması tutacak anlamına gelmiyor sanırım sağlıklı bebekler olarak tutunsunlar inşallah canım
Sen ne zaman gideceksin kontrole
Senin galiba ikiz olabilir gibi, di mi
kızlar hepinizin embriyoları 5.gün mü ?
3.gün orta kalite embrıyosu olan yokmu ?
hadi herkes yazsın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?