2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Ya çok güzel açıklama olmuş, özellikle daha yeni ilk transferinde negatif görmüş salya sümük ağlayan biri için, teşekkürleer Bebişini sağlıkla kucağına alırsın İnşallah

Ben bir de düşük yaşadım geçen sene, hem de kalp atışını dinledikten bir kaç gün sonra. Emin ol devam etmeyecekse baştan negatif olması daha iyi. Sonra bundan kötü hikayeler gördüm duydum, erken düştüğü için şükrettim ama acısının geçmesi aylar sürdü. Daha embriyoların da varmış, her biri başka bir şans.

Bu süreç bana her şeyi kontrol edemeyeceğimizi öğretti. Ne kadar iyi kaliteli görünse de kromozom sorunları olabiliyormuş ve negatifin ya da erken düşüklerin en büyük sebebi buymuş. Elimizden geleni yapıp, beklemek dışında çok da yapacak bir şeyimiz yok.

Senin de yakında pozitif haberlerini okuyacağız, eminim bundan

yaaaaa içime çift doğdu nedense tebrik ederim

kızlar hepinizin embriyoları 5.gün mü ?

3.gün orta kalite embrıyosu olan yokmu ?

hadi herkes yazsın lutfen

Çok teşekkürler inşallah

Benim 5. Gün 2 tane ama 3.gün olanların şansı da öyle az değil yada 5.gün olması tutacak anlamına gelmiyor sanırım sağlıklı bebekler olarak tutunsunlar inşallah canım

Benim 5. Gün 2 tane ama 3.gün olanların şansı da öyle az değil yada 5.gün olması tutacak anlamına gelmiyor sanırım sağlıklı bebekler olarak tutunsunlar inşallah canım
ay allah razı olsun güzel düşünceleriniz enerjileriniz içinn..
benımde 2. denemem.okadar heyecanlıyım ki ve korkuyorumda nasıl gececek bu gunler

Benim 5.gün ama sonuçta 5ler de bir ara 3. gündelerdi yüzden endişeye gerek yok bence. Elemek için bekletiyorlar genellikle ama bu arada bazen anne karnında yaşayabilecekler de ölüyormuş mesela. O nedenle 3.günde de sağlıklı embriyoysa sağlıkla devam ediyor, merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…