- 6 Şubat 2022
- 206
- 366
- 33
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.861
İnşallahAy galiba sizin de ikiz
Üzülme canım, insan ilkinde çok hevesli oluyor ve olmayınca yıkılıyor. Sonra alışıyorsun, deneyerek hamile kalacağını öğreneceksin. Yolun başındasın. Önüne bak ve kendini tekrardan hazırla
Evet artis 2 kat olmus ama sizin 8. gun degeriniz bende 11. gunde cikti, o yuzden suphelendimİnşallahama artış iki katı yani tekte olabilir
Şaka yapıyorsunKızlar sağlık ocakları gebelik testi yapıyor mu? Özel hastane acil girişinden test yaptırmak için 450 lira istedi ben de yaptırmadım
Evet yapiliyorKızlar sağlık ocakları gebelik testi yapıyor mu? Özel hastane acil girişinden test yaptırmak için 450 lira istedi ben de yaptırmadım
Evet ben de çok şaşırdım.Şaka yapıyorsunbizim burda geçen sene özel hastanede 15-20 TL idi. Hadi şimdi herşeye zam geldi, olsun olsun 50 - 60 olsun. Geçen yaz Fethiye ben Bi özel hastaneye sordum 80 mi 90 mı ne dedi. Diğeri 50 ye yapıyordu orda verdim. Sağlık ocağı da yapıyor ve ücretsiz.
Gözün aydın canımkızlar kan testi verdim bugün 10. günüm ve test sonucum 354.23 geldi
Yapıyor ama çok geç çıkıyor ben de bugün aile hekimimde verdim sabah 8.30 da sonuç 15.30 da çıktıKızlar sağlık ocakları gebelik testi yapıyor mu? Özel hastane acil girişinden test yaptırmak için 450 lira istedi ben de yaptırmadım
Şuan özel hastaneler 260 liraya yapıyor tek fiyatŞaka yapıyorsunbizim burda geçen sene özel hastanede 15-20 TL idi. Hadi şimdi herşeye zam geldi, olsun olsun 50 - 60 olsun. Geçen yaz Fethiye ben Bi özel hastaneye sordum 80 mi 90 mı ne dedi. Diğeri 50 ye yapıyordu orda verdim. Sağlık ocağı da yapıyor ve ücretsiz.
Evettt ben varım insmerhaba kızlar ağustosta transfer olacak var mı aramızda
Senin transfer gunu ne zamandi canim benm testte 27siBen de korkuyorumdoktor bana 27 temmuz dedi test tarihi için. 14 gün sonraya verdi yani. Geç değil mi dedim, boşuna strese girme dedi. Sanırım 2 gün sonra tekrar kan verin olayına girmemek için öyle dedi. Ama ben o kadar beklemem valla evde başlarım idrar testi ile,27 sinde De kan veririm negatif veya pozitif olsa da
Gözünüz aydınnnn benim de dün 10. Günümde 376 idi yakınız rakam olarakkızlar kan testi verdim bugün 10. günüm ve test sonucum 354.23 geldi
allah razı olsun canımGözün aydın canım
Katlanarak ilerlesin
Hep güzel haberler gelir ins
bana 2 adet transfer edildi inşallah ikiside benimledirGözünüz aydınnnn benim de dün 10. Günümde 376 idi yakınız rakam olarak
Çift 5. Günbana 2 adet transfer edildi inşallah ikiside benimledirsizin çift mi tek mi?
benimde 5. gün çiftÇift 5. Gün
İnşallah sağlıklı ve hayırlı olurlar aminbenimde 5. gün çift
Yaaayaaaaa içime çift doğdu nedensetebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?