- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
güzel haberlerını beklıyorum kuzumm,2. Adette
İnşallah en içten inanıyorum olacağına benŞimdi güzelce kaynaşma zamanıSonuçta uzun süre tek bir bedende 3 kişi olacaksınız.. önce pozitifi gör ve sondası da güzel olsun, keyifli sağlıklı bir hamilelik olsun..
Canim gozun aydin..Kızlar telefonum çekmediği için haber veremedim 2 yı 20 geçe transfer oldum 3 buçukta hastaneden çıktım transfer çok güzel geçti bebişlerim benimletest tarihim 20 Mayıs cuma günü inşallah sık sıkı tutunur ikiside bana
Eve varayım özelden yazıcam hepsini sana tek tek ama çok iyiydiler onu diyimCanim gozun aydin..masallah.. sende gorebiliyormusun rahme konurken birde hemen ameliyat masasindan aktarma yaptilarmi.. nolur 7 gun sonra bintest yapin ya beni meraklandirmayin..insallah ikiside seninledir.. suan tum ilaclari kullanmaya devam dimi.. baska dikkat etmen gereken ne var..
Kızlar telefonum çekmediği için haber veremedim 2 yı 20 geçe transfer oldum 3 buçukta hastaneden çıktım transfer çok güzel geçti bebişlerim benimletest tarihim 20 Mayıs cuma günü inşallah sık sıkı tutunur ikiside bana
Eve varayım özelden yazıcam hepsini sana tek tek ama çok iyiydiler onu diyimteşekkür ederim
süperrr süperrrrKızlar telefonum çekmediği için haber veremedim 2 yı 20 geçe transfer oldum 3 buçukta hastaneden çıktım transfer çok güzel geçti bebişlerim benimletest tarihim 20 Mayıs cuma günü inşallah sık sıkı tutunur ikiside bana
20 sinde burda olllsüperrr süperrrrbebeişlerine de kendine de iyi bak bebekkk sağlıkla tutunsunlar sımsıkı tutunsunlar güzel haberleri 10 gün sonra allll inşallah
alarma kurdum hatırlatma yaptım ben ara ara girer bakarım sana zaten merak etme:)))20 sinde burda olll
alarma kurdum hatırlatma yaptım ben ara ara girer bakarım sana zaten merak etme:)))yanındayımmm
Rabbim güzel haberlerinizi vermek nasip olsun sizlere, dua edeceğim çok çokKuzum hadi ikimizin de gözü Aydın olsun benim test tarihim 20 Mayıs dediler inşallah üst üste güzel haberler vermek dileğiyle
Ayy inşallahKuzum hadi ikimizin de gözü Aydın olsun benim test tarihim 20 Mayıs dediler inşallah üst üste güzel haberler vermek dileğiyle
Çook teşekkür ederim canım inş sana da yeniden kısmet olurRabbim güzel haberlerinizi vermek nasip olsun sizlere, dua edeceğim çok çok
Hadi bakalım inşallahKızlar telefonum çekmediği için haber veremedim 2 yı 20 geçe transfer oldum 3 buçukta hastaneden çıktım transfer çok güzel geçti bebişlerim benimletest tarihim 20 Mayıs cuma günü inşallah sık sıkı tutunur ikiside bana
Sağol canım benim rabbim kimseyi yormadan yıpratma dan hepimize nasip eylesin inşallahRabbim güzel haberlerinizi vermek nasip olsun sizlere, dua edeceğim çok çok
Gonapeti de hcg yok diye biliyorum ben ovitrella de var , bende diğer ilaçlara devamAyy inşallah☀ zaten ben erken yapamam 10 gün boyunca 2 güne bir gonalpepty iğne yapacakmışım. Yalancı pozitif görebilirim. Oturup beklicem artık
amin canım çok çok amin, Rabbim duyuyor bizi, selametle kavuşacaz yavrularımızaSağol canım benim rabbim kimseyi yormadan yıpratma dan hepimize nasip eylesin inşallah
Aaa öyle mi bunu bilmem hiç iyi olmadıGonapeti de hcg yok diye biliyorum ben ovitrella de var , bende diğer ilaçlara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?