2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Ryamm cukulatam MEMUR54 kızlaarr ben bebişimi alıp çıktım inşallah sıkı sıkı tutunur annesine sizleri de arkamdan bekliyorum. Test tarihi 21 mayıs
Kuzum hadi ikimizin de gözü Aydın olsun benim test tarihim 20 Mayıs dediler inşallah üst üste güzel haberler vermek dileğiyle

Canim gozun aydin.. masallah.. sende gorebiliyormusun rahme konurken birde hemen ameliyat masasindan aktarma yaptilarmi.. nolur 7 gun sonra bintest yapin ya beni meraklandirmayin..insallah ikiside seninledir.. suan tum ilaclari kullanmaya devam dimi.. baska dikkat etmen gereken ne var..

Eve varayım özelden yazıcam hepsini sana tek tek ama çok iyiydiler onu diyim teşekkür ederim

Ryamm cukulatam MEMUR54 kızlaarr ben bebişimi alıp çıktım inşallah sıkı sıkı tutunur annesine sizleri de arkamdan bekliyorum. Test tarihi 21 mayıs

Ahh hayırlı olsunn sıkı sıkı tutun annene güzel bebek Güzel haberlerini alalım inşallah
Canim hayirli olsun şu siralarda Ryamm da olmustur yarinda cukulatam nasipse alicak bebislerini sonraki gunde ben.. insallah analarina yapisirlar tutunurlar sıkı sıkı nasil yaptin yattin mi biraz. Cisin geldi mi..

Amiiin inşallah benim yarın 17.00-17.30 arası

Ahh minnoşlarrrrr güzel haberlerini alalım inşallah canıım

Eve varayım özelden yazıcam hepsini sana tek tek ama çok iyiydiler onu diyim teşekkür ederim
eee artik tamam onlarin gorevleri bitti.. eger gebeljk olursa belki bi kac ay daha devam edersin ilaclara sonra onlarinda gorevleri bitiyor.. onlarda biz gidiyoruz diye mutludurlar..tamam izelden yazarsin bekliyorum iyi yolcuklsr yavas yavas gidin..

süperrr süperrrr bebeişlerine de kendine de iyi bak bebekkk sağlıkla tutunsunlar sımsıkı tutunsunlar güzel haberleri 10 gün sonra allll inşallah

Kuzum hadi ikimizin de gözü Aydın olsun benim test tarihim 20 Mayıs dediler inşallah üst üste güzel haberler vermek dileğiyle
Ayy inşallah ☀ zaten ben erken yapamam 10 gün boyunca 2 güne bir gonalpepty iğne yapacakmışım. Yalancı pozitif görebilirim. Oturup beklicem artık

Hadi bakalım inşallah

Ayy inşallah ☀ zaten ben erken yapamam 10 gün boyunca 2 güne bir gonalpepty iğne yapacakmışım. Yalancı pozitif görebilirim. Oturup beklicem artık
Gonapeti de hcg yok diye biliyorum ben ovitrella de var , bende diğer ilaçlara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…